ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Narkotik Şube'den Uyuşturucu Operasyonu

2 şahsın üzerinde, iş yerinde ve araçlarında yapılan aramada 140 adet hap, 24.46 gram metamfetamin, 43 gram sentetik kannabinoid,1 adet ruhsatsız tabanca ve 30 adet fişek ile uyuşturucu madde... 

01 Ağustos 2022 12:17
Narkotik Şube'den Uyuşturucu Operasyonu

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada; 

"Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde  ticareti yapacağı değerlendirilen 2 şahsın üzerinde, iş yerinde ve araçlarında yapılan aramada; 140 adet hap, 24.46 gram metamfetamin, 43 gram sentetik kannabinoid,1 adet ruhsatsız tabanca ve 30 adet fişek ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 4.760 TL ele geçirildi.

İşlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şahıslardan biri tutuklandı diğer şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.