ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

MASKİ, Güzelyurt Ve Budaklı’da Kanalizasyon Sorununu Çözüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü, Hekimhan İlçesi Güzelyurt ve Budaklı mahallerini yakından ilgilendiren kanalizasyon sorununun çözümü için sahada inceleme çalışmaları gerçekleştirdi. 

04 Kasım 2020 12:16
MASKİ, Güzelyurt Ve Budaklı’da Kanalizasyon Sorununu Çözüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü, Hekimhan İlçesi Güzelyurt ve Budaklı mahallerini yakından ilgilendiren kanalizasyon sorununun çözümü için sahada inceleme çalışmaları gerçekleştirdi.

Hekimhan İlçesi Güzelyurt ve Budaklı mahallelerindeki yapımı planlanan kanalizasyon çalışmaları ile alakalı incelemeye MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, Hekimhan İlçe Belediye Başkanı Turan Karadağ, AK Parti Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Özhan ve Güzelyurt Mahalle Muhtarı Mustafa Tunç ile ilgili şube müdürleri katıldı.

İnceleme gezisi sırasında açıklamalarda bulunan Güzelyurt Mahalle Muhtarı Mustafa Tunç, “MASKİ Genel Müdürümüz ve beraberindeki heyet kanalizasyon çalışması yapılacak olan alanda incelemelerde bulunmak amacıyla buradalar. Mahallemizde yapılmış olan bir gölet bulunmakta. Göletin yakınında yer alan foseptik çukurunun kaldırılması gerekmekte. Sayın Genel Müdürümüz ekibiyle birlikte gelerek gerekli çalışmaları yapacaklar. Genel Müdürümüze ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Güzelyurt Mahallesinin kanalizasyon sorunu hakkında konuşan AK Parti Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Özhan ise, “Yapılan yeni gölet mahallemize hayırlı olsun. Kanalizasyon sularının Gölet’e akması cinayet olur. Sayın Genel Müdürümüz mahallemize gelerek sorunu yerinde gördü. Foseptik çukurunun bu noktadan kaldırılarak bu sorun ortadan çözülecektir. Genel Müdürümüze ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ ise Büyükşehir Belediyesinin her çalışmasında ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını belirterek, “Hekimhan Belediyesi olarak her zaman Büyükşehir Belediyemizin hem yol hem de MASKİ Genel Müdürlüğümüzün çalışmalarında hep yanında olmaya çalıştık. Bize bu anlamda ne görev düşüyorsa biz onların emrindeyiz. Güzelyurt Mahallemizin emrindeyiz. En güzel hizmetin yapılacağına inanıyorum. Çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Hekimhan İlçesi Güzelyurt Mahallesinin sorunlarının çözümü için gerçekleştirdikleri ziyaretlerle ilgili bilgiler veren MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş ise yaptığı açıklamada, “Selahattin Başkanımızın çevre konusundaki hassasiyeti ve burada yaşayan vatandaşlarımızın bizden beklentileri

doğrultusunda bir takım incelemelerde bulunduk. Akarsularımıza ve göletlerimize kanalizasyon sularının hiçbir şekilde bulaşmaması noktasında çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Saha incelememizle birlikte planlamamızı hazırladık. Güzergâhı belirledik, inşallah kısa bir süre içerisinde imkânlarımız ölçüsünde çalışmalarımızı yaparak mahallemizin bu mağduriyetini gidereceğiz” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.