ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Yeşilyurt Belediyesi’nden Mükelleflere Hatırlatma Son Gün; 30 Kasım

Yeşilyurt Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, her yıl iki taksit halinde ödenen Emlak, 

17 Kasım 2022 01:12
Yeşilyurt Belediyesi’nden Mükelleflere Hatırlatma Son Gün; 30 Kasım

Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin ikinci taksitleri için 30 Kasım 2022 tarihinin son ödeme tarihi olduğunu, belediye veznelerinin Kasım ayının son iki hafta sonuna denk gelen 19 ve 20 ile 26 ve 27 Kasım 2022 tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında hizmet vereceğini ve mükelleflerin aynı zamanda www.yesilyurt.bel.tr adresinden de ödemelerini online olarak yapabileceklerini açıkladı.

Vatandaşların vergi ödemelerinde gecikmeden kaynaklı herhangi bir gecikme zammı ile karşılaşmamaları için vergilerini belirtilen tarihlerde ödemeleri konusunda uyarılarda bulunan Yeşilyurt Belediyesi 01-30 Kasım 2022 tarihleri arasında World (Yapı Kredi ve Vakıfbank) kart sahiplerine vergi ödemeleri için ücretsiz faizsiz 3 taksitle vergilerini ödeme imkânı da sunmaktadır.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.