ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

habermalatya44.com Yusuf Kenan Ateş'de Hayırlı Olsun Ziyaretti...

Tiyatro Eğitmeni yılların fotoğrafçısı Yusuf Kenan Ateş Hoca Yaptığı açıklama'da şu ifadelerine yer verdi Yeni iş yeriniz de de sizlere başarılar diliyorum. 

03 Aralık 2022 13:06
habermalatya44.com Yusuf Kenan Ateş'de Hayırlı Olsun Ziyaretti...

Gazeteciler toplumun haber alması anlamında gece gündüz demeden çok önemli bir görevi üstleniyor. Bu görevi hakkıyla yerine getirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum.

Kenan Ateş Tüm ekip arkadaşlarınız'da tek beklentimiz doğru, tarafsız ve toplumu aydınlatmaya yönelik haber yapmalarıdır. Sizler gece gündüz her türlü şartta olaylara koşuyor, bilgileri derleyerek bizlerinde haber almasını sağlıyorsunuz. Kendi adıma sizlere teşekkür ediyor ve sizleri tebrik ediyorum" ifadelerinde bulundu.

Haber Malatya 44.Haber Müdürüyesi H.Serap Karlıdağ ise Sizlerin varlığınızı her zaman yanımızda  hissettik. Bu ziyaretiniz bize güç verdi. Sizin gibi duayen tiyatro Eğitimcisi yılların fotoğrafçı  yanımızda olması bizleri onure ediyor. Gelecekte yine dayanışma içinde olmayı umut ediyorum. Ziyaretiniz için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum" ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.