ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

MALATYA’NIN YERLİ MARKASI AVRASYA FUARI’NDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

 

14 Kasım 2023 13:30
MALATYA’NIN YERLİ MARKASI AVRASYA FUARI’NDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

MALATYA’NIN YERLİ MARKASI AVRASYA FUARI’NDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

 

Üretim merkezi Malatya 2. OSB’de bulunan Öz Ekin Grup, İstanbul’da düzenlenen Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarlarına katıldı. Malatya firmasının standı yoğun ilgi gördü.

 

Pencere ve Kapı Sektörü Derneği (PÜKAD), Pencere Üreticileri Kalite Birliği Derneği (PÜKAB) ve Girişimci Alüminyum Sanayici ve İş Adamları Derneği (GALSİAD) işbirliğiyle gerçekleştirilen Avrasya bölgesinin en büyük sektörel etkinliklerinden olan Avrasya Pencere, Kapı ve Cam fuarları 11-14 Kasım tarihlerinde İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlendi.

 

Fuara Malatya’dan katılım sağlayan Öz Ekin Grup’un standı yoğun ilgi gördü.

 

SEKTÖRÜ TETİKLEYEN FUAR

 

Fuar için özenle hazırlandıklarını kaydeden Öz Ekin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Basri İlhan, “Avrasya Pencere Kapı ve Cam Fuarı, dünyadan ve Türkiye'den firmaları buluşturarak sektörlerin gelişiminde tetikleyici bir etki yaratıyor. Grup olarak bu fuarı önemsiyoruz ve her yıl katılım sağlıyoruz. Grubumuzda bulunan markalarımızı ve Malatya’da üretimini yaptığımız ürünlerimizin tanıtımını gerçekleştirdiğimiz fuar oldukça verimli geçti. Kaliteli üretim ve yenilikçi teknolojilerin estetik ve tasarımla buluştuğu bir platform olan fuarın önümüzdeki yıllarda daha da büyüyerek devam etmesini temenni ediyorum” dedi

 

HEDEF YENİLİKÇİ ÜRÜNLERLE SEKTÖRÜN LİDERİ OLMAK

 

Öz Ekin Grup hakkında kısa bir bilgi de veren İlhan, “1988'den bu yana sahip olduğumuz tecrübe ve alanında profesyonel kadromuz ile tam donanımlı olarak Malatya 2. Organize Sanayi'de 20 bin metrekare alan üzerinde kurulmuştur. PVC & Alüminyum Sistemler, Cam İşleme Tesisi ve Teknik Camlama Sistemleri olarak 3 ana alanda hizmet vermekteyiz. Vizyonumuz PVC & Alüminyum Profil Sistemlerinde yaptığımız yenilikçi ürünler sektörün lideri olmaktır” diye konuştu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.