ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan Miraç Kandili’ni Kutlama Mesajı Yayımladı.

 

06 Şubat 2024 00:01
Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan Miraç Kandili’ni Kutlama Mesajı Yayımladı.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Mukaddes geceler zincirinin halkalarından biri olan mübârek Mirac Kandil’ine bir kere daha kavuşmuş bulunuyoruz. Mirac gecesi; İlâhi lütuf ve ikramlarla dolu olan bir gecedir. Böyle geceler birlik-beraberliği, dayanışmayı ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmeye, kendimizi ve yaptıklarımızı bir daha gözden geçirip, tartmamıza vesile olan gecelerdir. kendimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızı bir kez daha hatırlayalım.

Kazgan Unutmayalım ki, bugün bizlere düşen, miracı Peygamberimiz ’in bir hatıratı, bir tarih olarak okumak değildir. Bize düşen, Allah’ın emir ve yasakları karşısında her daim sadakatle, teslimiyetle bir duruş sergilemektir. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu mübarek geceyi fırsat bilerek, kin ve kırgınlıkları unutup, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının tahsis edilmesine, birlik ve beraberlik duygularımızın güçlendirilmesine gayret gösterelim.

Kazgan bu vesileyle, geçtiğimiz sene Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyor, tüm halkımızın ve İslam âleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.