ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Mete Yarar'dan Ülkü Ocaklarına övgü: "Doğru yoldasınız arkadaşlar"

 

21 Şubat 2024 20:37
Mete Yarar'dan Ülkü Ocaklarına övgü: "Doğru yoldasınız arkadaşlar"

Mete Yarar'dan Ülkü Ocaklarına övgü: "Doğru yoldasınız arkadaşlar"

 

 

Güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar, Ülkü Ocaklarının eğitim ve kültür faaliyetlerini takdir etti. Yarar konuşmasında, "Doğru yoldasınız arkadaşlar. Kitap basmak, geçmişi hatırlatmak, değer oluşturabilmek siyaseten çok önemli." ifadelerini kullandı.

 

Katıldığı bir televizyon programında konuşan Mete Yarar, Ülkü Ocaklarının eğitim ve kültür faaliyetlerini gündeme getirdi. Yarar, "Eğer Amerika Birleşik Devletleri Ülkü Ocakları için kötü bir şey söylüyorsa, ben heykelini dikerim." şeklinde konuştu.

 

Mete Yarar konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

 

"Masamıza Ülkü Ocakları Başkanı geldi. Beraber oturup sohbet ederken bana bir kitap gösterdi. Ve ben üzüldüm açıkçası. Çünkü biz ülkede değer üreten milliyetçi ruhları bile tanımıyoruz. Ne yaptıklarını bilmiyoruz. Ben kendi adıma üzüldüm. Yaptıkları faaliyetleri anlattılar bana şok geçirdim. Dijital ortam kurmuşlar ve insanları üniversiteye hazırlıyorlar. Hızlı okuma dahil olmak üzere birçok bölümler yapmışlar. 

 

Ülkü Ocakları genel merkezi tarafından hazırlananan bir kitap hediye ettiler. Kitabın ismi 16 Türk Devletine Yolculuk. Zaman yolculuğu yaparak 16 Türk Devleti'ne giden çocuğun serüvenini anlatıyor." 

 

Ülke Ocaklarının alt yapı çalışmalarını öven Mete Yarar, "Doğru yoldasınız arkadaşlar. Kitap basmak, geçmişi hatırlatmak değer oluşturabilmek siyaseten çok önemli. Diyoruz kulüpler nasıl doğru yönde gidebilir? Alt yapı oluştararak. İyi yapılan şeyleri söylemek zorundayız, değer oluşturan her şeyi söylemek zorundayız diye düşünüyorum." dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.