ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Malatya’yı 4 yıl unutacaklar.  Çünkü 4 yıl seçim yok”

 

20 Mart 2024 00:20
Malatya’yı 4 yıl unutacaklar.  Çünkü 4 yıl seçim yok”

 

 

-“Malatya’yı 4 yıl unutacaklar.  Çünkü 4 yıl seçim yok”

 

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Eğer AK Parti kazanırsa seçimden sonra Malatya'yı 4 yıl unutacaklar.  Çünkü 4 yıl seçim yok. Sizin oylarınızı almak için sizi ikna edecekler, sizi bir nebze de kandıracaklar ve oylarınızı alıp bir 4 yıl daha gelmeyecekler.” dedi.

 

Cafana Mahallesinde vatandaşlarla sohbet eden Bilal Yıldırım, “31 Mart seçimleri aslında Malatya’nın bekasını ilgilendiren seçimlerdir. Bu seçimler Türkiye’nin bekasını ilgilendiren bir seçimi değil, bir milletvekili seçimi değil, bir Cumhurbaşkanlığı seçimi de değil. Bu seçimler, size hizmet edecek, ahlaklı bir şekilde belediyeyi yönetecek olan belediye başkanlığı seçimidir.” dedi.

 

-“Verdikleri sözlerin hiç birisini yapmadılar”

 

Bilal Yıldırım, “Bundan önceki seçimde gittikleri her yerde, ‘Yeniden Refah Partisine oy verirseniz, o oylar CHP’nin işine yarar, bizim oylar azalmasın, milletvekilliğini kaybetmeyelim ki sizin evler yapılsın’ dediler.  Depremin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen verdikleri sözlerin hiç birisini yapmadılar.  Halen Malatya’da enkazı kaldıramamış durumdalar. Bu milletvekillerinin ve yerel yöneticilerinin iş bilmediklerinden kaynaklanıyor. 3-4 ay önce belediye başkanlığı için birbirlerine saldıranlar, AK Parti Malatya’da seçimi kaybedecek diye şimdi hepsi hep birlikte sahaya indi. Vatandaşımız AK Partililerin oy aldıktan sonra bir diğer seçime kadar gelmediğini söylüyor. Malatyalılar bu seçimde onlara gereken dersi verecektir.” İfadelerini kaydetti.

 

-“Malatya’yı 4 yıl unutacaklar.  Çünkü 4 yıl seçim yok”

 

Vatandaşlardan destek isteyen Bilal Yıldırım şöyle devam etti, “Eğer AK Parti kazanırsa seçimden sonra Malatya'yı 4 yıl unutacaklar.  Çünkü 4 yıl seçim yok. Sizin oylarınızı almak için sizi ikna edecekler, sizi bir nebze de kandıracaklar ve oylarınızı alıp bir 4 yıl daha gelmeyecekler. Malatya’nın dertleri var. Malatya’nın sıkıntıları var. CİMER’e en fazla şikayet yapılan iller arasında Malatya birinci sırada yer alıyor. Malatyalılar dertli olduğu için sürekli CİMER’e sıkıntılarını yazıyorlar. Malatyalılar ne kadar CİMER’e yazarsa yazsın, şikayetleri dikkate almıyorlar. Siz sıkıntılarını artık sandığa yazarak gösterin. ‘Yerel yönetimler ile iktidarın aynı partiden olması gerek yoksa hizmet gelmez’  demek yanlıştır. Bu sözlere aldanmayın, halkımız bu sefer de kendisini aldatmasın. En güzel örnek  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Refah Partisi İstanbul belediye başkanlığı döneminde ki efsane hizmetleridir. AK Parti tekrar seçimi kazanırsa bir 4 yıl daha sizin yanınıza gelmeyecekler.”

 

-“Malatya’nın geleceği için bir değişime artık karar verin”

 

Bilal Yıldırım, “Biz, sağımıza solumuza rant açmak için göreve talip olmadık. Zaten bu durumdan dolayı korkuyorlar. Malatya’yı şu anda parsellemişler. Rezerv alanları ile Malatya’yı parsellemişler. Bizim gelmemizi rantları gidecek diye istemiyorlar.  AK Parti’nin büyükşehir belediye başkan adayı, kazanamazsa, uçağa binip İstanbul’a gidecek. Fatih Belediye Başkanı şunu söylüyor, ‘Sami bey, yeter yaşlandınız, istifa edin Meclis üyesi adayı olun, dedim, adam gitti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu’ diyor. Bu adam seçimi kaybettiğinde ilk uçağa binip İstanbul’a gidecek. Veli Ağbaba kaybettiğinde, zaten milletvekili, Ankara’ya gidecek. Ama bu kardeşiniz Malatya’da bir yere gitmiyorum, buradayım. Malatya’nın geleceği için bir değişime artık karar verin.” diye konuştu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.