ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

İş İnsanı Fuat Özdemir'den Ramazan Bayramı Mesajı.

 

09 Nisan 2024 00:52
İş İnsanı Fuat Özdemir'den Ramazan Bayramı Mesajı.

İş İnsanı Fuat Özdemir 'den Ramazan Bayramı Mesajın'da rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını tamamlayarak bayrama kavuştuk. Bu güzel günde tüm dargınlıklar ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, mutluluğu paylaşıyoruz.

Bayram günleri, sevinç ve mutluluklarımızın nişanesidir. 

Millet olarak idrak edeceğimiz bu bayram, kardeşliğimizi pekiştirmek ve geleceğe daha umutla bakabilmek için bize verilmiş bir armağandır. Yaratılıştan gelen kardeşliğimizin perçinlendiği bu mübarek günlerde, aile büyüklerimize, akrabalarımıza, komşularımıza, arkadaş ve dostlarımıza hürmet ve muhabbetlerimizi gösterelim. Büyük bir mutluluk ve huzur içinde idrak edeceğimiz bayramda, evinden, yurdundan uzakta bayram neşesi bekleyen misafirlerimize de bayramın sevincini, neşesini samimi duygularla hissettirelim.

Bu vesiliyle Malatyamızin milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, barış, huzur ve refaha vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.