ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Fırat Edaş’tan Karayolu Güvenliği İçin Yatırım

Hizmet bölgesi içerisindeki illerinde yatırım çalışmalarını aralıksız sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Elazığ – Diyarbakır karayolu 

21 Nisan 2021 20:28
Fırat Edaş’tan Karayolu Güvenliği İçin Yatırım

Hizmet bölgesi içerisindeki illerinde yatırım çalışmalarını aralıksız sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Elazığ – Diyarbakır karayolu üzerinde Maden ilçesi güzergahında 408 bin TL tutarındaki yer altı aydınlatma şebekesinin yapımını tamamladı.

Fırat EDAŞ, yatırım faaliyetleri kapsamındaki çalışmalarına bir yenisini ekledi. Sorumluluk bölgesindeki elektrik dağıtım ve aydınlatma ihtiyaçları kapsamında özverili ekipleriyle yatırım çalışmalarını aralıksız sürdüren Fırat EDAŞ, Elazığ’ın Maden ilçesi ile Diyarbakır karayolu üzerinde yer alan 3,5 km uzunluğuna sahip 408 bin TL tutarındaki yer altı aydınlatma şebekesinin yapımını gerçekleştirdi. Elazığ – Diyarbakır karayolunda gerçekleştirdiği aydınlatma çalışmasıyla, sürücülerin ve bölge halkının can ve mal güvenliğine yönelik tedbirin artırılmasını amaçlayan Fırat EDAŞ ekipleri, ilk günden itibaren titiz bir çalışma yürüterek yatırım çalışmasını eksiksiz bir şekilde tamamladı.

Maden Kaymakamlığı, Maden İlçe Belediye Başkanlığı ve Elazığ halkı, salgın ve zorlu kış şartlarında hizmet için özveriyle aralıksız çalışan Fırat EDAŞ Elazığ İl Müdürlüğü’ne ihtiyaçlarının çözümüne odaklı gerçekleştirdiği projelerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Fırat EDAŞ, kesintisiz enerji parolasıyla hizmet bölgesinde bakım, onarım, yenileme ve yatırım çalışmalarının artarak devam edeceğinin altını çizdi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.