reklam
ALTIN
 3.997,10
DOLAR
 38,8949
STERLİN
51,6683
EURO
 43,4533
reklam

İlimizde TOKİ Kura Çekimleri 19 Haziran’da Başlıyor

 

18 Haziran 2025 01:59
İlimizde TOKİ Kura Çekimleri 19 Haziran’da Başlıyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yürütülen deprem konutları ve iş yerlerine ilişkin kura çekimleri, 19 Haziran 2025 Perşembe günü başlayacak ve 30 Haziran 2025 tarihine kadar sürecektir.

Kura çekimleri, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev’in katılımlarıyla, Kahramanmaraş il merkezinde gerçekleştirilecek ve canlı olarak yayınlanacaktır.

Kura çekimi kapsamında; Hatay, Malatya, Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Diyarbakır, Elazığ, Osmaniye, Şanlıurfa, Adana, Kilis, Sivas ve Kayseri illerinde toplam 49.056 bağımsız bölüm (konut ve iş yeri) hak sahiplerini bulacaktır.

İlimizde ise 8.065 konut ve 1.097 iş yerinin kura çekimi, 19 Haziran 2025 Perşembe günü saat 14.00’te başlayacaktır. Çekiliş süreci 30 Haziran 2025 tarihinde tamamlanacaktır.

İlimizdeki kura çekimi, Yeşilyurt ilçesi İkizce Mahallesi 2. Etap 2. Bölge'de gerçekleştirilecek olup, Vali Seddar Yavuz kura çekimine alandan canlı olarak bağlanacaktır.

Konut ve iş yeri kura çekimleri, Arguvan, Battalgazi, Darende, Hekimhan ve Kuluncak ilçelerimizde yapılacak; kırsal konut projelerine ilişkin kura çekimleri ise Akçadağ, Arguvan, Battalgazi, Darende, Doğanşehir, Kale, Yazıhan ve Yeşilyurt ilçelerinde gerçekleştirilecektir.

Kura çekimleri, AFAD Başkanlığı'nın sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır:

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.