ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Başkan Kılınç’tan Hasta ve Hasta Yakınlarına Moral Ziyareti

Başkan Kılınç’tan Hasta ve Hasta Yakınlarına Moral Ziyareti 

07 Temmuz 2021 13:36
Başkan Kılınç’tan Hasta ve Hasta Yakınlarına Moral Ziyareti

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine yaptığı ziyarette hasta, hasta yakınlarına moral verdi.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ile birlikte Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek, hasta ve hasta yakınlarına moral verdi.

Gerek yatan hasta odalarını tek tek dolaşarak, gerekse kafeterya ve bahçede bulunan hastalarla yakından ilgilenen Başkan Kılınç ve AK Parti yöneticileri, hastaların ve hasta yakınlarının sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaret sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Kılınç, “Hastanede yatan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek, bir şeye ihtiyaçları olup-olmadığını sorduk. Tedavileri süren hastalarımıza acil şifalar diledik” diye konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden hasta ve hasta yakınları ise bu ziyaretin kendileri için moral olduğunu dile getirerek, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin’e ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış’a teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.