ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

BAŞKAN GÜRKAN, MESTON’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN GÜRKAN, MESTON’DA İNCELEMELERDE BULUNDU 

30 Temmuz 2021 16:30
BAŞKAN GÜRKAN, MESTON’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan MESTON şirketi, kilit taşı, künk, karo taşı ve kent mobilyaları üretimiyle bölgede örnek çalışmalara imza atıyor.

MESTON şirketi bünyesinde faaliyet gösteren üretim tesislerinde incelemelerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Başkan Gürkan, MESTON şirketinin standartlarını yükselterek Malatya’ya, bölgeye ve Türkiye’ye hizmet eden bir şirket hüviyetine gelmesi için çalıştıklarını söyledi.

İnceleme gezisinde MESTON’un yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren MESTON Genel Müdürü Fahrettin Ulubaba, “MESTON firması olarak 7/24 çalışan bir şirketiz. İl dışına ve il içine üretimler gerçekleştiriyoruz. Standartların üzerinde üretimler yapıyoruz. Kilit taşı, künk, karo taşı ve kent mobilyaları çalışmalarını firmamızda gerçekleştiriyoruz” dedi.

Başkan Gürkan ise, “MESTON firmamızın üretim sahasında çalışmalarımızı inceledik. Fabrikalarımızda üretimi yapılan ürünleri inceledik. Künk diye tabir ettiğimiz üretim merkezimizi gezdik. Orada 200’lük ve bin 600’lük künk üretildiğini gördük. Üretimlerin standartlar çerçevesi içerisinde üretildiğini gördük. Kilit taşı fabrikamızda kilit taşı çeşitleriyle birlikte güzel çalışmalar yapılmış. Çalışmaları yapan MESTON Genel Müdürlüğümüzün şahsında bütün çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Çalışmaları sadece kamu kurumlarıyla değil özel sektörle de paydaş olma ve pazar bulma konusundaki görüşlerimizi ilettik. Şuanda %50 kamunun, %50 özel sektörün ihtiyaçlarını karşılıyorlar. İnşallah segment ve standartları daha da yükselterek hem Malatya’ya, hem bölgeye, hem de Türkiye’ye hizmet eden bir şirket hüviyetine gelinmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.