BAŞKAN GEÇİT, BELEDİYE MECLİS ÜYELERİYLE ‘VEFA’ İFTARINDA BULUŞTU
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, 2014 yılından bugüne kadar Yeşilyurt Belediyesi Meclisi’nde görev yapan Meclis Üyeleriyle Gedik Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen ‘Vefa’ iftarında bir araya geldi. Başkan Geçit, Meclis Üyelerinin deneyimlerinden her zaman yararlandıklarını, birlikte hareket ettiklerini vurgulayarak, ilçeye verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
İftar programında birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının ön plana çıktığını ifade eden Meclis Üyeleri, kendilerini samimi bir ortamda ağırlayan Başkan Geçit’e teşekkürlerini iletti. CHP Grup Başkan Vekili Gürsel Akgün ve geçmiş dönem Belediye Meclis Üyesi Naci Şavata, bu anlamlı buluşmanın Ramazan ayının manevi ikliminde birlik ve beraberliği daha da pekiştirdiğini söyledi. Programda ayrıca AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ve Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Akkaya da yer aldı; İlçe Başkanları, böylesi buluşmaların toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini dile getirdi.
Başkan Geçit, Meclis üyeleriyle tek tek sohbet ederek Malatya ve Yeşilyurt’a verdikleri emeklerden ötürü teşekkür etti. “2014 yılından bugüne kadar Belediye Meclisimizde görev yapan kıymetli Meclis Üyelerimizle, Kadir Gecesi gibi müstesna bir gecede bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Görev yaptıkları süre boyunca ilçemize hizmet etmek için üstlendikleri sorumluluklar, Yeşilyurt’un gelişmesine ve büyümesine katkı sağladı. Meclis üyelerimizin deneyimlerinden her zaman faydalanıyoruz; kapımız onlara her zaman açıktır” dedi.
Başkan Geçit, Yeşilyurt Belediyesi’nin yatırımları hakkında Meclis Üyelerine kapsamlı bilgiler aktardı. Deprem sonrası yeniden yapılanma sürecinde ilçenin kararlılıkla yoluna devam ettiğini vurgulayan Geçit, hayata geçirilen projelerin Malatya’nın ayağa kalkmasına güç kattığını belirtti. “Bizler, tüm imkânlarımızı seferber ederek şehrimizin yeniden ayağa kalkması için var gücümüzle çalışıyoruz. Ulaşım yatırımlarında hedeflerimizin ötesine geçtik; yollarımızı daha güvenli, konforlu ve akıcı hale getirmek için sahadayız. 2. Asfalt Plenti ve 2. Beton Santralimizle üretim kapasitemizi artırdık. Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif projelerimizle de Yeşilyurt’un ihya sürecine katkı sunuyoruz. Tüm bu yatırımları, Meclis Üyelerimizin değerli destekleriyle hayata geçiriyoruz” ifadelerini kullandı.
Program, Başkan Geçit’in Meclis üyelerine teşekkürlerini iletmesi ve birlikte yapılan sohbetlerle, Ramazan ayının manevi ikliminde dostluk ve dayanışma duygularının pekişmesiyle sona erdi.

Battalgazi’de Bayram Öncesi Anlamlı Etkinlik: Çocuklara Ücretsiz Tıraş.







