reklam
ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 
reklam reklam

Basın Birliği’nden İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Yer’e Anlamlı Buluşma.

 

Eklenme Tarihi

13 Nisan 2026 16:45

Güncelenme Tarihi

01 Ocak 1970 16:45
Basın Birliği’nden İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Yer’e Anlamlı Buluşma.

Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Yer, Gazeteciler Basın Birliği Genel Başkanı Kerem Altın ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Ziyarete, Genel Merkez yönetim kurulu üyeleri Av. Murat Kotagil ile Av. Halil Güngör de katıldı.

Gerçekleşen ziyarette, Erzurum’un turizm potansiyeline ilişkin genel değerlendirmelerde bulunuldu. Şehrin köklü tarihi, zengin kültürel mirası ve doğal güzellikleri üzerine karşılıklı görüş alışverişi yapılırken, mevcut çalışmalar ve yürütülen faaliyetler hakkında da bilgi paylaşıldı. Heyet, Erzurum’un sahip olduğu değerlerin tanıtımına yönelik düşüncelerini dile getirirken, Müdür Ahmet Yer de kurumun çalışmaları hakkında kısa bilgiler aktardı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaret, karşılıklı memnuniyet ifadeleriyle tamamlandı. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.