ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Başkan Güder’den Telefon Dolandırıcılarına Karşı Uyarı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, her fırsatta yeni yöntemler deneyerek, halkın parası ve malına göz diken dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı. 

27 Aralık 2021 17:44
Başkan Güder’den Telefon Dolandırıcılarına Karşı Uyarı

Son günlerde Battalgazi’de belediye başkanı ve belediye başkan yardımcılarının adını kullanarak insanları dolandırmaya çalışıldığı bilgisini alan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Yardım ve Bağış’ talebinde bulunan dolandırıcılara karşı vatandaşlara uyarıda bulundu. Hayırsever vatandaşların bu tip taleplere inanmamaları ve dolandırıcılara karşı dikkatli olunmasını isteyen Başkan Güder, vatandaşların aranmaları durumunda zaman kaybetmeden güvenlik güçlerine haber vermeleri gerektiğini belirtti.

Konu ile alakalı gerekli yasal işlemlerin başlatıldığına dikkat çeken Başkan Güder, “Gerek benim gerekse belediyemizin hiçbir birimi ve yetkilisinin vatandaşlarımızdan yardım ve bağış talebi gibi bir konu söz konusu değildir. Şahsım, belediye ve belediye başkan yardımcılarımızın adını kullanarak yardım isteyenlere itibar edilmemesi ve vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık yöntemine karşı dikkatli olmalarını rica ediyorum. Ayrıca böyle talepte bulunanları emniyet güçlerine bildirmeleri de büyük bir önem arz etmektedir. Hemşehrilerimizin bu konuda duyarlı olmalarını ve kötü niyetli bu kişi veya kişileri emniyet görevlilerimize bildirmeleri hususunda gerekli hassasiyeti göstermelerini diliyoruz. Benim ve belediye yöneticilerimizin adını kullanarak yardım talep edenlerle ilgili yasal sürecin başlatmış bulunmaktayız. Yardımsever hemşehrilerimizin iyi niyetlerini suistimal edenlerin kanunlar karşısında hesap vereceğini kamuoyuna saygıyla duyurur ve olayın takipçisi olacağımızı da belirtmek isteriz” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.