reklam
ALTIN
 6.295,08
DOLAR
 46,3171
STERLİN
61,7530
EURO
 53,4240
reklam reklam

Akçadağ'da Konteyner Yangını Paniği: İtfaiyenin Hızlı Müdahalesiyle Alevler Kontrol Altına Alındı.

 

Eklenme Tarihi

02 Ağustos 2026 00:37

Güncelenme Tarihi

01 Ocak 1970 00:37
Akçadağ'da Konteyner Yangını Paniği: İtfaiyenin Hızlı Müdahalesiyle Alevler Kontrol Altına Alındı.

Akçadağ ilçesi Bahri Havaalanı Caddesi üzerinde bulunan bir konteynerde çıkan yangın, çevrede kısa süreli paniğe neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangının ihbar edilmesi üzerine olay yerine Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, yangına hızlı ve etkili şekilde müdahale ederek alevlerin çevredeki alanlara sıçramasını önledi.

Yoğun çalışmaların ardından yangın kontrol altına alınarak tamamen söndürülürken, olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenildi. Ancak konteynerde maddi hasar meydana geldi.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi amacıyla ilgili ekipler tarafından inceleme başlatıldı. Yetkililer, benzer olayların yaşanmaması için vatandaşların özellikle elektrik tesisatı ve yanıcı maddeler konusunda gerekli tedbirleri almaları gerektiğini hatırlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.