Kamil Göksu “Mali Olarak Takım İyi Yönetilmedi”
Spor, 21 Mayıs 2022 19:32Kamil Göksu Adil Gevrek'i Hedef Aldı: Hesap Versin
Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkan Adayı Kamil Göksu, 8.yıllık süreçte herkes gibi kendisinin de kulüp başkanı Adil Gevrek’e destek verdiğini ifade ederek, gelinen süreçte yönetimsel hatalar nedeniyle takımın küme düşürüldüğünü ve bu süreçte Adil Gevrek’in karşısında olduğunu söyledi. Göksu: "Bu mali tabloların hesabını ben değil, kulüp başkanı verecek" dedi.
Kentteki bir otelde Yeni Malatyaspor Kulübü’ne başkan adaylığını açıklayan Göksu, şu anda kulüpte Denetleme Kurulu Başkanlığı görevini yürüttüğünü belirtti.
Göksu, ‘ Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek’in desteğiyle aday olduğu’ iddialarını sert bir dille eleştirdi.
“BU SÜREÇTE BENDEN DE DESTEK BEKLEMEYİN”
8 yıllık süreçte herkes gibi kendisinin de Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek’e destek verdiğini kaydeden Göksu, “Sizler gibi bende 8 sene Adil Gevrek başkanın arkasında oldum, destek verdim. ‘ Adil Gevrek destekli aday olduğum’ noktasında bir kamuoyu oluşması da gayet doğal. Bu süreçte acımasızca eleştirildim. Beni eleştiren arkadaşlara da hak veriyorum, saygıyla karşılıyorum. 2.Lig’den alıp 1.Lig’e çıkarırken, Kamil Göksu olarak bende destek verdim. Taraftarlar gibi bende destek vrdim, yanında oldum. 1.Lig’den Süper Lig’e çıkarırken, bu şehir bütün dinamikleriyle destek vermedi mi? bu şehir başarıları birlikte yaşamadı mı? Süper Lig’de başarılı olup Avrupa’ya giderken bu şehir destek vermedi mi? Bende destek verdim, yanında oldum. Karşısında mı olmam gerekiyordu?” ifadelerini kullandı.
Göksu, gelinen süreçte herkesten daha fazla üzüntü yaşadığını ifade ederek, şunları söyledi:
“Bu kadar emek, katkı ve destek vermemize rağmen takımımız küme düşürülmüştür. Takımımız mali olarak bir darboğaza girmiştir. Burada yönetimsel hataların olduğunu hepiniz gibi bende gördüm. Bu süreçte elbette ki benden destek beklemeyin. Bende sizler gibi Adil Gevrek’in yanında değil karşısındayım. Bu hataları gördük ve bende yönetime talip oldum.”
“MALİ OLARAK TAKIM İYİ YÖNETİLMEDİ”
Takımın küme düşmesinden mutluluk duyanların olduğunu dile getiren Göksu, “Beni arayıp, “Takm küme düştü, bundan büyük mutluluk olabilir mi?” diyenler var. İki dünya lideri çıkarmış şehir bu hale geldi. Yeni Malatyaspor’umuzun başarısına sevinecek, bşarısızlığına üzülecek bir yapı oluşturmak istiyoruz. Ağlayacak, üzülecek ama ben şehirde bunu göremedim” diye konuştu.
Göksu, mali olarak takımın iyi yönetilmediğini kaydederek, Bu mali tabloların hesabını ben değil, kulüp başkanı verecek. Bu harcamaları yapan, gelirleri elde eden kulüp başkanı Adil Gevrek’tir. Kulüp başkanı herkesi tatmin eden bir açıklama yapar, delegelerde mali genel kurulda ibra eder onu bilemem. Bunları nasıl açıklayacak, haklı noktaları var mı yok mu hep beraber göreceğiz” dedi.
Spor, 21 Mayıs 2022 19:32
Yorumlar (0)
Deprem Sonrası İnşa Edilen 714 İş Yeri İçin Kritik Süreç: Hak Sahiplerine Önemli Duyuru
Hazır Beton Endeksi Ekim Ayı Raporu Açıklandı!
BAŞKAN TAŞKIN, TAMAMLANAN PROJELERİ TEŞKİLATLA İNCELEDİ
Unutulmaz Bir Gece: Havlucu Memed Anlatacak, Lütfü Acıbucu Söyleyecek!”
Evde Sağlık Bir Lüks Değil, İhtiyaç!
BAŞKAN GEÇİT: “RESTORASYON PROJELERİ ÇIRMIHTI’YA YENİ BİR ÇEHRE KAZANDIRIYOR
Uygulama Noktasında Narkotik Darbesi: Şahıs ve Araçtan Uyuşturucu Çıktı
Deprem Bölgesinde Başlayan Umut Yolculuğu" -
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTILARININ II. BERLEŞİMİ YAPILDI
Yıldız’dan Sert Uyarı: “Bu Yanlıştan Geri Dönülmezse Sorun Büyür”
Tüvtürk Kavşağında Meydana Gelen Kaza Panik Yarattı
Beylerderesi Viyadüğü Üzerinde Zincirleme Trafik Kazası
Duygusal Manipülasyonlar Öz Saygıyı Yok Ediyor
BATTALGAZİ’DE ARA TATİL ÇOCUK ŞENLİKLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
AĞBABA; “MALATYA’DA AFAD’IN KENDİ BİNASI YOK”
İstanbul’da Kuluncak Rüzgarı: MAKULDER Kongresi Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi
Fırat EDAŞ, Zorlu Kış Şartlarına Karşı Sahada Önlemlerini Aldı
Malatya TSO ile Osmaniye TSO kardeş oda oldu
Kandilli Rasathanesi Deprem Erken Uyarı Sisteminde Önemli Test Başarısı
Binalarda Baca Güvenliğini Göz Ardı Etmeyin!
Burhan Kılıç: “Malatya, Yeniden Refah’ın güçlü bir kalesi olmaya devam edecek”
Yeşilyurt Belediyesi’nden Öğrencilere Ücretsiz Kurs Desteği!
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin İlimizde Bir Dizi Programlara Katıldı
YEŞİLYURT’TA GEÇMİŞE VEFA, GELECEĞE İLHAM: “BİR DEĞER, BİR ÖMÜR” PROJESİ BAŞLADI
MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAMİ ER’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
MALATYA'DA KIŞ KAPIYA DAYANDI: DEPREM BÖLGESİNDE BÜYÜK SINAV
Birlik Çağrısı: Başkan Geçit STK’ları Masada Buluşturdu
Endüstriyel Hayvancılık, Küresel İklim Hedeflerini Tehdit Ediyor
Yapay Zeka Çözümü Çin Beyaz Yunuslarının Korunmasında Erken Başarı Gösterdi
Miyop ve Astigmat Tedavisinde Smile Pro Lazer Avantaj Sunuyor
BAŞKAN GEÇİT, ESNAFIN GÖRÜŞ VE TALEPLERİNİ YERİNDE DEĞERLENDİRDİ
ARGUVAN BELEDİYESİ SOSYAL KONUT PROJESİ SATIŞA ÇIKIYOR
Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası
AĞBABA; MALATYASPOR’A DESTEK İSTEDİ
Büyükşehir Belediyesi Altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor
Milletvekili Babacan: “Malatya Bölgenin Adalet Merkezi Oluyor”
İlçe Başkanları Ne İş Yapıyor? Halk Soruyor: Çalışıyorsanız Sonuç Nerede?
Battalgazi İlçesin'de Ölümlü Zincirleme Trafik Kazası
Kış Lastiği Kullanımı Hakkında Valikte Bilgilendirme
