Öğrencilere Yönelik “Bil Bakalım” Bilgi Yarışması Düzenlendi
Kültür Sanat, 31 Mayıs 2022 16:48Büyükşehir Belediyesi Semt Konakları Öğrencilerine Yönelik “Bil Bakalım” Bilgi Yarışması Düzenlendi
Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Battalgazi Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda Semt Konaklarında eğitim gören 5 ve 6. sınıf öğrencilerine yönelik "Bil Bakalım" bilgi yarışması düzenlendi.
Semt Konakları’nda eğitim alan öğrencilerin bilgi birikimlerini ölçmek ve aralarında tatlı bir rekabet oluşturmak amacıyla iki kategoride düzenlenen "Bil Bakalım" bilgi yarışmasına 7 Semt Konağı’nda eğitim gören 5 ve 6. Sınıf öğrencileri katıldı.
“Bil Bakalım” yarışmasında öğrencilere Türkçe, Matematik, Genel Kültür, Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler, İngilizce ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi konu başlıklarından sorular yöneltildi.
Battalgazi Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen yarışmaya Kernek Külliyesi, Özalper Semt Konağı, Salköprü Semt Konağı, Melekbaba Semt Konağı, Yeşiltepe Semt Konağı, Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi ve Tecde Eğitim Merkezi öğrencileri katıldı.
Bilgi Yarışması sonrası öğrencilerle görüşen Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Murat Kılınç, yarışmaya katılan öğrencileri tebrik etti. Gönüllerinde tüm öğrencilerin şampiyon olduğunu aktaran Kılınç, "Eğitim ve öğretim yılının sonlarına yaklaştığımız bu günlerde Semt Konaklarımızda eğitim alan öğrencilerimizin birikimlerini ölçmek ve aralarında tatlı bir rekabet oluşturmak istiyoruz. Bize göre bütün öğrencilerimiz şampiyon. Ancak bugün bir takım birinci, bir takım ikinci ve bir takım da üçüncü oldu. Öğrencilerimize çeşitli ödüllerimiz ve hediyelerimiz oldu. Yarışmamıza katılan bütün öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum" dedi.
Yapılan yarışmada 5.sınıflar kategorisinde Kernek Külliyesi öğrencileri birinci, Salköprü Semt Konağı öğrencileri ikinci, Melekbaba Semt Konağı öğrencileri üçüncü oldu. 6. sınıflar kategorisinde Melekbaba Semt Konağı öğrencileri birinci, Kernek Külliyesi öğrencileri ikinci, Tecde Eğitim Merkezi öğrencileri üçüncü oldu.
Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri ve yarışmaya katılan öğrencilere hediyeleri Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Murat Kılınç, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay, Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Şube Müdürü Erkan Tekgül ve jüri üyeleri tarafından takdim edildi.
Kültür Sanat, 31 Mayıs 2022 16:48
Yorumlar (0)
Cumhuriyet: Sonsuza Kadar Yaşayacak Emanetimiz
Cilt Kuruluğunun Gizli Sebebi: Sıcak Duş Alışkanlığı
Yeni Yönetmelik ile 1,5 Yılda 6,2 Milyon Metreküp Su Tasarrufu Sağlanacak
Yeşilyurt Belediyesi, 90 Yaşındaki Gülistan Teyze’nin Yol Talebini Yerine Getirdi
BAŞKAN GEÇİT, “CUMHURİYET, ÖZGÜRLÜK VE BAĞIMSIZLIĞIMIZIN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR”
CUMHURİYET; UMUDU YENİDEN YEŞERTMEK, YARINLARA İNANÇLA YÜRÜMEKTİR
Başkan Sadıkoğlu: Cumhuriyetimizin 102. yılı kutlu olsun
Malatyada 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami kapsaminda yapılan spor etkinliklerinde
BATTALGAZİ’DE CUMHURİYET COŞKUSU:
BAŞKAN TAŞKIN’DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
CHP ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNDU
Geleceğin Lojistik Profesyonelleri Yarıştı, Kazananlar Belli Oldu!
Diş Hekimlerinden Yeni Ruhsat Vergisine Tepki
Vali Seddar Yavuz’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
KULAÇLAR GAZZE İÇİN ATILDI! SPORCULARDAN DUYGUSAL DESTEK
BATTALGAZİ’DE KIŞ ÖNCESİ YOĞUN ASFALT ÇALIŞMASI
MALATYA’NIN TARIM TALEPLERİ BAKANLIK MASASINDA!
Milletvekili Babacan: “Devletin Koordinasyonunda İlerleyen Bir Süreçtir”
BAŞKAN ER MEVLANA ORTAOKUL’U ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Doğanşehir İlçesi Dikilitaş Yol Ayrımında Ölümlü Trafik Kazası
Battalgazi İlçesin'de Selçuklu Mahallesinde Trafik Kazası
Katarakt Tedavisinde Femtosaniye Lazer Yöntemi
Makka Craft Kitchen Malatya’dan Sonra 2. Şubesini Ankara’da Açtı
Ayşe Betil’den Unutulmaz Bir Deneyim: İz ile Düş Arasında Bir Yer
İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu İlimizde Bir Dizi Programlara Katıldı
Malatya Park AVM Kiraları Nasıl Bu Kadar Yükseldi?
Milletvekili Babacan'da KOSGEB Kredileri Başlıyor Açıklaması
Battalgazi Belediyesi’nden Taziye Evlerine Büyük Yatırım
ÖLMEZTOPRAK’TAN BAKAN YERLİKAYA’YA MALATYA RAPORU
Orduzu Mahallesi'nde İntihar
Yeşilyurt Belediyesi “Gazze İçin Umuda Kulaç At” Yüzme Yarışması Düzenliyor
Yeşilyurt Belediyesi ‘Gençlik Ve Ailem’ Temalı Ödüllü Kısa Film Yarışması Düzenliyor
Ruj değil, kalıcı canlılık: Dudak renginizi şeffaf katmanlarla, doğal haline geri getiriyorum.
Boğaziçi Üniversitesi Kariyer Merkezi’nde Geleceğin Ritmi Yankılandı
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NİN ÜCRETSİZ LGS VE YKS KURSLARINA YOĞUN İLGİ
BAŞKAN ER, VEFA KONAĞINDA YAŞLILARLA BİR ARAYA GELDİ
DEPREM ŞEHİTLERİ HATIRA ORMANI YENİLENİYOR
BAŞKAN GEÇİT: “HEDEFİMİZ HER MAHALLEDE KONFORLU ULAŞIM”
Sadıkoğlu: “Dördüncü geçici vergi dönemi yeniden getirilmemeli”
