Büyükşehir Belediyesi 18 Okula 26 Spor Tesisi Kazandırıyor
Spor, 01 Temmuz 2022 23:35Spor Lisesi’ndeki Spor Tesislerini İnceleyen Başkan Gürkan,Büyükşehir Belediyesi 18 Okula 26 Spor Tesisi Kazandırıyor
Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Malatya Valiliği arasında geçtiğimiz aylarda imzalanan protokol çerçevesinde okullara yapılacak olan spor tesisleri bir bir tamamlanarak hizmete açılmaya başladı.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, Fen İşleri Daire Başkanı Yusuf Aknişan ile birlikte Spor Lisesi’nde yapımı tamamlanan spor tesislerini inceleyerek açıklamalarda bulundu.
Aknişan: Okullarımıza spor tesisleri kazandırmaya devam ediyoruz
Okullara yapılan spor tesisleri ile ilgili bilgiler veren Fen İşleri Daire Başkanı Yusuf Aknişan, “Sayın Başkanımızın yoğun gayretleri sonucunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz protokol sonrasında okullarımıza spor tesisi kazandırmaya devam ediyoruz. Spor Lisesi’ne kazandırmış olduğumuz, halı saha, basket ve voleybol sahası, tenis kortu, atletizm pisti ve tırmanma duvarının bulunduğu spor tesisimizin büyük bir kısmını tamamladık. İnşallah yeni eğitim öğretim yılı başlamadan diğer okullardaki spor tesislerimizi de tamamlayarak öğrencilerimizin hizmetine sunmuş olacağız” dedi.
Özdemir: Kocaman bir aile olduğumuz için Başkanımıza şükranlarımı arz ediyor
Okullara verdiği destekten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, “Tüm okullarımıza vermiş olduğu katkıdan dolayı öncelikle Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Spor Lisesinde yapılan spor tesislerinin kontrolü için Sayın Başkanımız burada. Yapılan işlerin takibini de yaparak en güzel şekilde çocuklarımızın hizmetine sunuyor. Kocaman bir aile olduğumuz için kendisine şükranlarımı arz ediyor ve teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Gürkan: Belediye olarak eğitim kurumlarına büyük destek veriyoruz
Yapılan spor tesislerini yerinde inceleyen Başkan Gürkan, “Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan spor tesisleri ile ilgili yapılan çalışmaları yerinde inceliyoruz. Yapılan çalışmaları gördüğümüz zaman gururlandık. 18 okulumuza 26 spor tesisi yapılmakta ve birçoğu bitmek üzere. Bunlar, basketbol, voleybol sahası, atletizm pisti, tırmanma duvarı, tenis kortu vb. her alanda Büyükşehir
Belediyesi olarak şehrin her sıkıntısına dokunmak gibi bir sorumluluğumuzun müdrikinde ve idrakindeyiz. Bir taraftan yeni okulların yapılması için arsa ihdas ederken, bir taraftan da okullar yaparak Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devretmekteyiz. Ayrıca prestijli eğitim kurumlarının Malatya’ya gelip burada eğitim-öğretim faaliyetlerini yürütmelerini talep ederken, altyapı hizmetlerini temin ediyoruz. Bu hizmetlerin yanında okullarımızın çevrelerinin güzelleştirilmesi, çevre duvarlarının yapımı ile spor tesislerinin yapımını gerçekleştiriyoruz. Belediye olarak eğitim kurumlarına büyük destek vermekteyiz. Fırıncılar bölgesine Bilkent Üniversitesi’nin anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lisenin yaklaşık 500 milyona yakın bir rakama tekâmül eden yatırım faaliyetleri de devam ediyor. İlimizin eğitim noktasında standartları yükselecek. Milli Eğitim Müdürümüz Hatice hanımla birlikte eğitim faaliyetlerimiz ve eğitimdeki başarı grafiğimiz Türkiye genelindeki standart açısından yükseleceğine inanıyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarımızla çok güzel çalışma içerisindeyiz. Hatice Hanım biz bir aileyiz ifadesini kullandı. Aile fertleri olarak birlik ve beraberlik içerisinde Malatya’mızı mazisine layık istikbale hazırlamaya gayret ediyoruz. Böyle bir ailede olmaktan da onur duymaktayım” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir yapımı tamamlanan tenis kortunda kısa bir maç yaptılar.
Spor, 01 Temmuz 2022 23:35
Yorumlar (0)
Endüstriyel Hayvancılık, Küresel İklim Hedeflerini Tehdit Ediyor
Yapay Zeka Çözümü Çin Beyaz Yunuslarının Korunmasında Erken Başarı Gösterdi
Miyop ve Astigmat Tedavisinde Smile Pro Lazer Avantaj Sunuyor
BAŞKAN GEÇİT, ESNAFIN GÖRÜŞ VE TALEPLERİNİ YERİNDE DEĞERLENDİRDİ
ARGUVAN BELEDİYESİ SOSYAL KONUT PROJESİ SATIŞA ÇIKIYOR
Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası
AĞBABA; MALATYASPOR’A DESTEK İSTEDİ
Büyükşehir Belediyesi Altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor
Milletvekili Babacan: “Malatya Bölgenin Adalet Merkezi Oluyor”
İlçe Başkanları Ne İş Yapıyor? Halk Soruyor: Çalışıyorsanız Sonuç Nerede?
Battalgazi İlçesin'de Ölümlü Zincirleme Trafik Kazası
Kış Lastiği Kullanımı Hakkında Valikte Bilgilendirme
Başkan Mehmet Zafer’den Gürcistan’da Şehit Olan 20 Asker İçin Taziye Mesajı
Boğaziçi Teknopark Büyüyor!
Türkiye Hazır Beton Birliğinin 4. Mavi Baret İş Güvenliği Ödülleri sahiplerini buldu
BATTALGAZİ BELEDİYESİ ÇAMURLU MAHALLESİ’NDE ASFALT YAMA ÇALIŞMASI YAPTI
AĞBABA; “1000 GÜN GEÇTİ NE HUZUREVİ YAPILDI, NE YAŞLILAR GERİ GELEBİLDİ”
BİNDAL MAHALLESİ’NDE 38 YILLIK İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENİYOR
Yeşilyurt Bostanbaşı’nda Silahlı Dehşet: Bir Kişi Ağır Yaralı
Gazeteci Kadir Değirmenci’ye Başarı Plaketi
Doğanşehir Polisi’nden Silah Kaçakçılığına Darbe
Battalgazi İlçesin'de Silahlı Kavga: Mahalle Savaş Alanına Döndü!
Malatya Basını: Birlik Değil, Çekişme İçinde!
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü
Ağız ve Diş Sağlığı Anne Karnında Başlıyor
Kayısı Bahçelerinde Sonbahar Mücadelesi
Yeşil Bir Gelecek, Sürdürülebilir Konutlarla Mümkün Olacak...
Kuraklıkla Mücadele Kapsamında Sulama Altyapısı Güçlendiriliyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’den taziye mesajı
Başımız Sağ Olsun Türkiye: Gökyüzüne Uğurlanan Kahramanlarımız
Saç Ekimine Gitmeden Önce; Saç Köklerini Harekete Geçiren 7 Yöntem
Prof. Dr. Emmez: Her beyin tümörü kötü huylu değildir
Amerikan Sertağaçlarıyla Yaratılan Bir Uyum: KARANA Koleksiyonu
Vali Seddar Yavuz “Milli Ağaçlandırma Günü” Etkinliğine Katıldı
Vali Seddar Yavuz “Milli Ağaçlandırma Günü” Etkinliğine Katıldı
MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜNDE 2200 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU
Malatya İstihdam Fuarı Kapılarını Açtı
Tüfenkci’den Malatya Şeker Fabrikası’na Ziyaret: “Fabrika Malatya Ekonomisine Ciddi Katkı Sağlıyor”
CHP’li Gençlerden Ataya Saygı Nöbeti: “Atatürk’ü Unutturma Çabaları Beyhude”
