Muharrem Zeyno Adına Düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı
Spor, 27 Temmuz 2022 17:42Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, geçtiğimiz günlerde vefat eden Muharrem Zeyno adına düzenlenen futbol turnuvası başladı.
Malatya futbol kamuoyunun yakından tanıdığı, uzun yıllar Malatya futboluna hizmet eden ve 26 Mayıs günü geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Muharrem Zeyno adına düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvası, İl Jandarma Komutanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında oynanan müsabakayla başladı.
Turnuvanın ilk maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Kadın Aile Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Hilal Yıldırım, “Spor her ne kadar fiziksel bir aktivite olarak algılansa da insan ilişkilerine ciddi katkılar sağlamaktadır. Bizler de Kadın Aile Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'müz ile birlikte kurumlar arası spor turnuvaları düzenleyerek, Malatya’mızda hizmet eden tüm personellerimizi sporla buluşturup kaynaştırmak istiyoruz. Bu kapsamda 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlemiş olduğumuz spor turnuvalarımıza katılım sağlayan tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz. Desteklerinden dolayı da Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan'a da teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Muharrem Zeyno’nun oğlu Mustafa Zeyno ise düzenlenen turnuvadan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ederek, “Ben Muharrem Zeyno’nun oğluyum. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.
Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adem Bedir Ergül’de “İkincisini düzenlemiş olduğumuz kurumlar arası spor müsabakalarına bugün itibariyle başlamış bulunuyoruz. Centilmenlik içerisinde geçmesini diliyorum. Tüm sporcu arkadaşlarıma başarılar diliyorum” sözlerine yer verdi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan ise, “2. kurumlar arası futbol turnuvası çok anlamlı oluyor. 1’nci turnuvamızı kardeşimiz Akif Çelik adına düzenlemiştik. 2. turnuvamızı da Muharrem Zeyno adına düzenliyoruz. Muharrem Zeyno ile sürekli konuşup paylaşımlarda bulunduğumuz da gelecek adına spor konuşurduk. Hem futbol adına hem de gençlerimizin birlik beraberliği
adına ve de Muharrem Zeyno adına bu turnuvayı düzenliyoruz. Tüm katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Malatya İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Ercan Altın’da, “Bu değerli organizasyonun kurumlar arası ilişkilere de çok büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Amaç burada birlikte beraberce kurumlar arası güzel bir diyalog oluşturmak centilmence geçmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.
25 kurumun katıldığı, 4 grupta oynanacak olan maçlarda final 30 Ağustos günü oynanacak. Sağlık Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvanın açılış maçında Yeşiltepe Spor Kompleksi Ampute Futbol Sahasında A Grubu ilk maçta İl Jandarma Komutanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü’nü 3-0 mağlup etti.
A Grubunda oynanan diğer maçlarda ise alınan sonuçlar;
Yeşilyurt SGM: 2 – 3 :Baro
Telekom: 2 – 12 :İnönü Üniversitesi
Spor, 27 Temmuz 2022 17:42
Yorumlar (0)
Seyran Mahallesi’nde Trafik Kazası: 1 Yaralı
Üniversite Mahallesi’nde Trafik Kazası: 2 Yaralı.
Miniklerden Büyük Keşif: Yeşilyurt’ta Kültür ve Sanat Etkinliği.
Gençlere Yol Gösteren Tavsiyeler: Bonus Hoca Konuştu.
Büyükşehir’den Öğrencilere Sanat Desteği: Resim Yarışması Düzenlendi.
Başkan Er: “Şehrimiz Gastronomi ve Turizmde Yükselişe Hazır.
Başkan Er’den İmam Hatipli Öğrencilere İlham Veren Buluşma.
Türk Polis Teşkilatı 181. Yılında Aziz Şehitlerini Andı
Başkan Ulutaş’tan Polis Teşkilatına 181. Yıl Ziyareti: “Güvenliğimizin Teminatı Sizlersiniz.
Akçadağ Belediyesi Personellerini Taşıyan Araç Şarampole Savruldu
Uyuşturucuyla Mücadelede En Büyük Güç: Anneler.
GÜZELLİK SEKTÖRÜNDE YENİ DÖNEM: CANSU DURKUN DEĞERLENDİRDİ
AKPINAR ÇARŞISI’NDA YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
MALATYA GALATA SPOR KULÜBÜ’NDEN POLİS HAFTASI TURNUVASINA DAMGA.
Yeşilyurt’ta Silahlı Kavga: 1 Kişi Ağır Yaralandı, 1 Şüpheli Gözaltında.
Battalgazi’de Kritik Buluşma: Alper Gürsoy Muhtarları Aynı Masada Topladı.
Yöneticilere Özel Eğitim Programı Başarıyla Gerçekleştirildi.
Başkan Geçit: “Polisimizle Her Zaman Gurur Duyduk, Duyacağız.
Yeşilyurt Belediyesi’nden Spora Büyük Destek: İkizce’ye Yeni Salon
AK Parti Malatya, Asrın İnşasında Genel Merkez’in Takdirini Kazandı
Battalgazi’de Kadın Kolları Projeleri Yerinde Dinledi
Yazıhan’da Büyük Adım: Tesis ve Taziye Evi İçin Anlaşma Sağlandı
İhracatta Gerileme: Malatya 2026’ya Kötü Başladı.
Yavuz: “Polisimiz, Huzur ve Güvenliğin Teminatıdır.
MALATYA MERKEZLİ FETÖ OPERASYONU: 23 ŞÜPHELİ YAKALANDI, 10’U TUTUKLANDI
Büyükşehir’de Kritik Toplantı: Encümen ve Komisyon Üyeleri Açıklandı.
Battalgazi’de Aileler Yarışıyor: Sofralar Şölene Dönüştü.
Yeşilyurt Belediyesi’nden Dilek’e Dev Hizmet: Yol Kalitesi Yükseliyor.
Başkan Sami Er: “Malatya İçin Şantiye Şefi Gibi Mücadele Verdik.
ODUNLUK YANGINI KORKUTTU: İTFAİYE EKİPLERİNDEN HIZLI MÜDAHALE
Ulaşımda Rahat Nefes: Yan Yollarda Asfalt Çalışması Start Aldı
Akçadağ’da Sular Neden Durulmuyor? Gözaltı İddiaları Gündemde.
YEŞİLYURT’TA SİLAHLI KAVGA: 2 KİŞİ YARALANDI, ŞÜPHELİ GÖZALTINDA
Selahattin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Satrançta Büyük Başarı
Başkan Er: Eğitimde ve Şehircilikte Büyük Dönüşüm Başlattık.
Battalgazi’de Gıda Güvenliği İçin Denetimler Artırıldı
AKÇADAĞ’IN BİRLİK RUHU GAZİANTEP’TE TAÇLANDI
Yeşilyurt’ta Rekabet ve Eğlence Bir Arada: 3. Ayak Tenisi Turnuvası.
Seddar Yavuz: “Sağlık, En Büyük Zenginliğimizdir.
