Malatya Büyükşehir Belediyespor Erteleme Maçını Kazandı
Spor, 06 Kasım 2020 09:09Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı,
Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, ligin 2. haftasında ertelenen Diyarbakır ekibi Asur Gençlik maçını 4 set sonunda 3-1’lik skorla kazandı. Malatya Büyükşehir Belediyespor voleybol takımı aldığı bu galibiyet sonrasında ligde 9 puanla 3. sıraya yükseldi.
Malatya Büyükşehir Belediyespor Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda ertelenen 2. hafta karşılaşmasında Diyarbakır temsilcisi ile deplasmanında karşılaştı. Diyarbakır Şehit Halit Gürsel Spor Salonu’nda Asur Gençlik’e konuk olan turuncu yeşilliler birinci sette teknik molaya 12-10’luk skorla üstün girdi. Mola sonrasında çekişmeli geçen ilk sette, takımlar karşılıklı sayı üretti. 18-18 eşitliğin sağlandığı maçta setin son bölümleri de karşılıklı sayılarla devam etti. Malatya Büyükşehir Belediyespor seyir zevkinin yüksek olduğu ilk seti 25-23’lük üstünlükle tamamladı ve rakibi karşısında setlerde durumu 1-0’a getirdi.
İkinci sette maça ağırlığını koyan taraf olan Malatya Büyükşehir Belediyespor teknik molaya 12-7’lik üstünlükle girdi. Teknik mola sonrasında da üstünlüğünü koruyan Malatya Büyükşehir Belediyespor, ikinci sette de oyunun üstünlüğünü ve sayı farkını elinde tuttu. İkinci seti 25-15 gibi farklı bir sonuçla tamamladı. Malatya Büyükşehir Belediyespor ikinci set sonunda setlerde 2-0 öne geçti.
İlk iki setteki oyun üstünlüğünü üçüncü sete yansıtamayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, teknik molaya 12-8’lik bir skorla mağlup girdi. Teknik mola sonrasında oyunda dengeyi bir türlü sağlayamayan turuncu yeşilliler, üçüncü seti 25-15’lik skorla mağlup tamamladı. Asur Gençlik’in aldığı üçüncü setin ardından durum 2-1’e geldi.
Dördüncü setin ilk bölümü karşılıklı sayılarla geçilirken Malatya Büyükşehir Belediyespor, teknik molaya 12-9’luk skorla önde girdi. Teknik mola sonrasında oyuna ağırlığını yeniden koyan Malatya Büyükşehir Belediyespor, dördüncü sette farkı giderek açtı ve seti 25-14’lük skorla kazandı. Setlerde 3-1’lik skoru alan Malatya Büyükşehir Belediyespor karşılaşmayı da kazanan taraf oldu.
Diyarbakır deplasmanında Asur Gençlik karşısında alınan galibiyetin ardından mücadeleyi değerlendiren Kulüp Başkanı Mahmut Cücemen, erteleme maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Cücemen, “ Geçtiğimiz hafta sonu oynadığımız Dinamik Gençlik maçında aldığımız galibiyetin ardından ertelenen maçımızı da kazanmamız takım olarak bizleri sevindirdi. Şu ana kadar takımımızın iyi bir performans sergilediğini söylemek istiyorum. 3 gün içerisinde
iki maça çıkmamıza rağmen oyuncularımız Asur Gençlik maçında da iyi oyun sergiledi. Bu anlamda maç içerisinde üçüncü sette biraz oyundan düştük ancak dördüncü sette oyuncularımız seti ve maçı kazanmasını bildi. Şimdi artık önümüzdeki maçımıza konsantre olacağız. Evimizde oynayacağımız Türşad maçını da kazanmak istiyoruz. İnşallah Cumartesi günü oynayacağımız maçımızı da kazanıp yolumuza emin adımlarla gitmeye devam edeceğiz” dedi.
Malatya Büyükşehir Belediyespor, TVF Erkekler 1. Lig B Grubu’nda ligin 5. haftasında sahasında 7 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’te Merkez Kapalı Spor Salonunda Bitlis takımı Türşad Adilcevaz ile karşılaşacak.
Spor, 06 Kasım 2020 09:09
Yorumlar (0)
Arguvan’da Ev Sahibi ile Kiracı Arasında Silahlı Kavga: 1 Tutuklama
AKÇADAĞ ESNAF ODASI SEÇİMİ: SANDIKTA ESNAF, PERDE ARKASINDA KİMLER?
Engeller Kalkıyor, Kariyer Yolculuğu Başlıyor
Yeşilyurt’ta “Kasten Yaralama ve Silahlı Tehdit” Olayında 1 Tutuklama
Hareketsizlik, Alkol ve Sigara, Kolon Kanseri Riskini Artırıyor
Uzmanlar Uyardı: Ağızdaki Enfeksiyonlar Ciddi Hastalıklara Yol Açabilir
Grip İhmal Edilmemeli: Tedavisiz Kalırsa Hastalık Ağırlaşıyor
Battalgazi’de Manevi İklime Hazırlık: Camilerde Son Rötuşlar
Başkan Er: “Sporun ve Sporcunun Yanındayız”
Malatya İş Dünyasında Dikkat Çeken Değişim: ASKON’da Yeni Başkan
Attarlar Odası’nda Yeni Dönem: Hasan Basri Orhan Başkan Seçildi
Yeşilyurt Yaka Mahallesi’nde Şüpheli Ölüm: 63 Yaşındaki Basri Ateş Hayatını Kaybetti
Malatya’da Silahlı Kavga: Ruhsatsız Tabanca ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
Malatya CHP’de İddialar Zinciri: Kadın Kolları ve İl Yönetimi Sınavda
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Boğaziçi Üniversitesi’ne Dev Yatırım Müjdesi
USKD'nin 2026 Rotasında Su, Çevre ve Kadın Odaklı Projeler Var
Uzun Süre Ekrana Bakmak Miyop Hastalığını Artırıyor
Fırat EDAŞ’tan Eğitime Enerji Desteği
Battalgazi’de Şüpheli Ölüm: 39 Yaşındaki Emrah Erol Hayatını Kaybetti
Mustafa Kemal Atatürk’ün Malatya Ziyaretine 95 Yıl Sonra Aynı Gurur, Aynı İnanç
Malatya’da Tarihe Saygı: Atatürk’ün Gelişinin 95. Yılında Anlamlı Tören
Zabıta’dan 2025 Bilançosu: Binlerce İşletmeye İnceleme
Mesafeler Kalktı, Eğitim Kazandı: Buca’dan Doğanşehir’e Anlamlı Proje
Malatya’da Atatürk’ün Tarihi Ziyareti Unutulmadı: Vali Yavuz’dan Anlamlı Mesaj
Dilencilik Yapan Şahsa Müdahale: Mobil Huzur Ekibi Anında Yakaladı
HER BEL AĞRISI FITIK DEĞİLDİR
Bağışıklık, Metabolizma Ve Bağırsak Sağlığını Birlikte Destekleyen Çözüm
Büyükşehir Belediyesi Trafik Sorunlarını Masaya Yatırdı
Malatya’nın Projeleri TÜBİTAK 4006’da Yerini Aldı
Kayısı Üzerinden Siyaset Isındı: Ağbaba’dan Sert Açıklama
Bilim ve Teknolojide Yeni Nesil: DENEYAP Sahneye Çıkıyor
Eğitimde Yeni Dönem: Eski Malatya’ya Modern Merkez
Niyazi Mahallesi’nde Şantiye Alanında Yangın: Maddi Hasar Meydana Geldi
Fuhuşa Yer Teminine Darbe: Silah ve Yüklü Miktarda Para Ele Geçirildi
Topsöğüt’te Eğitim Gururu: Kursiyerler Sertifikalarını Aldı
Battalgazi Engelsiz Yaşam Merkezi Umut Olmaya Devam Ediyor
Büyükşehir Meclisi Şubat Toplantısında Önemli Kararlar Alındı
Ağustos’ta Kültür Rüzgarı: Türkiye Kültür Yolu Festivali Başlıyor
Dijitalleşme Var, İnsan Nerede?” Malatya’da Yaşlıların Doğalgaz Çilesi
