AK Parti Teşkilatı bayramlaşma programında bir araya geldi
Siyaset, 23 Nisan 2023 21:17AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.
AK Parti Malatya İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi. Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma programına yoğun bir katılım oldu.
AK Parti İl Başkanı Namık Gören, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinden dolayı buruk bir bayram yaşadıklarını ifade etti.
“Yaşadığımız deprem felaketinden sonra bir taraftan yaralarımızı sarmaya, yavrularımızın bayram heyecanını diri tutmaya çalışırken, diğer taraftan ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla başlattığımız seçim çalışmalarının hayırlı olmasını diliyorum” diyen Gören, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Henüz enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken; bir yandan on binlerce kalıcı konutun inşasına başlayacak kadar güçlü olan devletimizin ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki güçlü iktidarımızın bir neferi olan milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum. Çalmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayana kadar durmadan, yorulmadan ve sıkılmadan ilk günkü aşkla ve heyecanla çalışacağız.”
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise “Biz biliyoruz ki bu millet tökezlediği yerden tekrar dimdik ayağa kalkıp, yoluna devam edecektir. AK Parti hareketi umut olarak ortaya çıktı. Milletin, ümmetin ve mazlumun umudu olarak ortaya çıktı. Yine bugün bu afette milletimizin umudu ve ümidi olarak yoluna devam edecektir” ifadelerini kullandı.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar da konuşmasında şunları söyledi:
“Artık bir yüzyıl bitti ve cumhuriyetimizin ikinci yüzyılı başlayacak. Düşmanlarımızı birikti, bir oldular. Bizleri yıkmak için büyük bir çaba içerisindeler. Biz şunu biliyoruz ve inanıyoruz ki; biz doğru oldukça, kendimize güvendikçe ve çalıştıkça hiç kimse bizi yıkamayacak, bu davayı yok edemeyecektir.”
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise Malatya’nın 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden ağır bir şekilde etkilendiğini ifade ederek, “Bina stoklarımızın yüzde 40’ı yıkık, ağır hasarlı duruma geldi. İnşallah Malatya’yı tekrar ayağa kaldıracağız” dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır da 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin önemine dikkat çekerek, şunları söyledi:
“Ülkelerin dönüm ve kader noktaları vardır. Ülkenin geleceğini belirleyecek, kalkınmasını ve yüzyılını planlayacak seçimlerdir. Büyük bir hedef konuldu, yeni Türkiye yüzyılı. Buraya hep birlikte güçlü hazırlanmak zorundayız.”
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise “2020’de bir deprem yaşadık ve konutlarımızı inşa ettik. Bir pandemi dönemi yaşadık. O gün evlerimizden dışarı çıkamıyorduk, bugün evlerimize giremiyoruz. Allah’ım daha büyük felaketlerden milletimizi esirgesin. Ve inşallah 14 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı seçiyoruz, parlamentoda da Cumhur İttifakı olarak en az 350 milletvekiliyle olacağız” dedi.
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin önemine değinerek, “14 Mayıs sadece bir seçim değil, sadece yüzyılın seçimi de değil, 14 Mayıs esasında memleket meselesi, memleketin seçimi. Malatya’yı yeniden ayağa kaldırma meselesi, yeniden güçlü bir şekilde inşa etme meselesi” diye konuştu.
Bayramlaşma programında milletvekili adayları da kendilerini tanıtan bir konuşma yaptı.
Siyaset, 23 Nisan 2023 21:17
Yorumlar (0)
Malatyalı Çiftçilere Büyük Destek: 86 Milyon TL’lik Ödeme Hesaplara Yatıyor
Dünya Tiyatro Günü’nde Sanat ve Gençlik Bir Arada.
Sadıkoğlu’ndan Dikkat Çeken Açıklama: “Bu Çağrıya Kulak Verin.
Esnaf Odalarıyla Kritik Toplantı: Teslim Süreci Netleşiyor
BAŞKAN GEÇİT, AŞAĞIBAĞLAR’DA VATANDAŞLA BULUŞTU: “HER ZAMAN SAHADAYIZ”
Teknolojiye İlk Adım: Gençlik Merkezi’nde Eğitimler Başlıyor
Diploma Var, İş Yok: Ağbaba İşsizlik Tablosunu Açıkladı
Kayısı Varsa Hayat Var: Malatya Ekonomisi Kritik Eşikte!.
Başkan Geçit: “Hedefi Olan Gençlik, Güçlü Gelecek Demektir
“Nasıl Olsa Konuşur” Demeden Önce… Uzmandan Uyarı
Dişhekimleri Ağız ve Diş Sağlığının Önemine Dikkat Çekti
MAVİ VATAN’DAN KATAR DENİZLERİNE TÜRK İMZASI
Ortak Akıl Masası Kuruluyor: Malatya’nın Geleceği Masaya Yatırılıyor
Aksa Elektrik’ten Gençlere “Geleceğin Enerjisi” Yarışması
BAŞKAN AKGÜN, KANAL 23’TE GÜNDEMİ DEĞERLENDİRECEK
Su Ürünleri İçin Kritik Dönem: Av Yasağı Başlıyor
Malatya’da Sitem Büyüyor: Vatandaş “Murat Gümüş’ü Arar Olduk” Diyor
Büyükşehir’den Teknoloji Atağı: Malatya Artık 7/24 Ekranda
Akçadağ’a Yakışır Proje: Yeni Mezarlık Alanında Çalışmalar Hızlandı.
Prof. Dr. Ahmet Karacalar: "Su İçsem Yarıyor Diyorsanız Lipödem Olabilirsiniz"
Dijital çağ el ve bilek sağlığını bozuyor
Amgen Türkiye’den Dünya Böbrek Günü’nde İlham Veren Yaklaşım: “Yaşam Bir Bütündür”
BAŞKAN ER, MOTAŞ PERSONELİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU
MALATYA’DA KURUMLAR ARASI MASA TENİSİ LİGİ BAŞLIYOR
MALATYA’DA ANLAMLI BULUŞMALAR: MİLLETVEKİLİ ÖLMEZTOPRAK’TAN TOPLUMA DOKUNAN ZİYARETLER
AKPINAR ÇARŞI MERKEZİ TESLİME HAZIR: BAŞKAN TAŞKIN SAHADA İNCELEDİ
BAŞKAN GEÇİT, HAYVAN BAKIMEVİ PROJESİNİ YERİNDE İNCELEDİ
MALATYA’DA AYNI GÜN İKİ AYRI TRAFİK KAZASI: YARALILAR VAR
Eleştiriye Atasözüyle Siper: Akçadağ’da Söz Çok, İz Yok.
Malatya Esnafının Acı Kaybı: Bir Önceki Dönem Kuyumcular Odası Başkanı Murat Özhüsrev Hayatını Kaybetti
ANAHTAR PARTİ MALATYA’DA KAPIYI BULAMADI: MERKEZDE SÖZ VAR, SAHADA YOK
Başkan Geçit: ‘Başarımızın Temeli Sizlerin Alın Teri.
YEŞİLYURT’TA KAVGAYA KOMŞULAR DA KARIŞTI: 5 KİŞİ GÖZALTINDA
Battalgazi Belediyesi’nden Cadde ve Sokaklarda Yoğun Temizlik Mesaisi.
Başkan Sami Er, Bayramda Personelini Yalnız Bırakmadı.
Borçlandırma İşlemlerinde Son 3 Günlük Kritik Süre!
Ahırda Tören, Yanında Ziyafet: ‘Bu Kadarına da Pes’ Dedirten Açılış!
Katar’da Askeri Helikopter Kazası: 7 Personel Şehit Oldu
MAGİNDER, MALATYA’DA GÖNÜLLERE DOKUNDU: YÜZLERCE AİLEYE DESTEK
