AK Parti Teşkilatı bayramlaşma programında bir araya geldi
Siyaset, 23 Nisan 2023 01:40AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.
AK Parti Malatya İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi. Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma programına yoğun bir katılım oldu.
AK Parti İl Başkanı Namık Gören, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinden dolayı buruk bir bayram yaşadıklarını ifade etti.
“Yaşadığımız deprem felaketinden sonra bir taraftan yaralarımızı sarmaya, yavrularımızın bayram heyecanını diri tutmaya çalışırken, diğer taraftan ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla başlattığımız seçim çalışmalarının hayırlı olmasını diliyorum” diyen Gören, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Henüz enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken; bir yandan on binlerce kalıcı konutun inşasına başlayacak kadar güçlü olan devletimizin ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki güçlü iktidarımızın bir neferi olan milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum. Çalmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayana kadar durmadan, yorulmadan ve sıkılmadan ilk günkü aşkla ve heyecanla çalışacağız.”
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise “Biz biliyoruz ki bu millet tökezlediği yerden tekrar dimdik ayağa kalkıp, yoluna devam edecektir. AK Parti hareketi umut olarak ortaya çıktı. Milletin, ümmetin ve mazlumun umudu olarak ortaya çıktı. Yine bugün bu afette milletimizin umudu ve ümidi olarak yoluna devam edecektir” ifadelerini kullandı.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar da konuşmasında şunları söyledi:
“Artık bir yüzyıl bitti ve cumhuriyetimizin ikinci yüzyılı başlayacak. Düşmanlarımızı birikti, bir oldular. Bizleri yıkmak için büyük bir çaba içerisindeler. Biz şunu biliyoruz ve inanıyoruz ki; biz doğru oldukça, kendimize güvendikçe ve çalıştıkça hiç kimse bizi yıkamayacak, bu davayı yok edemeyecektir.”
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise Malatya’nın 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden ağır bir şekilde etkilendiğini ifade ederek, “Bina stoklarımızın yüzde 40’ı yıkık, ağır hasarlı duruma geldi. İnşallah Malatya’yı tekrar ayağa kaldıracağız” dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır da 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin önemine dikkat çekerek, şunları söyledi:
“Ülkelerin dönüm ve kader noktaları vardır. Ülkenin geleceğini belirleyecek, kalkınmasını ve yüzyılını planlayacak seçimlerdir. Büyük bir hedef konuldu, yeni Türkiye yüzyılı. Buraya hep birlikte güçlü hazırlanmak zorundayız.”
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise “2020’de bir deprem yaşadık ve konutlarımızı inşa ettik. Bir pandemi dönemi yaşadık. O gün evlerimizden dışarı çıkamıyorduk, bugün evlerimize giremiyoruz. Allah’ım daha büyük felaketlerden milletimizi esirgesin. Ve inşallah 14 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı seçiyoruz, parlamentoda da Cumhur İttifakı olarak en az 350 milletvekiliyle olacağız” dedi.
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin önemine değinerek, “14 Mayıs sadece bir seçim değil, sadece yüzyılın seçimi de değil, 14 Mayıs esasında memleket meselesi, memleketin seçimi. Malatya’yı yeniden ayağa kaldırma meselesi, yeniden güçlü bir şekilde inşa etme meselesi” diye konuştu.
Bayramlaşma programında milletvekili adayları da kendilerini tanıtan bir konuşma yaptı.
Siyaset, 23 Nisan 2023 01:40
Yorumlar (0)
Kurultay Dosyasında Yeni Aşama: Malatya’da Gözaltına Alınan İsim Tutuklandı.
İskender Mahallesi’nde Acı Olay 43 Yaşında'ki Şahıs Hayatını Kaybetti.
Develi Mevkiinde Korkutan Çarpışma: 9 Kişi Hastaneye Kaldırıldı.
Cumhur İttifakı’nda Nezaket Buluşması: Bakan’dan Şengönül’e Ziyaret.
Valilikten Yıkım Süreçleriyle İlgili Kamuoyuna Açıklama.
Büyükşehir Zabıtası Bayram Öncesi Sahada Denetimler Aralıksız Sürüyor.
Bayram Sevinci Battalgazi’de Çocukların Yüzünü Güldürdü.
USKD Toplantısında Geleceğin Tarımı Konuşuldu.
Yeşilyurt Belediyesi Sahada: Bayram Öncesi Kapsamlı Kontroller.
Bayram Hazırlıkları Tamam: Battalgazi’de Kurban Kesim Yerleri Netleşti.
Sabaha Karşı Operasyon: Ağbaba’nın Makam Şoförü Gaffar Çiçek Gözaltında.
Gazeteci Berkman Dulcan’ın Acı Günü.
Şantiyede Elektrik Akımına Kapılan İşçi Hayatını Kaybetti.
Uluslararası Öğrenciler Sanat Merkezi’nde Kültür ve Sanatla Buluştu.
YILDIZ: “BU KARAR TÜRKİYE DEMOKRASİSİNE YAPILMIŞ BİR DARBEDİR.
Başkan Er: “Gençlerimize Modern Spor Alanları Kazandırıyoruz.
Geleceğe Umut Veren Kalemler Ödüllendirildi.
Yeşilyurt’ta Dijital Linç ve Sosyal Medyanın Etkileri Ele Alındı.
REVİZE: İnşaat İkinci Çeyreğe Pozitif Başladı.
Battalgazi’de Bayram Seferberliği: Temizlik ve Düzenleme Çalışmaları Hız Kazandı.
Vali Yavuz: “Kamu Hizmetinde Etik İlkeler Vazgeçilmezdir.
Selçuklu Mahallesi’nin Taziye Evi Hizmete Hazırlanıyor.
SON DAKİKA | Malatyaspor Tesislerinde Dikkat Çeken Gelişme.
Tarihin Kalbinde Koşulaçak Arslantepe Yarı Maratonu'nun Protokolü İmzalandı.
Başkan Sadıkoğlu’ndan Bayram Öncesi Ödeme Talebi.
Doğanşehir’de Yolcu Minibüsü Şarampole Devrildi: 2 Yaralı.
Malatya’da Rekor Uyuşturucu Operasyonu: 166 Bin 376 Sentetik Hap Ele Geçirildi.
Pütürge’de Ruhsatsız Silah Operasyonu: 1 Şüpheli Tutuklandı.
Malatya Depremiyle İlgili Son Durum Kamuoyuyla Paylaşıldı.
Başkan Er: ‘Tüm Ekiplerimizle Sahadayız.
Battalgazi’de Deprem Sonrası Şebeke Suyunda Geçici Bulanıklık.
Malatya Gülümuşağı’nda 5.6 Büyüklüğünde Deprem Paniği.
LÖSEV’İN ÖNDERLİĞİNDE ULUSLARARASI LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI!.
Güzellik Sektöründe Yeni Dönem Doğallık, Bilinçli Eğitim ve Uzmanlık Üzerine Kuruluyor.
LİNÇ KÜLTÜRÜ VE PSİKOLOJİSİ” ÇALIŞTAYI YEŞİLYURT’TA DÜZENLENECEK.
Malatya’da “Huzur 44” Uygulaması: 312 Personelle Geniş Çaplı Denetim.
“Battalgazi Belediyespor Şampiyonluk Yolunda Emin Adımlarla İlerliyor.
Yeşilyurt’ta Genç Kız Parkta Ölü Bulundu.
İş İnsanı Hakan Çetin’den 19 Mayıs Mesajı: “Gençler Türkiye’nin Geleceğidir.
