Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Adayı GÜLCAN KIŞ, ENVER KİRAZ’a Destek Ziyaretinde Bulundu
Siyaset, 24 Nisan 2023 04:50Malatya Haçova köyünde doğmuş Mersin'de yaşayan CHP Mersin Milletvekili Adayı Gülcan Kış, CHP Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz’a destek ziyaretinde bulunup Cemal Gürsel Mahallesi'nde bulunan Bornova çadır kentinde vatandaşlarla bayramlaştılar.
CUMHURİYET HALK PARTİSİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAYI GÜLCAN KIŞ, ENVER KİRAZ’A DESTEK ZİYARETİNDE BULUNDU
Malatya Haçova köyünde doğmuş Mersin'de yaşayan CHP Mersin Milletvekili Adayı Gülcan Kış, CHP Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz’a destek ziyaretinde bulunup Cemal Gürsel Mahallesi'nde bulunan Bornova çadır kentinde vatandaşlarla bayramlaştılar.
İzmir Bornova Belediyesi’nin Malatya'da Cemal Gürsel Mahallesi'nde kurduğu Bornova çadır kentini ziyaret eden CHP Milletvekili Adayı Gülcan Kış, Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz’a destek ziyaretinde bulunarak depremzede aileler ile bir araya gelip hem dertlerini dinleyip hem de bayramlarını kutladılar.
Çadırda yaşayan aileleri tek tek dinleyen milletvekili adayları, "Yeni bir hayata başlayan depremzede vatandaşlarımızla bir araya gelip bayramlarını kutladık, bu bayramı buruk geçiriyoruz. Depremde 50 bin'in üzerinde vatandaşımız göçük altında kalarak can verdi. Şehir Mezarlığını ziyaret ettik, insanlarımız Ramazan Bayramı'nın birinci günü mezarlıklar da kayıplarının acısını bir kez daha yaşadı. Ama bu zor günlerinde geçeceğini, daha güzel yarınlara kavuşacağımız günlerin olacağını, çocuklarımızın bayram sevinçlerini yeniden inşa edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Acımız çok büyük bu zor zamanlarda depremzede vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam ediyoruz, el ele verip bütün bu zor zamanları hep birlikte aşacağız, elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız biz.
Depremden sonraki günlerde Millet ittifakının ve CHP örgütlerinin deprem bölgelerinde çok iyi koordine olduğunu ve çalıştıklarını gördük. Önümüzde 14 Mayıs’ta seçim sürecimiz var, İnşallah bu süreçte hem Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçtirecek hem de milletvekilliğinde mecliste çoğunluğu alarak, iktidara geldikten sonra depremde yıkılan ev ve dükkanları yeniden inşa ederek vatandaşlarımıza bedelsiz teslim edeceğiz. Ve Türkiye’nin aydınlık geleceği için hep birlikte el ele vererek barış içinde yaşanacak bir ülke haline getireceğiz." İfadelerini kullandılar.
Siyaset, 24 Nisan 2023 04:50
Yorumlar (0)
Bir Sohbet Hayat Kurtarabilir: Ailelere Dijital Uyarı
Malatya Merkezli DEAŞ Operasyonu: 9 Şüpheli Gözaltında.
MAŞTİ Otogarı’nda Zehir Operasyonu: 21 Bin Hap Ele Geçirildi.
AKÇADAĞ’DA TEPKİ ÇIĞ GİBİ: “SİYASET DEĞİL, AİLE SALTANATI!”
Büyükşehir’de Bir Hayal Gerçeğe Dönüştü: Kitapla Taçlandı.
Vefa ve Minnet: Karademir’den Özal’ın Kabrine Ziyaret.
Şiddetle Hayır! Okullar Güvenin ve Umudun Adresi Olmalı.
Yeşilyurt’ta Öğrenciler Arasında Bıçaklı Kavga: 5 Yaralı.
Seralar, Yağmur Hasadı ile Su Kaynakları Üzerindeki Baskıyı Azaltıyor.
Kişiselleştirilmiş tedavi artık bir temenni değil, standart.
Yaşlanan Nüfus ve Obezite Hastalığı Bel Ağrısını Tetikliyor...
KANSERDE ‘SIRA DIŞI’ YOLAKLAR KEŞFEDİLDİ.
Battalgazi’de Ekipler Sahada: Asfalt Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor
Büyükşehir Belediyesi’nde Nisan Meclis Maratonu Sona Erdi
Geleceğin Yıldızları Yeşilyurt’ta Sahne Alıyor.
Malatya’nın Kalbi Yeniden Atıyor: Ulu Camii Sonbaharda Açılıyor
Arif Hikmet Kılıç: “Daha Yapacak Çok İşimiz Var.
Seddar Yavuz: Turizm, Kültürümüzün Dünyaya Açılan Kapısıdır.
Basın Birliği’nden İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Yer’e Anlamlı Buluşma.
Selağzı: “Vatandaşlarımızın Yoğun Katılımı Bizleri Mutlu Etti.
Yeşilyurt Belediyesi 8 Taşınmazı Ekonomiye Kazandırıyor.
Kale Uygulama Noktası’nda Zehir Tacirlerine Darbe: 3 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi.
Zaviye Mahallesi’nde Beton Mikseri Dehşeti: Yaya Ağır Yaralandı.
Yarım Asırlık Sevgi Taçlandı: Yeşilyurt Belediyesi Programında Unutulmaz Anlar.
.Seddar Yavuz: “Şehitlerimizin Emaneti Baş Tacımızdır.
Erkenek’te Değişimin Adı: Bülent Tüfenkci Sahada Farkını Ortaya Koydu
Sağlık Camiasında Mutlu Gün: Şerif Atalan ile Hümeyra Alan Hayatlarını Birleştirdi.
Malatya’da Akraba Kavgası Kanlı Bitti.
AKÇADAĞ’DA TOPLANTI VAR, İCRAAT YOK MU? SORULAR BÜYÜYOR.
Şantiyede Korkutan Kaza: İşçi Ağır Yaralandı.
Beylerderesi Viyadüğü–Çöşnük Kavşağı Hattında İkinci Etap Başlıyor
Gençlerle Geleceğe Yatırım: Başkan Er’den Kütüphane Ziyareti.
AKÇADAĞ’DA NİSAN ŞOKU: KAR YAĞIŞI KAYISIYI TEHDİT EDİYOR, ÇİFTÇİ ENDİŞELİ
Seyran Mahallesi’nde Trafik Kazası: 2 Kişi Yaralandı.
Kayısı Tartışmasında Sessizlik Krizi: Açıklama Var, Yanıt Yok.
Seyran Mahallesi’nde Trafik Kazası: 1 Yaralı
Üniversite Mahallesi’nde Trafik Kazası: 2 Yaralı.
Miniklerden Büyük Keşif: Yeşilyurt’ta Kültür ve Sanat Etkinliği.
Gençlere Yol Gösteren Tavsiyeler: Bonus Hoca Konuştu.
