“Malatya’nın Hakkını Alması İçin DESTEK İstiyoruz”
Siyaset, 29 Nisan 2023 09:09Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin hem Malatya hem de Türkiye için büyük önem taşıdığını ifade ederek, “Mecliste sesimizin daha gür çıkması ve vaatlerimizin yerine gelmesi için milletimizden destek istiyoruz.
“Malatya’nın hakkını alması için destek istiyoruz”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin hem Malatya hem de Türkiye için büyük önem taşıdığını ifade ederek, “Mecliste sesimizin daha gür çıkması ve vaatlerimizin yerine gelmesi için milletimizden destek istiyoruz. Mecliste her daim Malatya’nın hak ettiğini alması için çalışırken, ülkemizin de hak ettiği yere gelmesi için gayret göstereceğiz” dedi.
14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde CHP’den milletvekili adayı olan Kiraz, seçim çalışmaları kapsamında Hekimhan ilçesini ziyaret etti.
İlçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Kiraz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin önemine değinerek, hem yeni cumhurbaşkanının hem de milletvekillerinin 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimle belirleneceğini ifade etti.
“DEPREMDE EVLERİ YIKILAN VE AĞIR HASAR ALAN VATANDAŞLARIMIZA EVLERİNİ 5 KURUŞ ALMADAN YAPIP, TESLİM EDECEĞİZ”
Kiraz, Türkiye’nin birçok sorununun olduğuna dikkat çekerek, “Ama ilk vaadimiz depremle ilgili; evi yıkılan ya da ağır hasar alan vatandaşlarımızın evlerini 5 kuruş almadan yapıp, teslim edeceğiz” dedi.
Çiftçilere verilecek destekten emeklilere verilecek bayram ikramiyesine kadar ciddi bir çalışma yaptıklarını ve iktidara geldiklerinde bu vaatlerin hepsinin hayata geçirileceğini kaydeden Kiraz, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Kurban Bayramı’nda emeklilerimize 15 bin TL bayram ikramiyesi vereceğiz. Her bayramda emeklilere iki maaş ikramiye vereceğiz. Aile Destekleri Sigortası kapsamında her aileye 8 bin 500 TL destek sağlayan bir projeyi hayata geçireceğiz. Bir ailenin evine 5 bin TL para giriyorsa, 3 bin 500 TL’de devlet verecek. Ailenin hiç geliri yoksa devlet bu aileye 8 bin 500 TL verecek. Her ailede mutlaka bir çalışan oluşturacağız. İşe alımlarda, o evde hiç çalışan yoksa öncelik ona verilecek.”
“MALATYA’MIZI HEP BİRLEŞTİRİP, BÜTÜNLEŞTİRDİK”
14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimde destek isteyen Kiraz, “Bize destek verirseniz ve mecliste istediğimiz çoğunluğu sağlayabiliriz. Mecliste çoğunluk, vaatlerimizin kolay bir şekilde geçmesi anlamına da geliyor” dedi.
Kiraz, Malatya’da birinci sırada CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın olduğunu kaydederek, “Malatya için önemli çalışmalar yapıyor, mücadeleler veriyor. Bende uzun süre il başkanlığı yaptım. İl başkanlığı döneminde de hem Malatya’yı hem de ilçelerimizi birleştiren, bütünleştiren, vatandaşlarımıza da hizmet noktasında elinden geleni yapan bir tavırla hareket ettik. Bugünde herkesi birleştirmek, bütünleştirmek istiyoruz” diye konuştu.
Siyaset, 29 Nisan 2023 09:09
Yorumlar (0)
Yeşilyurt’ta Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
Fedakârlığın Adı Sağlık: Hekimlere ve Sağlık Çalışanlarına Teşekkür.
ÖĞRETMENE EL KALDIRMAK GELECEĞE EL KALDIRMAKTIR
Attarlar Odası Başkanı Basri Orhan: “Depremden Sonra Esnaf Ayakta Kalma Mücadelesi Veriyor.
KAYISIDA MONİLYA HASTALIĞI UYARISI
Doğanşehir Suçatı Demiryolu Hattına Yüksek Gerilim Verilecek
Deprem Haftasında Fırat EDAŞ Ekibinden Gerçeğini Aratmayan Tatbikat
MUSEUM HOTEL İNGİLTERE'NİN KÖKLÜ GAZETESİ THE TIMES'TA
Vali Seddar Yavuz: “Sağlık Çalışanlarımız Fedakârlığın Simgesidir”
Hizmet Lokantası’nda Ramazan Bereketi: Başkan Taşkın Vatandaşlarla İftar Yaptı
Altundağ’dan Kurtuluş ve İstiklal Marşı Mesajı
Tokat Niksar’da 5.5 Büyüklüğünde Deprem.
Malatya’da Zehir Tacirlerine Operasyon: 7 Şüpheli Tutuklandı
İstiklâl Marşı Milletimizin Birlik ve Direniş Ruhunu Anlatıyor.
Mullakasım Mahallesi’nde Ulaşım Atağı: Yeni Yollar Açılıyor
YOL VERME TARTIŞMASI SOPALI SALDIRIYA DÖNÜŞTÜ: 180 BİN TL CEZA
Deprem Bölgesinde Servis Zammı Tepki Çekti: Veliler İsyanda.
Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Oturumunu Tamamladı
Veli Ağbaba’dan Kayısı Sektörüne İnceleme Ziyareti
Vali Yavuz, “Türkiye Siber Vatan Programı” Öğrencilerine Sertifika Takdim Etti
BBP Lideri Destici’den Battalgazi’ye Ziyaret
YKS’ye Hazırlanan Öğrencilere Büyükşehir’den Tam Destek
MESOB Başkanı Keskin’den Esnafa Nefes Aldıracak Çağrı: APP Plakada Süre Uzatılsın
Öğrencilere Deprem ve Yangın Eğitimi Büyükşehir’den
Vali Yavuz: “İstiklal Marşı Milletimizin Bağımsızlık Ruhudur
Başkan Geçit: “İkizce, Malatya’nın Yükselen Değeri Olacak”
Unutulan Afiş Vatandaşın Dikkatini Çekti.
36 Farklı Ülkeden Öğrenciler Başkan Geçit’in İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Başkan Er’den Gelecek Vurgusu: Malatya’yı Yeniden İnşa Ediyoruz
Başkan Er’den MAŞTİ’de Taksici Esnafına Ziyaret
Battalgazi’de Kırsal Mahallelere Ulaşım Hamlesi
Eleştiriler İşe Yarıyor: TSO Yönetimi Nihayet Göründü.
Malatya’da Birlik ve Kardeşliğin Adı: Salih Karademir.
“NEBAHAT” ROMANI İÇİN ANLAMLI BULUŞMA
Miniklerden Ramazan Şenliği: Erdem Okulu’ndan Anlamlı Etkinlik
Bir Öğretmeni Kaybetmek: Eğitime Adanmış Bir Ömür Sona Erdi
Başkan Er: “Kadınlar Toplumun En Güçlü Temelidir
İftar Sofrasında Birlik Mesajı: Başkan Er Meclis Üyeleriyle Buluştu
Okul Çevrelerinde Sıkı Denetim: “Güvenli Okul, Güvenli Gelecek” Uygulaması Sürüyor
