“Malatya’nın Hakkını Alması İçin DESTEK İstiyoruz”
Siyaset, 29 Nisan 2023 12:45Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin hem Malatya hem de Türkiye için büyük önem taşıdığını ifade ederek, “Mecliste sesimizin daha gür çıkması ve vaatlerimizin yerine gelmesi için milletimizden destek istiyoruz.
“Malatya’nın hakkını alması için destek istiyoruz”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin hem Malatya hem de Türkiye için büyük önem taşıdığını ifade ederek, “Mecliste sesimizin daha gür çıkması ve vaatlerimizin yerine gelmesi için milletimizden destek istiyoruz. Mecliste her daim Malatya’nın hak ettiğini alması için çalışırken, ülkemizin de hak ettiği yere gelmesi için gayret göstereceğiz” dedi.
14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde CHP’den milletvekili adayı olan Kiraz, seçim çalışmaları kapsamında Hekimhan ilçesini ziyaret etti.
İlçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Kiraz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin önemine değinerek, hem yeni cumhurbaşkanının hem de milletvekillerinin 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimle belirleneceğini ifade etti.
“DEPREMDE EVLERİ YIKILAN VE AĞIR HASAR ALAN VATANDAŞLARIMIZA EVLERİNİ 5 KURUŞ ALMADAN YAPIP, TESLİM EDECEĞİZ”
Kiraz, Türkiye’nin birçok sorununun olduğuna dikkat çekerek, “Ama ilk vaadimiz depremle ilgili; evi yıkılan ya da ağır hasar alan vatandaşlarımızın evlerini 5 kuruş almadan yapıp, teslim edeceğiz” dedi.
Çiftçilere verilecek destekten emeklilere verilecek bayram ikramiyesine kadar ciddi bir çalışma yaptıklarını ve iktidara geldiklerinde bu vaatlerin hepsinin hayata geçirileceğini kaydeden Kiraz, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Kurban Bayramı’nda emeklilerimize 15 bin TL bayram ikramiyesi vereceğiz. Her bayramda emeklilere iki maaş ikramiye vereceğiz. Aile Destekleri Sigortası kapsamında her aileye 8 bin 500 TL destek sağlayan bir projeyi hayata geçireceğiz. Bir ailenin evine 5 bin TL para giriyorsa, 3 bin 500 TL’de devlet verecek. Ailenin hiç geliri yoksa devlet bu aileye 8 bin 500 TL verecek. Her ailede mutlaka bir çalışan oluşturacağız. İşe alımlarda, o evde hiç çalışan yoksa öncelik ona verilecek.”
“MALATYA’MIZI HEP BİRLEŞTİRİP, BÜTÜNLEŞTİRDİK”
14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimde destek isteyen Kiraz, “Bize destek verirseniz ve mecliste istediğimiz çoğunluğu sağlayabiliriz. Mecliste çoğunluk, vaatlerimizin kolay bir şekilde geçmesi anlamına da geliyor” dedi.
Kiraz, Malatya’da birinci sırada CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın olduğunu kaydederek, “Malatya için önemli çalışmalar yapıyor, mücadeleler veriyor. Bende uzun süre il başkanlığı yaptım. İl başkanlığı döneminde de hem Malatya’yı hem de ilçelerimizi birleştiren, bütünleştiren, vatandaşlarımıza da hizmet noktasında elinden geleni yapan bir tavırla hareket ettik. Bugünde herkesi birleştirmek, bütünleştirmek istiyoruz” diye konuştu.
Siyaset, 29 Nisan 2023 12:45
Yorumlar (0)
Başkan Erhan Cengiz: “Kuluncak’ın Geleceğini Birlikte İnşa Ediyoruz.
Yeşilyurt Mesleki Eğitim ve Yaşam Merkezi’nde İstihdama Giden Yol Açılıyor
Başkan Geçit’ten Genç Sporculara Destek: Alt Yapı Seçmelerini Yerinde İnceledi.
Selçuklu Mahallesi’nde Asfalt Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor.
MALATYA'DA HUZURLU SOKAKLAR UYGULAMASI: 3 BİN 974 KİŞİ SORGULANDI.
Uluslararası Başarıya İmza Atan İran Yapımı Film Türk İzleyicisiyle Buluşacak.
Yeniden Refah Heyetinden Yerel Basına Destek Ziyareti.
Kalça ve Diz Protezinde Robotik Cerrahi Yaygınlaşıyor.
Battalgazi’de Türküler Yarıştı, Şampiyonlar Ödüllerine Kavuştu.
Malatya’nın Geleceğine Yön Verecek Kararlar İçin Meclis Toplandı.
Büyükler Pazar Görsün Etkinliğinin Geliri Yetimler Kervanı’na Aktarıldı.
Türk Kanser Derneği’nden Yaz Aylarında Beslenme Uyarısı.
Muhtarlarla Bir Araya Gelen Başkan Er: Çözüm Odaklı Yönetim.
Malatya’da Feci Motosiklet Kazası: Genç Sürücü Hayatını Kaybetti.
Üniversite Açıldı Ama Öğrenci Barınacak Yer Bulamadı.
Başkan Geçit’ten Hizmet Mesajı: “Yeşilyurt İçin Durmadan Çalışıyoruz.
Türk Halk Müziğinin En Güçlü Sesleri Battalgazi’de Sahne Alıyor.
MALATYA’DA TEK YÜREK OLUNACAK: DEV EKRAN KURULUYOR.
Farklı Kültürler Aynı Sergide Buluştu.
MALATYA’DA KİLİTLENEN TRAFİĞE RADİKAL ÇÖZÜM.
MALATYA’DA KORKUTAN DEPREM: AKÇADAĞ’DA GECE YARISI SARSINTISI.
AKÇADAĞ HALKI: “EMEĞİ OLAN İŞÇİ, POZU VEREN SİYASETÇİ.
Gençler İçin Dijital Eğitim ve Kariyer Fırsatı.
KURŞUNLU’DA MODERN ALTYAPI HAMLESİ.
TARIM İŞÇİLERİNE KONFORLU YAŞAM: MALATYA’DA YENİ PROJE.
PANKREAS KANSERİNDE UMUT VEREN GELİŞME.
Yeşilyurt’ta Geleceğe Nefes Olanlara Ödül Verildi.
Halk Sağlığını Tehdit Eden Ürünlere Geçit Yok: Battalgazi’de Denetim Operasyonu.
MALATYA GÜCÜ FK’DAN PLAY-OFF’A FIRTINA GİBİ BAŞLANGIÇ.
Malatya-Elazığ Karayolunda Korkutan Kaza.
BATTALGAZİ’DE “KONFERANS” DEĞİL “KONFERANAS” SKANDALI.
AKÇADAĞ’DA FABRİKA KRİZİ: YILLARCA NEDEN SESSİZ KALINDI?
Kuyuönü’nde Yağmur Çilesi: Vatandaşlar İsyanda.
Tarih, Spor ve Kültür Aynı Parkurda Buluşuyor.
SELÇUKLU MAHALLESİ’NDE EV YANGINI: MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ.
BAŞKAN HASAN ULUTAŞ: ‘ÜRETİCİNİN EMEĞİNE SAHİP ÇIKIYORUZ.
BATTALGAZİ’DE OTOMOBİL İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 YARALI.
Battalgazi Belediyespor’dan Taraftarını Sevindiren Yarı Final Zaferi.
Emre Gönültaş Talihsiz Kaza Sonrası Hastaneye Kaldırıldı.
