“Cumhurbaşkanımızı Yeniden Seçerek Büyük Hedeflere Yürüyeceğiz”
Siyaset, 29 Nisan 2023 03:50AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Abdurrahman Babacan ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yakınca Galericiler Sitesi ziyaret ederek, yaşanan deprem felaketine rağmen işlerini aksatmadan sürdürüp kentin ticari hareketliliğinin artmasına katkı sunan işyeri sahipleri ve çalışanlarıyla sohbet ettiler.
“Cumhurbaşkanımızı Yeniden Seçerek Büyük Hedeflere Yürüyeceğiz”
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Abdurrahman Babacan ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yakınca Galericiler Sitesi ziyaret ederek, yaşanan deprem felaketine rağmen işlerini aksatmadan sürdürüp kentin ticari hareketliliğinin artmasına katkı sunan işyeri sahipleri ve çalışanlarıyla sohbet ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Galericiler Sitesi Kooperatif Başkanı Arif Ede, “ AK Parti Milletvekili Adayı Abdurrahman Babacan ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Adayımızı tanıyoruz, biyografisini inceledik. Şuna inanıyoruz ki, gençliğiyle, bilgi ve birikimiyle Malatya’mıza katma değer katacaktır.Kendisine bu kutlu yolda başarılar diliyorum, Rabbim yapacağı güzel işlerde yolunu açsın.” diye konuştu. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’da gösterilen misafirperverlikten dolayı Galericiler Sitesi Kooperatif Başkanı Arif Ede ile bütün esnaflara teşekkürlerini sunarken, “ Milletvekili adaylarımız ve teşkilatımızdaki değerli arkadaşlarımızla birlikte esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret edip, 14 Mayıs seçimleri için Sayın Cumhurbaşkanımıza destek istiyoruz. Yakınca Galericiler Sitemiz deprem felaketinde hasar alan iş alanlarımız arasında yer alıyor.Burası şehrimizde araç alım ve satımında çok aktif bir yerimizdir.Depremden etkilenmesine rağmen buradaki esnaflarımız büyük bir özveriyle işini sürdürüyor, tüm işyeri sahiplerine ve çalışanlarına bu fedakarlıklarından dolayı teşekkür ediyorum.El birliğiyle bu süreci atlatacağız, toparlanacağız, burası eski hareketli hüviyetine yeniden kavuşacaktır.Malatya’mızı, Yeşilyurt’umuzu ve esnaflarımızı topyekün geliştirmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.Tüm esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.” şeklinde konuştu.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Abdurrahman Babacan ise, “Depremden sonra galericiler sitemizde oluşan hasarları yerinde görmek ve esnaflarımızla bir araya gelmek için ziyaret ettiğimiz Yakınca Galericiler Sitemizde gösterilen misafirperverlik bizleri mutlu etmiştir.Deprem felaketi veardından startı verilen seçim süreciyle birlikte 14 Mayıs seçimleri için çok farklı bir dönem yaşıyoruz.İçimiz buruk ancak gelecekten umutluyuz. Malatya’daki iş alanlarının yeniden toparlandığı görmek gelecek adına hepimize umut aşılamaktadır.Esnaflarımız artık dükkanlarını açıyorlar,ekonominin hareketlenmesi noktasında bir canlılık ve dinamizm oluşmaktadır, bu tabloda umut vericidir.Bu dinamizm inşallah artarak devam edecek ve tüm kente yansıyacaktır.Tüm vatandaşlarımız ve esnaflarımızdan ricamız umutlarını diri tutsunlar.Malatya’yı hep birlikte el ele vererek ihya ve inşa edeceğiz, kalkındıracağız, daha güçlü ayağa kalkacağız.14 Mayıs seçimlerinde de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçerek ülkemizi daha güçlü ve büyük hedeflere taşıyacağız.Milletimiz inanıyor, esnaflarımız inanıyor.
Sayın Cumhurbaşkanımıza olan ilgi ve sevginin yanında destekleri de ziyaretlerimizde yakından görüyoruz.Seçimi de büyük bir zaferle kazanacağımıza bizler sonuna kadar inanıyoruz.” diye konuştu.
Siyaset, 29 Nisan 2023 03:50
Yorumlar (0)
Arguvan’da Ev Sahibi ile Kiracı Arasında Silahlı Kavga: 1 Tutuklama
AKÇADAĞ ESNAF ODASI SEÇİMİ: SANDIKTA ESNAF, PERDE ARKASINDA KİMLER?
Engeller Kalkıyor, Kariyer Yolculuğu Başlıyor
Yeşilyurt’ta “Kasten Yaralama ve Silahlı Tehdit” Olayında 1 Tutuklama
Hareketsizlik, Alkol ve Sigara, Kolon Kanseri Riskini Artırıyor
Uzmanlar Uyardı: Ağızdaki Enfeksiyonlar Ciddi Hastalıklara Yol Açabilir
Grip İhmal Edilmemeli: Tedavisiz Kalırsa Hastalık Ağırlaşıyor
Battalgazi’de Manevi İklime Hazırlık: Camilerde Son Rötuşlar
Başkan Er: “Sporun ve Sporcunun Yanındayız”
Malatya İş Dünyasında Dikkat Çeken Değişim: ASKON’da Yeni Başkan
Attarlar Odası’nda Yeni Dönem: Hasan Basri Orhan Başkan Seçildi
Yeşilyurt Yaka Mahallesi’nde Şüpheli Ölüm: 63 Yaşındaki Basri Ateş Hayatını Kaybetti
Malatya’da Silahlı Kavga: Ruhsatsız Tabanca ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
Malatya CHP’de İddialar Zinciri: Kadın Kolları ve İl Yönetimi Sınavda
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Boğaziçi Üniversitesi’ne Dev Yatırım Müjdesi
USKD'nin 2026 Rotasında Su, Çevre ve Kadın Odaklı Projeler Var
Uzun Süre Ekrana Bakmak Miyop Hastalığını Artırıyor
Fırat EDAŞ’tan Eğitime Enerji Desteği
Battalgazi’de Şüpheli Ölüm: 39 Yaşındaki Emrah Erol Hayatını Kaybetti
Mustafa Kemal Atatürk’ün Malatya Ziyaretine 95 Yıl Sonra Aynı Gurur, Aynı İnanç
Malatya’da Tarihe Saygı: Atatürk’ün Gelişinin 95. Yılında Anlamlı Tören
Zabıta’dan 2025 Bilançosu: Binlerce İşletmeye İnceleme
Mesafeler Kalktı, Eğitim Kazandı: Buca’dan Doğanşehir’e Anlamlı Proje
Malatya’da Atatürk’ün Tarihi Ziyareti Unutulmadı: Vali Yavuz’dan Anlamlı Mesaj
Dilencilik Yapan Şahsa Müdahale: Mobil Huzur Ekibi Anında Yakaladı
HER BEL AĞRISI FITIK DEĞİLDİR
Bağışıklık, Metabolizma Ve Bağırsak Sağlığını Birlikte Destekleyen Çözüm
Büyükşehir Belediyesi Trafik Sorunlarını Masaya Yatırdı
Malatya’nın Projeleri TÜBİTAK 4006’da Yerini Aldı
Kayısı Üzerinden Siyaset Isındı: Ağbaba’dan Sert Açıklama
Bilim ve Teknolojide Yeni Nesil: DENEYAP Sahneye Çıkıyor
Eğitimde Yeni Dönem: Eski Malatya’ya Modern Merkez
Niyazi Mahallesi’nde Şantiye Alanında Yangın: Maddi Hasar Meydana Geldi
Fuhuşa Yer Teminine Darbe: Silah ve Yüklü Miktarda Para Ele Geçirildi
Topsöğüt’te Eğitim Gururu: Kursiyerler Sertifikalarını Aldı
Battalgazi Engelsiz Yaşam Merkezi Umut Olmaya Devam Ediyor
Büyükşehir Meclisi Şubat Toplantısında Önemli Kararlar Alındı
Ağustos’ta Kültür Rüzgarı: Türkiye Kültür Yolu Festivali Başlıyor
Dijitalleşme Var, İnsan Nerede?” Malatya’da Yaşlıların Doğalgaz Çilesi
