Fendoğlu, “Malatya’nın kırsal kesiminde 4 bin 698 adet köy tipi konutun yapımı başladı”
Siyaset, 30 Nisan 2023 21:00MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Zillet İttifakı, bebek katili olan bölücü terör örgütü sözcüleri ile masa altında görüşürken, Cumhur İttifakı sadece Malatya’nın kırsal kesiminde 129 ayrı mahalle de 4 bin 698 adet köy tipi konutun yapımını başlattı. Zillet İttifakı algı yürütür, Cumhur İttifakı icraat yapar.” dedi.
Fendoğlu, “Malatya’nın kırsal kesiminde 4 bin 698 adet köy tipi konutun yapımı başladı”
MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Zillet İttifakı, bebek katili olan bölücü terör örgütü sözcüleri ile masa altında görüşürken, Cumhur İttifakı sadece Malatya’nın kırsal kesiminde 129 ayrı mahalle de 4 bin 698 adet köy tipi konutun yapımını başlattı. Zillet İttifakı algı yürütür, Cumhur İttifakı icraat yapar.” dedi.
MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu ve MHP Heyeti, Pütürge ilçe merkezi ile Pazarcık, Tepehan, Nohutlu, Bakımlı, Örmeli Mahallerinde vatandaşlarla biri araya gelerek seçim çalışması yürüttüler.
Milletvekili Fendoğlu ve MHP Heyeti, Pütürge ilçe merkezinde esnafları tek tek ziyaret edip, vatandaşlarla da bir araya gelirken, Pütürge’nin mahalle muhtarları ile de istişare toplantısı düzenlediler.
Fendoğlu, yaşanan büyük deprem felaketinin ardından yaraların sarılması için her konuda çalışma yürütüldüğünü belirterek, “11 ilde büyük bir felaket yaşayan Türkiye hem yaralarını sarmaya çalışıyor, hem de aynı anda büyük bir seçime gidiyor. Bu felaket başka bir ülkede yaşanmış olsaydı, bırakın seçimlere gidilmesini, yaraları bile bu hızda saramazlardı. Ama bu gerçek Zillet İttifakını üzüyor. Çünkü onlar büyük ve güçlü Türkiye’yi istemiyorlar. Bakınız, sadece Malatya’nın köylerinde, kırsal kesimde 2 ay içinde yapımı başlatılan kırsal deprem konutlarının son durumunu paylaşmak istiyorum; şu anda Malatya’da köylü vatandaşımız için 129 ayrı mahalle de 4 bin 498 adet deprem konutlarını yapım süreci başlatılmıştır. Şu anda Akçadağ’da 71 ayrı mahallede 2 bin 529 konut, Doğanşehir’de 20 ayrı mahallede 1.145 konut, Yazıhan’da 24 mahallede 440 konut ve Yeşilyurt’ta ise 14 mahallede 584 konutun yapım süreci başlamıştır. Halen köylerimizde konutlarla ilgili çalışmalar sürüyor. Bu rakam gün geçtikçe artacak. Zillet İttifakı, bebek katili olan bölücü terör örgütü sözcüleri ile masa altında görüşürken, Cumhur İttifakı sadece Malatya’nın kırsal kesiminde 129 ayrı mahalle de 4 bin 698 adet köy tipi konutun yapımını başlattı. Zillet ittifakı algı yürütür, Cumhur İttifakı icraat yapar. Durum budur” dedi.
Fendoğlu şunları söyledi, “MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin şu ifadesini yüksek sesle dillendiriyoruz; ‘Bugünkü CHP yönetiminin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’le hiçbir ilgisi ve ilişkisi kalmamıştır. O halde Mustafa Kemal diyenlerin adresi Milliyetçi Hareket’tir. Cami ne kadar bizimse Cemevi de o kadar bizimdir. Saz bizim söz bizimdir, cem bizim semah bizimdir.’ Milletimizden Cumhurbaşkanlığı için Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekilliğe için ise MHP Lideri Sayın Bahçeli ve MHP’ye oy vermelerini bekliyoruz.”
Siyaset, 30 Nisan 2023 21:00
Yorumlar (0)
Battalgazi Belediye Meclisi Aralık Dönemini İlk Birleşimle Açtı”
Cizre’de Skandalın Ardından Hesap Zamanı
GOLDEN GLOBAL PORTFÖY FAALİYETE BAŞLADI
Dünya AIDS Günü / BİLGİYLE GÜÇLEN, DAMGALAMAYA SON VER!
Cansu Durkun'dan Açık Çağrı: Güzellik Uğruna Geleceğinizi Riske Atmayın!
Vali Seddar Yavuz’un 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Bir Adım Sağlık’tan Kış Aylarında Bağışıklığınızı Güçlendirecek 10 İpucu
Paşa Country ED, Lüksün Tanımını Yeniden Yapıyor
Kültür ve Medeniyet Yolculuğu
Başkan Geçit: Engelli Bireylerimizin Azmi ve Başarısı Toplumumuzun En Büyük Gücüdür
Akçadağ Durulova’da Trafik Kazası: İtfaiye Ekiplerinden Hızlı ve Profesyonel Müdahale
MALATYA’DA “KASTEN ÖLDÜRME” SUÇUNDAN 34 YIL CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI
Kale’de Silahlı Kavga: 3 Kişi Yaralandı, 5 Şüpheli Yakalandı
“Fırat EDAŞ: İzinsiz Kazılar 10 Ayda 2.219 Elektrik Kesintisine Neden Oldu”
Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısında Konuşan Başkan Er;
Yeşilyurt Belediyesi’nden ÖNEM Projesine Moral ve Motivasyon Dolu Şenlik
Kadının Gücü Toplumu Güçlendirir: Başarı Hikâyeleri İlham Veriyor
Eğitim Merkezlerinde Satranç Rüzgârı Esti: Öğrenciler Kıyasıya Yarıştı
Başkan Kılıç: Engelliler Bugün de Yarın da Emek Piyasasının Vazgeçilmez Değerleridir
Kernek Mahallesi’nde Silahlı Kavga: 7 Şüpheli Yakalandı
Gelen İddialara Göre Ziraat Odaları Seçimleri Erteleniyor:
Türkiye Gençlik ve Eğitim Federasyonu Başkanlığına Ahmet Bayduz seçildi.
Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nde Mimsan’ın Yüksek Teknoloji Isıtma Çözümleri Tercih Edildi
Fırat EDAŞ’tan Akçadağ’a 21 Milyon TL’lik Altyapı Güçlendirme Yatırımı
Başkan Geçit’ten Dört Kuşağın Bir Arada Yaşadığı Aileye Ziyaret!
İZDO'dan Konak Engelsiz Yaşam Köyüne Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi
AĞBABA, ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI BÜTÇESİ’NDE KONUŞTU
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDE SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ %120 ARTIŞLA YENİLENDİ
BÜYÜKŞEHİR ZABITASI, KURALLARA UYMAYAN İŞYERLERİNİ MÜHÜRLEDİ
MALATYA, 2025 HELAL ZİRVESİ’NE ‘TEK KONUK İL’ OLARAK ÇIKARMA YAPTI
Asayiş Şube’den Yağma, Tefecilik ve Kumar Operasyonu: 31 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi
KOM’dan Peş Peşe Operasyonlar: Şahıslar, İkametler ve İşyerlerinde Aramalar Yapıldı
BATTALGAZİ BULGURLU’DA OTOMOBİL VE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: YARALI VAR
Hayırlı Günler Komşum” Ziyaretlerinde Dikkat Çeken Eksiklik
NARKOTİKTEN ‘TORBACI’ OPERASYONU: 2 İKAMET, 2 ARAÇ VE 6 ŞAHSA ŞAFAK BASKINI
Anahtar Parti Malatya İl Başkanlığı Stk ve Medya Temsilcilerini Ağırladı
Kadın Kolları’nda Çalışma Disiplini ve “Bankamatik Personeli” Tartışmaları Gündemde
Boğaziçi Üniversitesi Küresel Bir Projeye İmza Atıyor
Aranan Şahıslara Şafak Operasyonu: Çok Sayıda Gözaltı
