Fendoğlu, “Malatya’nın kırsal kesiminde 4 bin 698 adet köy tipi konutun yapımı başladı”
Siyaset, 30 Nisan 2023 12:27MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Zillet İttifakı, bebek katili olan bölücü terör örgütü sözcüleri ile masa altında görüşürken, Cumhur İttifakı sadece Malatya’nın kırsal kesiminde 129 ayrı mahalle de 4 bin 698 adet köy tipi konutun yapımını başlattı. Zillet İttifakı algı yürütür, Cumhur İttifakı icraat yapar.” dedi.
Fendoğlu, “Malatya’nın kırsal kesiminde 4 bin 698 adet köy tipi konutun yapımı başladı”
MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Zillet İttifakı, bebek katili olan bölücü terör örgütü sözcüleri ile masa altında görüşürken, Cumhur İttifakı sadece Malatya’nın kırsal kesiminde 129 ayrı mahalle de 4 bin 698 adet köy tipi konutun yapımını başlattı. Zillet İttifakı algı yürütür, Cumhur İttifakı icraat yapar.” dedi.
MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu ve MHP Heyeti, Pütürge ilçe merkezi ile Pazarcık, Tepehan, Nohutlu, Bakımlı, Örmeli Mahallerinde vatandaşlarla biri araya gelerek seçim çalışması yürüttüler.
Milletvekili Fendoğlu ve MHP Heyeti, Pütürge ilçe merkezinde esnafları tek tek ziyaret edip, vatandaşlarla da bir araya gelirken, Pütürge’nin mahalle muhtarları ile de istişare toplantısı düzenlediler.
Fendoğlu, yaşanan büyük deprem felaketinin ardından yaraların sarılması için her konuda çalışma yürütüldüğünü belirterek, “11 ilde büyük bir felaket yaşayan Türkiye hem yaralarını sarmaya çalışıyor, hem de aynı anda büyük bir seçime gidiyor. Bu felaket başka bir ülkede yaşanmış olsaydı, bırakın seçimlere gidilmesini, yaraları bile bu hızda saramazlardı. Ama bu gerçek Zillet İttifakını üzüyor. Çünkü onlar büyük ve güçlü Türkiye’yi istemiyorlar. Bakınız, sadece Malatya’nın köylerinde, kırsal kesimde 2 ay içinde yapımı başlatılan kırsal deprem konutlarının son durumunu paylaşmak istiyorum; şu anda Malatya’da köylü vatandaşımız için 129 ayrı mahalle de 4 bin 498 adet deprem konutlarını yapım süreci başlatılmıştır. Şu anda Akçadağ’da 71 ayrı mahallede 2 bin 529 konut, Doğanşehir’de 20 ayrı mahallede 1.145 konut, Yazıhan’da 24 mahallede 440 konut ve Yeşilyurt’ta ise 14 mahallede 584 konutun yapım süreci başlamıştır. Halen köylerimizde konutlarla ilgili çalışmalar sürüyor. Bu rakam gün geçtikçe artacak. Zillet İttifakı, bebek katili olan bölücü terör örgütü sözcüleri ile masa altında görüşürken, Cumhur İttifakı sadece Malatya’nın kırsal kesiminde 129 ayrı mahalle de 4 bin 698 adet köy tipi konutun yapımını başlattı. Zillet ittifakı algı yürütür, Cumhur İttifakı icraat yapar. Durum budur” dedi.
Fendoğlu şunları söyledi, “MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin şu ifadesini yüksek sesle dillendiriyoruz; ‘Bugünkü CHP yönetiminin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’le hiçbir ilgisi ve ilişkisi kalmamıştır. O halde Mustafa Kemal diyenlerin adresi Milliyetçi Hareket’tir. Cami ne kadar bizimse Cemevi de o kadar bizimdir. Saz bizim söz bizimdir, cem bizim semah bizimdir.’ Milletimizden Cumhurbaşkanlığı için Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekilliğe için ise MHP Lideri Sayın Bahçeli ve MHP’ye oy vermelerini bekliyoruz.”
Siyaset, 30 Nisan 2023 12:27
Yorumlar (0)
Malatya’da Atatürk’ün Tarihi Ziyareti Unutulmadı: Vali Yavuz’dan Anlamlı Mesaj
Dilencilik Yapan Şahsa Müdahale: Mobil Huzur Ekibi Anında Yakaladı
HER BEL AĞRISI FITIK DEĞİLDİR
Bağışıklık, Metabolizma Ve Bağırsak Sağlığını Birlikte Destekleyen Çözüm
Büyükşehir Belediyesi Trafik Sorunlarını Masaya Yatırdı
Malatya’nın Projeleri TÜBİTAK 4006’da Yerini Aldı
Kayısı Üzerinden Siyaset Isındı: Ağbaba’dan Sert Açıklama
Bilim ve Teknolojide Yeni Nesil: DENEYAP Sahneye Çıkıyor
Eğitimde Yeni Dönem: Eski Malatya’ya Modern Merkez
Niyazi Mahallesi’nde Şantiye Alanında Yangın: Maddi Hasar Meydana Geldi
Fuhuşa Yer Teminine Darbe: Silah ve Yüklü Miktarda Para Ele Geçirildi
Topsöğüt’te Eğitim Gururu: Kursiyerler Sertifikalarını Aldı
Battalgazi Engelsiz Yaşam Merkezi Umut Olmaya Devam Ediyor
Büyükşehir Meclisi Şubat Toplantısında Önemli Kararlar Alındı
Ağustos’ta Kültür Rüzgarı: Türkiye Kültür Yolu Festivali Başlıyor
Dijitalleşme Var, İnsan Nerede?” Malatya’da Yaşlıların Doğalgaz Çilesi
Ekmek Almaya Çıkmıştı… Yeşilyurt’ta Ani Ölüm Mahallede Derin Üzüntü Yarattı
Gönüllü Fidan Dikim Çalışmalarıyla Geleceğe Nefes Oluyorlar
Malatya’nın Bitmeyen Sorunları: Alıştık, Kabullendik, Sustuk
Yeşilyurt’ta Açıktan Hırsızlık Olayı Aydınlatıldı: 3 Şüpheli Yakalandı
Çocuklarımızı Nasıl Koruyacağız?” Uzmanından Ailelere Kritik Uyarılar
Cansu Durkun: “Erkek kaşında hedef; fark edilmeden fark yaratmak”
Atkısız Çıkmayın, Boyun Sağlığınızdan Olmayın
Çınar Park Sosyal Tesisleri Modern Yüzüyle Hizmete Hazırlanıyor
Üniversite Adaylarına Müjde: TYT ve AYT Sınav Ücretleri Belediyeden
Malatya’da 95. Yıl Gururu: Atatürk Anısına Satranç Turnuvası
MALATYA’DA ZEHİR TACİRLERİNE DARBE: 2 KİŞİ GÖZALTINDA
Mezarlıklar ve Çevresinde Sıkı Denetim: Dolandırıcılıktan Aranan Şahıs Yakalandı
Ramazan Paketleri Yetmiyor: Dar Gelirli Aileler İçin Kalıcı Çözüm Şart
ŞEHRİN YENİ BULUŞMA NOKTASI KAPILARINI AÇIYOR
KOSGEB Borçlarıyla İlgili Kritik Soru: Silme mi, Erteleme mi?
Battalgazi Belediyesi’nden Ramazan’a Özel Mukabele Programı
Yeşilyurt’ta Gelecek Gençlerle Yükseliyor: Girişimciliğe Belediye Desteği
Eğitimde Kalite Artıyor: Yeşilyurt Belediyesi’nden Hizmet İçi Eğitim Atağı
Okul Ziyaretleri Sürüyor: Başkan Er Bu Hafta İnönü Ortaokulu’ndaydı
AVCILIĞA BİLİNÇ, DOĞAYA SAYGI: YUSUF UÇAR’IN YEŞİLYURT’TAKİ BAŞARISI
Narkotik Operasyonunda Büyük Darbe: 9 Gözaltı, 8 Tutuklama
Malatya 16 Yaşında… Kelimelerle Kurulan Bir Hafıza
CHP Battalgazi Kadın Kolları’nda İstifa İddiası ve Cevapsız Sorular
