Göçmez “Evleri Ücretsiz Olarak Teslim Edeceğiz”
Siyaset, 06 Mayıs 2023 08:38İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, Yeşilyurt’a bağlı Seyituşağı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları yerinde dinleyerek, İYİ Parti iktidarında evlerin ücretsiz teslim edileceğini söyledi.

Göçmez “Evleri Ücretsiz Olarak Teslim Edeceğiz”
İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, Yeşilyurt’a bağlı Seyituşağı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları yerinde dinleyerek, İYİ Parti iktidarında evlerin ücretsiz teslim edileceğini söyledi.
Malatya’yı yeniden dizayn edip derleyip toparlayacaklarını ifade eden Göçmez, “Malatya’yı biz bir defa yerinde dönüşümle ayağa kaldıracağız” dedi.
“VAR OLAN VEKİLLERİMİZ PİYASADA YOK BİR DEFA”
İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Temel felsefemiz herkes önce kendi evinin önünü temizlerse kirli bir mahalle kalmaz. Benim milletvekilliğine soyunmamın yegâne sebebi Malatya. Malatya’yı yeniden dizayn edip derleyip toparlayacağız. Beni haber sitelerinden, televizyonlardan, sosyal medyadan takip edenler iyi bilir ki ben sadece proje anlatıyorum. Siyaseti ben bir başka partiyi veya milletvekilini eleştirerek onların yaptığı yanlışı yaparak yapmıyorum. Ben sadece kendi yapacaklarımı anlatıyorum, niyetimi anlatıyorum, olması gerekenleri anlatıyorum inandığım şeyleri söylüyorum, yapacağım şeyleri söylüyorum ve hemşerilerimiz beni anlıyor. Evi yıkılan iflas eden dükkânını kaybeden bir sürü insan ortada kaldı. Var olan vekillerimiz piyasada yok bir defa” şeklinde konuştu.
“3 AY GEÇMİŞ ENKAZLAR HALEN YERİNDE DURUYOR”
“Sosyal Devletin gereği yıkılan binanın yerine yenisinin ücretsiz vermektir” diyen Göçmez “Malatya’yı biz bir defa yerinde dönüşümle ayağa kaldıracağız. Başından beri biz defa bunu anlatıyoruz. Millet İttifakı olarak herhangi bir ücret almadan devletimiz bunu size teslim edecek. Bu bizim olmazsa olmazımızdır. Senin hiçbir günahın yok çünkü sen gittin o evi aldın şehirde veya köyde. Yapı denetim diye bir mekanizma kurdurmuşlar, kontrol ettirmişler demiş ki sağlam, imar barışı açmış senden para almış demişler ki sağlam, sonra senin evin gitmiş, canın gitmiş, malın gitmiş bir de dönmüş sana diyor ki ev yapacağım onu da 30 kilometre ileride, gel oraya yerleş, üzerine de yüzde 40’ını senin üzerine borç yükleyeceğim vatandaşın günahı ne burada. Sosyal devletin gereği yıkılan evinizin ve işyerinizin yerine yenisini yerinde yapıp teslim etmektir. 3 ay geçmiş enkazlar halen yerinde duruyor.” dedi.
“KAYISI KONUSUNDA DESTEKLEME İSTEYECEĞİZ”
Göçmez, son olarak “Biz şimdi birlikte olursak ve Allah bana nasip ederde milletvekili olursam sizin vekiliniz olursam hangi partiden olursa olsun 6 milletvekili ile el ele verip çalışmayı onlara teklif edeceğim. Ben onlarla Malatya’yı ayağa kaldırmak için savaşacağım. Onlar yapmazsa ben tek başıma savaşacağım. Kapıyı çalacağım açmazlarsa kapıyı kıracağım. Başka yolu yok bunun. Vebali boynumuza alıyorsak üzerimize düşeni yapacağız, Kayısı konusunda destekleme isteyeceğiz. Çayın desteklemesi var, pamuğun var, fındığın var, kayısının desteklemesi yok.” şeklinde konuştu.
Siyaset, 06 Mayıs 2023 08:38
Yorumlar (0)

Malatya’lı 3’ün 1’ini Almaya Devam Ediyor

Battalgazi İlçesi Kernek Mahallesi'nde Kasten Yaralama

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Yılı Kapsamında Seminer Düzenledi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ‘2025 AİLE YILI’ ETKİNLİKLERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLİYOR

İl Başkanı Bakan: “İstiklal ve istikbal mücadelesi veriyoruz”

ARGUVANLILAR DERNEĞİ KURULDU

AĞBABA; “ZİRAİ DONU DA UNUTTURACAKLAR”

BATTALGAZİ BELEDİYESPOR’LU HATİCE MUHLİSE DOĞAN MİLLİ TAKIMDA

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

Malatya Atıcılık Spor Kulübünden Büyük Başarı!

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN BAHARIN GELİŞİNE PEDALLI KUTLAMA!

İl Başkanı Bakan, “Halk Günü” programında talepleri ilk ağızdan dinledi

MAGİNDER BAŞKANI KARADEMİR: “MALATYA'NIN EKONOMİK YIKIMI GÖRMEZDEN GELİNEMEZ”

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN YEŞİL ALANDA ÜRETİM HAMLESİ

Elazığ 'da Deprem Oldu

AMPUDE FUTBOL

Küçük Ellerdeki Büyük Umutlar

“Her 10 tıp öğrencisinden 1’i mesleğe başlamadan şiddete uğruyor!”

İl Başkanı Bakan’dan ’27 Nisan e-Muhtıra’ açıklaması

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yürütme Kurulu Üyeliğine Seçildi

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN 7/24 YOL MESAİSİ

DAVA ADAMI MEHMET AKİF ERSOY’U ANLAMAK" KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

YEŞİLYURT’TA BAHAR PEDALLARLA KARŞILANACAK!

MİDAS’IN KULAKLARI” TİYATROSU ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Fidan Dikimiyle Çevreye Duyarlı Adımlar Atılıyor.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

BAŞKAN TAŞKIN: "MALATYA’NIN YENİ YÜZÜ BURADA YÜKSELİYOR"

Sadıkoğlu: “Hasar tespiti bir an evvel tamamlanarak, destekler verilmeye başlamalı”

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ SIFIR ATIK MUCİTLERİ YARIŞMASI’NDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Ölümlü Trafik Kazası

YEŞİLYURT’TA “DAVA ADAMI MEHMET AKİF ERSOY’U ANLAMAK” KONFERANSI DÜZENLENECEK

BULUTLU VE HİSARTEPE’YE 12.300 METRE İÇME SUYU HATTI

Esnaf desteklenmese göç olur

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAMİ ER’DEN MAGİNDER’E ZİYARET

Komiser Göksel Özay, Son Yolculuğuna Uğurlandı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 4,5 MİLYON TL’LİK DESTEK

BAŞKAN TAŞKIN’DAN ESNAF ZİYARETİ

81 İLİN İTFAİYECİLERİ MALATYA’DA TOPLANIYOR
