“Türkiye Yüzyılı Vizyonu Güçlü Bir Gelecek, Umutlu Yarınlar Demektir”
Siyaset, 07 Mayıs 2023 13:40Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, seçim gezileri kapsamında Dilek Mahallesini ziyaret ettiler.Belediye Başkanı Çınar ile Milletvekili Adayı Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ‘Türkiye Yüzyılı’ Vizyonunun güçlü bir gelecek ve umutlu yarınları ifade ettiğini söylediler
“Türkiye Yüzyılı Vizyonu Güçlü Bir Gelecek, Umutlu Yarınlar Demektir”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, seçim gezileri kapsamında Dilek Mahallesini ziyaret ettiler.Belediye Başkanı Çınar ile Milletvekili Adayı Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ‘Türkiye Yüzyılı’ Vizyonunun güçlü bir gelecek ve umutlu yarınları ifade ettiğini söylediler. 7’den 70’e çok sayıda mahalle sakininin yoğun ilgi gösterdiği mahalle toplantısında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Türkiye’nin ve Malatya’nın geleceği için birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’yi çağ atlatan dev projelerle buluşturduğunu, yeni yatırımların devam etmesi içinde 14 Mayıs seçimlerinin farklı bir önemi olduğunu söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, alanda bulunanlara hitaben yaptığı konuşmada;
“Ülkemiz AK Parti iktidarlarında ve Sayın Cumhurbaşkanımızın geniş ufku ve vizyonel bakış açısıyla birlikte son 21 yılda devasa yatırımlara kavuştu. Millet olarak hep birlikte el ele vererek daha güçlü yarınlara odaklanmalıyız. Cumhuriyet tarihinin en fazla yatırımlarının hayata geçtiği son 21 yıldaki bu muhteşem eserlerin altına imza atan Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti kadroları hayali kurulan çok sayıda yatırımı aziz milletimizle buluşturdu. Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan Türkiye Yüzyılı vizyonu da güçlü bir gelecek, umutlu yarınlar demektir. Dilek mahallemizde gördüğümüz bu sevgi ve muhabbet ortamından dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarken, özellikle gençlerimizin ve çocuklarımızın bu yoğun katılımı gelecek adına hepimizi umutlandırmaktadır. Gençlerimiz ve çocuklarımız bizim herşeyimizdir. Türkiye Yüzyılı inşallah genç neslin omuzlarında daha ileriye taşınacaktır. Türkiye Yüzyılı onların yüzyılı olacaktır. Cumhurbaşkanımız ve AK Kadrolarda gelecek nesillere refah seviyesi yüksek, huzurlu ve güzel bir ülke emanet etmek içinde bugüne kadar ülkemize kazandırdıkları eserlere inşallah 14 Mayıs’tan sonra devam edecektir.” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi, Milletvekili Adaylarının tamamının da Türkiye Büyük Millet Meclisine gönderilmesinin Malatya’ya daha fazla yatırımın gelmesi anlamı taşıdığını sözlerine ekleyen Başkan Çınar, “Verimli ve bereketli tarım arazileriyle, güzel ve yeşil alanlarıyla, çalışkan insanlarıyla kendisine has güzelliklere sahip Dilek mahallemizde gördüğümüz bu teveccühte seçimlerde bu bölgemizin en doğru kararı vereceği yönündedir. Vatanını ve milletini seven, geleceğe daha güvenle bakmak isteyen hemşehrilerimizin yaşadığı bu güzel mahallemiz için ne söz verdiysek yerine getirdik. Biz yerel seçimlerde 45 proje vaat etmiştik, 95 proje yaptık. Bu yatırımları Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız ve Milletvekillerimizin destekleriyle yaptık. Malatya’ya daha fazla yatırımın gelmesi içinde elimizin güçlü olması lazım. Cumhurbaşkanımızı yeniden seçip, Milletvekili Adaylarımızın hepsini Meclise göndermemiz lazım. Ramazan Özcan Başkanımızı tüm Malatya yakından tanıyor. Ticaret Borsası Başkanlığı yapıyordu, şu anda milletvekili adayımız. Malatya’nın ticaretinin ve ekonomik girdilerin artmasının yanı sıra kayısımızla ilgili büyük emekleri ve gayretleri var. Dilek’li kayısı tüccarlarımız ve esnaflarımızın hakkını ve hukukunu sonuna kadar koruyacak olan Ramazan Özcan’ı Meclise göndermemiz gerekiyor ve gittiği zamanda kendisinden Malatya’ya daha fazla yatırımın gelmesi için taleplerimiz olacak. İşte bu birliktelik Malatya’mıza daha fazla hizmetin gelmesinde rol oynayacaktır. Bizler ‘doğru zamanda doğru adam’ diyerek seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın safında yer alıp, adaylarımızın hepsini de Meclise göndermemiz gerekiyor. Bizler hep birlikte doğru zamanda doğru adamla yola devam demeliyiz.” diye konuştu.
Toplantıya büyük ilgi gösteren gençlerin ‘Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Cumhurbaşkanımız yapar’ sloganları altında konuşmasına başlayan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, 6 Şubat depreminden dolayı geçmiş olsun dileklerini paylaştıktan sonra yaptığı konuşmada; “Birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gereken çok hassas bir dönemden geçiyoruz. Bir yandan deprem yaralarını sarmaya diğer yandan acılarınızı paylaşıp birlikte omuz omuza verip depremin yarattığı bütün olumsuzluklardan kurtulmaya çalışıyoruz. Bizim temel önceliğimiz; Malatya’da hayatın normale dönmesi için vatandaşlarımızı kalıcı konutlar yerleştirmek, ticaretin canlanması için kalıcı işyerleri yapmak ve şehrimizi doğru ve planlı yatırımlarla inşa, ihya ve imar etmektir. Ankara’dan gelen, alanında uzman isimlerle toplantılarımız aralıksız devam ediyor, el birliğiyle Anadolu’nun kadim kentlerinden olan Malatya’yı hep birlikte en güzel şekilde yeniden inşa edeceğiz.14 Mayıs’ta ülkemizin bir anlamda kaderini oylayacağız. Ya bugüne kadar ki kazanımlar ortadan kalkacak ya da daha güçlü bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Hep birlikte ‘doğru zamanda doğru adam’ diyerek Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye olan inancımızı ve güvenimizi sandıklara yansıtmamız lazım. Biz sizlere sonuna kadar güveniyoruz.” şeklinde konuştu.
Siyaset, 07 Mayıs 2023 13:40
Yorumlar (0)
Şehir Kütüphanesi Bakan Yardımcısı Eminoğlu’ndan Övgü Aldı.
Cansu Durkun Abalı, PMU Indonesia 2026’da Konuşmacı Olarak Sahne Alacak
Sektörde Denge Arayışı Devam Ediyor.
Birlik, Beraberlik ve Paylaşma Ruhu Muharrem İftarında Yaşatıldı.
Doğanyol Koldere Ortaokulu’ndan Türkiye Çapında Büyük Başarı.
CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız Gündeme İlişkin Açıklamalarda Bulundu.
Yangın Tehlikesine Karşı Kapsamlı Mücadele: Yeşilyurt’ta Otlar Temizleniyor.
Esnaf ve Ticaret İçin Yeni Adım: Malatya Çarşısı’nda Kümelenme Dönemi.
Başkan Er’den Doğanşehir Çıkarması: Deprem Konutları İncelendi, Yeni Hizmetler Açıldı.
Eğitime Yatırım, Geleceğe Güven: 507 Öğrenci YKS’ye Hazırlandı.
Fırat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Elazığ’da Toplandı.
Şentepe Mezarlık Kavşağı’nda Trafik Kazası: 2 Yaralı.
Yüzüncü Yıl Kent Parkı'nda Asayiş Uygulaması: 128 Şahıs Kontrol Edildi
AKÇADAĞ SULAMA BİRLİĞİ'NDE NEDEN SULAR DURULMUYOR..???
Geleceğimizi Yakmayalım: Anız Yakmak Toprağa ve Cana İhanettir!.
Malatya’da Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi Açıklandı.
Vali Yavuz, Doğanşehir’de Vatandaşlarla Buluştu.
ÇÖLLEŞME VE KURAKLIĞA KARŞI ORTAK SORUMLULUK ÇAĞRISI.
Doğaya Duyarlı Muhtar Berkay Pektaş’tan Takdir Toplayan Hareket.
Büyükşehir’den Geleceğe Nefes Olan Yeşil Dönüşüm Hamlesi.
DOĞANŞEHİR’DE FECİ TRAFİK KAZASI: 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.
Türk Büro-Sen’den Adalet Bakanlığı Adaylarına Ücretsiz Klavye Kursu Desteği.
Büyükşehir Belediyesi Malatya’nın Altyapısında Tarihi Dönüşüm Başlattı.
Gençlerin Yeni Adresi: TOKİ Karagöz Spor Kompleksi.
Daha Sağlıklı Bir Malatya İçin İlaçlama Çalışmaları Hız Kazandı.
Başkan Er: “Yeni Hicri Yılın İnsanlığa Huzur ve Barış Getirmesini Diliyorum.
Vali Yavuz: “Muharrem Ayı Birlik, Beraberlik ve Kardeşliğin Simgesidir.
Basın Özgürlüğü Kadar Basın Ahlakı da Önemlidir.
Orduzu Spor, Malatya Satranç Şampiyonu Oldu.
Ekranlar Büyütüyor, Hayat Küçülüyor: Kayıp Neslin Hikâyesi.
Dayanışmanın En Güzel Örneği: MİDİDER’den Anlamlı Organizasyon..
Kiras Hukuk Bürosu Görkemli Bir Törenle Hizmete Açıldı.
Unutulmadı, Unutturulmadı: Mehmet Turhan’ın Hatırası Hastanede Yaşıyor.
Kırkgöz Sahil Parkı Yaz Sezonuna Hazırlanıyor
Başkan Er: “Kültürel Yatırımlarımızla Malatya’nın Kimliğini Güçlendiriyoruz.
LGS Öncesi Kusursuz Organizasyon: Hazırlıklar Eksiksiz Tamamlandı.
Seddar Yavuz: “Gönüllü Kan Bağışçıları İnsanlığın Sessiz Kahramanlarıdır.
Vali Seddar Yavuz’un Katılımıyla Hacı Hüseyin Kölük Camii İbadete Açıldı.
Başkan Erhan Cengiz: “Kuluncak’ın Geleceğini Birlikte İnşa Ediyoruz.
