AK Partili Çalık’tan Kılıçdaroğlu’na tepki: Heybesinde Hakaretten Başka Bir Şey Yok
Siyaset, 03 Aralık 2020 16:25AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine ilişkin, “
AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine ilişkin, “CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun heybesinde hep millete hakaret var, nefret var, hastalıklı dil var. Hızla irtifa kaybeden Kılıçdaroğlu her gün giderek siyaseti germeyi, çirkinleştirmeyi başarıyor.” ifadesini kullandı.
Milletvekili Çalık beraberindeki partililerle birlikte Malatya’da Yeşilyurt İş Geliştirme Merkezine(İŞGEM) ait eski tekel depolarının işletme sahipleriyle bir araya geldi. İşletme sahiplerinin sorun ve taleplerini dinleyen Çalık, buradaki eski tekel depolarının 23 tekstil atölyesine dönüştürüldüğünü ve yaklaşık bin kişiye istihdam kapısı olduğunu ifade etti.
Pandemi sürecinden dolayı işletme sahiplerinin talepleri doğrultusunda Yeşilyurt Belediyesi ile yaptıkları görüşme sonrasında kiralarında indirimine gidileceğini belirten Öznur Çalık, bölgenin ışıklandırma ve çevre düzenlemesinin de yapılacağını kaydetti.
“Siyaset bir edep, ahlak işidir”
Milletvekili Çalık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında “Türkiye için milli güvenlik sorunudur” şeklindeki sözlerine tepki göstererek, “Türkiye'nin hayrına olan her gelişmeye şiddetle ve nefretle karşı çıkan CHP, yalan merkezli siyasetine her geçen gün yenilerini ekliyor. Hızla irtifa kaybeden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu siyaseti germeyi, çirkinleştirmeyi başarıyor. Siyaset bir edep, ahlak işidir. Fakat Kılıçdaroğlu’nun siyaset anlayışında hadsizliğin, ölçüsüzlüğün, edepsizliğin sınırı yoktur” dedi.
“Siyaset temiz bir dille, temiz bir üslupla konuşmayı gerekli kılar”
“Herkes heybesinde ne varsa onu dışarı döker.” ifadesini kullanan Çalık, “CHP’nin heybesinde, Kemal Kılıçdaroğlu’nun heybesinde hep millete hakaret var, nefret var, hastalıklı dil var. CHP’de ülkemizin güvenliği, milletimizin huzuru için kahramanca mücadele eden ordumuza “satılmış” diyecek kadar ileri giden milletvekili var. CHP’de milletimize güvenmeyerek ABD Başkanı Joe Biden’den demokrasi talebiyle medet uman milletvekili var. CHP’de birde AK Parti’ye oy veren öğretmene ‘öğretmen demem’ diyen, esnafa AK Parti’ye oy vermek ‘haramdır’ diye fetva veren ve milletin değerleriyle kavgalı Türkiye karşıtlarını sevindiren Kemal Kılıçdaroğlu var. Kılıçdaroğlu grup konuşmasında Cumhurbaşkanımıza karşı nezaket dışı, edep dışı, ahlak dışı kirli ve hakaret edici bir dille saldırmıştır. Bu kirli dilin adı siyaset değildir. Siyaset temiz bir dille, temiz bir üslupla konuşmayı gerekli kılar. Kılıçdaroğlu'nun edep ve nezaketten yoksun üslubuyla Cumhurbaşkanımıza yaptığı hakaretleri nefretle kınıyor, kendisini milletimize havale ediyorum. En güzel cevabı milletimiz verecektir” diye konuştu.
“Bizim milletimiz feraset sahibidir”
Çalık, bazı yayın organlarında yer alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik “suikast girişimi”haberlerinin Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yalanlandığını belirterek, “Tecavüz skandallarıyla çalkalanan CHP, bunları örtbas etmek adına suikast yalanına sarılmıştır. Bizim milletimiz feraset, fazilet sahibidir, cesaret sahibidir. Bu aziz millet CHP’nin yalanlarını da çok iyi görmektedir” dedi.
Siyaset, 03 Aralık 2020 16:25
Yorumlar (0)
Mustafa Kemal Atatürk’ün Malatya Ziyaretine 95 Yıl Sonra Aynı Gurur, Aynı İnanç
Malatya’da Tarihe Saygı: Atatürk’ün Gelişinin 95. Yılında Anlamlı Tören
Zabıta’dan 2025 Bilançosu: Binlerce İşletmeye İnceleme
Mesafeler Kalktı, Eğitim Kazandı: Buca’dan Doğanşehir’e Anlamlı Proje
Malatya’da Atatürk’ün Tarihi Ziyareti Unutulmadı: Vali Yavuz’dan Anlamlı Mesaj
Dilencilik Yapan Şahsa Müdahale: Mobil Huzur Ekibi Anında Yakaladı
HER BEL AĞRISI FITIK DEĞİLDİR
Bağışıklık, Metabolizma Ve Bağırsak Sağlığını Birlikte Destekleyen Çözüm
Büyükşehir Belediyesi Trafik Sorunlarını Masaya Yatırdı
Malatya’nın Projeleri TÜBİTAK 4006’da Yerini Aldı
Kayısı Üzerinden Siyaset Isındı: Ağbaba’dan Sert Açıklama
Bilim ve Teknolojide Yeni Nesil: DENEYAP Sahneye Çıkıyor
Eğitimde Yeni Dönem: Eski Malatya’ya Modern Merkez
Niyazi Mahallesi’nde Şantiye Alanında Yangın: Maddi Hasar Meydana Geldi
Fuhuşa Yer Teminine Darbe: Silah ve Yüklü Miktarda Para Ele Geçirildi
Topsöğüt’te Eğitim Gururu: Kursiyerler Sertifikalarını Aldı
Battalgazi Engelsiz Yaşam Merkezi Umut Olmaya Devam Ediyor
Büyükşehir Meclisi Şubat Toplantısında Önemli Kararlar Alındı
Ağustos’ta Kültür Rüzgarı: Türkiye Kültür Yolu Festivali Başlıyor
Dijitalleşme Var, İnsan Nerede?” Malatya’da Yaşlıların Doğalgaz Çilesi
Ekmek Almaya Çıkmıştı… Yeşilyurt’ta Ani Ölüm Mahallede Derin Üzüntü Yarattı
Gönüllü Fidan Dikim Çalışmalarıyla Geleceğe Nefes Oluyorlar
Malatya’nın Bitmeyen Sorunları: Alıştık, Kabullendik, Sustuk
Yeşilyurt’ta Açıktan Hırsızlık Olayı Aydınlatıldı: 3 Şüpheli Yakalandı
Çocuklarımızı Nasıl Koruyacağız?” Uzmanından Ailelere Kritik Uyarılar
Cansu Durkun: “Erkek kaşında hedef; fark edilmeden fark yaratmak”
Atkısız Çıkmayın, Boyun Sağlığınızdan Olmayın
Çınar Park Sosyal Tesisleri Modern Yüzüyle Hizmete Hazırlanıyor
Malatya’da 95. Yıl Gururu: Atatürk Anısına Satranç Turnuvası
MALATYA’DA ZEHİR TACİRLERİNE DARBE: 2 KİŞİ GÖZALTINDA
Mezarlıklar ve Çevresinde Sıkı Denetim: Dolandırıcılıktan Aranan Şahıs Yakalandı
Ramazan Paketleri Yetmiyor: Dar Gelirli Aileler İçin Kalıcı Çözüm Şart
ŞEHRİN YENİ BULUŞMA NOKTASI KAPILARINI AÇIYOR
KOSGEB Borçlarıyla İlgili Kritik Soru: Silme mi, Erteleme mi?
Yeşilyurt’ta Gelecek Gençlerle Yükseliyor: Girişimciliğe Belediye Desteği
Eğitimde Kalite Artıyor: Yeşilyurt Belediyesi’nden Hizmet İçi Eğitim Atağı
Okul Ziyaretleri Sürüyor: Başkan Er Bu Hafta İnönü Ortaokulu’ndaydı
AVCILIĞA BİLİNÇ, DOĞAYA SAYGI: YUSUF UÇAR’IN YEŞİLYURT’TAKİ BAŞARISI
Narkotik Operasyonunda Büyük Darbe: 9 Gözaltı, 8 Tutuklama
