AK Partili Çalık’tan Kılıçdaroğlu’na tepki: Heybesinde Hakaretten Başka Bir Şey Yok
Siyaset, 03 Aralık 2020 21:46AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine ilişkin, “
AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine ilişkin, “CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun heybesinde hep millete hakaret var, nefret var, hastalıklı dil var. Hızla irtifa kaybeden Kılıçdaroğlu her gün giderek siyaseti germeyi, çirkinleştirmeyi başarıyor.” ifadesini kullandı.
Milletvekili Çalık beraberindeki partililerle birlikte Malatya’da Yeşilyurt İş Geliştirme Merkezine(İŞGEM) ait eski tekel depolarının işletme sahipleriyle bir araya geldi. İşletme sahiplerinin sorun ve taleplerini dinleyen Çalık, buradaki eski tekel depolarının 23 tekstil atölyesine dönüştürüldüğünü ve yaklaşık bin kişiye istihdam kapısı olduğunu ifade etti.
Pandemi sürecinden dolayı işletme sahiplerinin talepleri doğrultusunda Yeşilyurt Belediyesi ile yaptıkları görüşme sonrasında kiralarında indirimine gidileceğini belirten Öznur Çalık, bölgenin ışıklandırma ve çevre düzenlemesinin de yapılacağını kaydetti.
“Siyaset bir edep, ahlak işidir”
Milletvekili Çalık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında “Türkiye için milli güvenlik sorunudur” şeklindeki sözlerine tepki göstererek, “Türkiye'nin hayrına olan her gelişmeye şiddetle ve nefretle karşı çıkan CHP, yalan merkezli siyasetine her geçen gün yenilerini ekliyor. Hızla irtifa kaybeden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu siyaseti germeyi, çirkinleştirmeyi başarıyor. Siyaset bir edep, ahlak işidir. Fakat Kılıçdaroğlu’nun siyaset anlayışında hadsizliğin, ölçüsüzlüğün, edepsizliğin sınırı yoktur” dedi.
“Siyaset temiz bir dille, temiz bir üslupla konuşmayı gerekli kılar”
“Herkes heybesinde ne varsa onu dışarı döker.” ifadesini kullanan Çalık, “CHP’nin heybesinde, Kemal Kılıçdaroğlu’nun heybesinde hep millete hakaret var, nefret var, hastalıklı dil var. CHP’de ülkemizin güvenliği, milletimizin huzuru için kahramanca mücadele eden ordumuza “satılmış” diyecek kadar ileri giden milletvekili var. CHP’de milletimize güvenmeyerek ABD Başkanı Joe Biden’den demokrasi talebiyle medet uman milletvekili var. CHP’de birde AK Parti’ye oy veren öğretmene ‘öğretmen demem’ diyen, esnafa AK Parti’ye oy vermek ‘haramdır’ diye fetva veren ve milletin değerleriyle kavgalı Türkiye karşıtlarını sevindiren Kemal Kılıçdaroğlu var. Kılıçdaroğlu grup konuşmasında Cumhurbaşkanımıza karşı nezaket dışı, edep dışı, ahlak dışı kirli ve hakaret edici bir dille saldırmıştır. Bu kirli dilin adı siyaset değildir. Siyaset temiz bir dille, temiz bir üslupla konuşmayı gerekli kılar. Kılıçdaroğlu'nun edep ve nezaketten yoksun üslubuyla Cumhurbaşkanımıza yaptığı hakaretleri nefretle kınıyor, kendisini milletimize havale ediyorum. En güzel cevabı milletimiz verecektir” diye konuştu.
“Bizim milletimiz feraset sahibidir”
Çalık, bazı yayın organlarında yer alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik “suikast girişimi”haberlerinin Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yalanlandığını belirterek, “Tecavüz skandallarıyla çalkalanan CHP, bunları örtbas etmek adına suikast yalanına sarılmıştır. Bizim milletimiz feraset, fazilet sahibidir, cesaret sahibidir. Bu aziz millet CHP’nin yalanlarını da çok iyi görmektedir” dedi.
Siyaset, 03 Aralık 2020 21:46
Yorumlar (0)
Malatya’da Faciadan Dönüldü: Beton Pompası Yola Devrildi, Araçla Santimlik Tehlike Yaşandı.
Battalgazi’de Hizmet Atağı: Projeler Vatandaşla Buluşuyor.
Genç Zihinlerden Büyük Başarı: Malatya Türkiye Finalinde.
Malatya’da ‘Torbacı’ Operasyonu: 11 Kişi Yakalandı.
Malatya, UEFA Standartlarında Kaleci Antrenör Eğitimiyle Tanıştı.
Vali Seddar Yavuz’dan Emekçilere Destek Mesajı.
Ekonomik Zorluklara Karşı TSO’dan Üyelerine Kolaylık.
Anahtar Parti Sahaya İndi, Vatandaş Sordu: Bunca Zamandır Neredeydiniz?.
Müzik artık ‘evrensel’ değil.
İletişim Sorunlarına Çözüm Aranan Konferans Yoğun Katılımla Gerçekleşti.
Yeşilyurt Belediyesi Çiftçinin Yanında: 300 Bin Sebze Fidesi Desteği.
Malatya’nın İçmesuyu Altyapısına Dev Yatırım
Başkan Er Muhtarlarla Bir Araya Geldi: Sorunlar Masaya Yatırıldı.
Akçadağ Esnafı Soruyor: Oda Başkanlığı Koltuk İçin mi, Esnaf İçin mi?.
MAGİNDER’den İnekpınarı İçin Çağrı: “Bu Doğal Değer Turizme Kazandırılsın”
Malatya’yı Dolu Vurdu, Ziraat Odaları Derin Uykuda!.
İMKON ve TOBB Toplantısında İnşaat Sektörünün Yol Haritası Çizildi.
Battalgazi’de Sahada Siyasetin Adı: Alper Gürsoy Vatandaşın Nabzını Tutuyor.
Baş Ağrılarına Karşı Etkili Önlem: Yaşam Tarzınızı Gözden Geçirin.
Yeşilyurt’ta Nefes Kesen Mücadele: Ayak Tenisi Turnuvası Başladı
Baharda Gözlerinizi Ovuşturmak Kalıcı Hasara Yol Açabilir!.
İZDO Türk Sanat Müziği Korosu Ayakta Alkışlandı.
Su Deposu Seçiminde Kritik Uyarı: WRAS ve TSE Yoksa Tehlike Var.
Malatya’da Örnek Dayanışma: Büyükşehir Belediyesi ile Başsavcılık Güçlerini Birleştirdi.
Battalgazi’de Fikirler Yarıştı, Kazanan Gençlik Oldu.
Akçadağ’ın Değerli İsmi Mustafa Evin Hayatını Kaybetti.
Yeşilyurtspor’dan Gurur Veren Başarı: Play-Off’ta Bir Üst Tur Bileti Malatya’nın!.
Akçadağ’da Teşkilat Tartışması: Unvan Çok, Sahada Görünürlük Az İddiası.
Battalgazi’de Göztepe Mahallesi’ne Yeni Taziye Evi Kazandırıldı
Başkan Er, Dolu Felaketinin Vurduğu İlçelerde İncelemelerde Bulundu.
Yeşilyurt’ta Silahlı Yaralama Olayının Şüphelisi Kısa Sürede Yakalandı.
MONİLYA HASTALIĞI SONRASI ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER.
Battalgazi’de Aileler Kıyasıya Yarıştı, Renkli Görüntüler Oluştu.
Yeşilyurt’ta Futbol Şöleni: Mini Dünya Kupası Başladı
Malatya’da Korkutan Deprem: Battalgazi Merkezli Sarsıntı Kentte Hissedildi.
Başkan Taşkın, Taziye Merkezinde Hizmet Kalitesini Değerlendirdi.
Narkotik Operasyonunda Yakalanan 5 Şüpheli Tutuklandı.
Malatya’da Dolu Yağışı Sonrası Yetkililerden Basın Açıklaması.
MALATYA SATRANÇ EMEKTARLAR İL BİRİNCİLİĞİ TAMAMLANDI.
