“Malatya’yı, sorunları ve çözümleri çok iyi biliyorum”
Siyaset, 10 Mayıs 2023 18:22Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, Malatya’yı iyi tanıdığını, sorunları ve bu sorunların çözümlerini iyi bildiğini ifade ederek, yeni dönemde mecliste Malatya’nın hakkını savunarak, sorunları çözüme kavuşturmak için çalışacağını söyledi.
“Malatya’yı, sorunları ve çözümleri çok iyi biliyorum”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, Malatya’yı iyi tanıdığını, sorunları ve bu sorunların çözümlerini iyi bildiğini ifade ederek, yeni dönemde mecliste Malatya’nın hakkını savunarak, sorunları çözüme kavuşturmak için çalışacağını söyledi.
CHP’de 11 yıl il başkanlığı görevinde bulunan ve 24 yıl partide çeşitli kademelerde aktif olarak çalışan Kiraz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde milletvekili adayı olduğunu belirtti.
“VATANDAŞLARIMIZ HER ZAMAN BANA RAHAT ULAŞTI, BUNDAN SONRADA ÖYLE OLACAK”
Malatya’da uzun yıllar Malatyalıların hakkını aradığını ve her zaman vatandaşın yanında olduğunu dile getiren Kiraz, “Malatya, iktidar partisine uzun süredir büyük bir destek verdi. Hiç tanımadığımız milletvekilleri oldu. Hiç buraya gelmediler, hiç Malatya’ya gelmeyenler oldu. Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nde 11 yıl il başkanlığı yaptım. Sadece il başkanlığı yapmadım, bu memleketin birliği ve beraberliğe hizmet etmeye, Malatya’nın değerlerine sahip çıkmaya çalıştım. Vatandaşlarımız bize her zaman rahat ulaşabildiler” dedi.
“KAPIM HER ZAMAN HERKESE AÇIKTI”
“Malatya için elini vicdanına koyma vaktidir” diyen Kiraz, şunları ifade etti:
“Ben de il başkanıyken aday oldum, diğer partinin il başkanı da. Benim il başkanlığım süresince odamın kapısı hep açıktı. Gelenler randevu almadan girdiler, dertlerini anlattılar. Diğer partinin il başkanı ise ne bir muhtarın ne de bir vatandaşın telefonunu açtı. Şimdi ikimiz de milletvekili adayıyız. Malatyalılara sormak istiyorum; ben mi daha iyi milletvekili olurum, o mu? Elinizi vicdanınıza koyun ve öyle karar verin.”
“ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN GÜZEL BİR BİRLİKTELİK OLUŞTU”
14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için destek isteyen Kiraz, “Tabii bir birliktelik kuruldu. Bir masa oluştu ve bu masa cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyor. Bu birliktelik gerçekten ülkenin geleceği, yarınları, çocuklarımız için kuruldu. Tamamen demokrasi, kardeşlik ve huzur için oluşturulan bir birliktelik. Uzun bir süredir iktidar hasreti yaşıyoruz ve bu seçimde bu hasreti son bulduracağız. Türkiye’de bir birliktelik oluştu ve farklı sesler bir araya geldi. Demokrasi, insan hakları, özgürlükler, bu ülkenin barış ve kardeşliği için bir araya geldi. Güzel bir birliktelik kuruldu ve bu güzel birliktelikle iktidara doğru yürüyoruz” ifadelerine yer verdi.
Siyaset, 10 Mayıs 2023 18:22
Yorumlar (0)
KAPALI PAZAR YERLERİ ARTIK BİR LÜKS DEĞİL, ZORUNLULUKTUR
Prof. Dr. Ahmet Karacalar’dan Önemli Uyarı: Selülit Metabolizmanın Habercisi Olabilir
Türk Tıbbi Onkoloji Derneği’nden Serviks Kanseri Uyarısı: Bilgi ve Önlem Hayat Kurtarıyor
TARIMA DEĞER KATAN ÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ
Battalgazi’de Kar Mesaisi Sonuç Verdi: Yollar ve Kaldırımlar Temiz
AKP Tabut Görüntüsüne Tahammül Edemedi
Büyükşehir Karla Mücadelede Vites Yükseltti: Yoğun Mesai Devam Ediyor
Malatya’da Kara Geçit Yok! Büyükşehir Belediyesi 7/24 Sahada
Malatya U-18 Ligi’nde 2. Hafta Geride Kaldı: Gollü Karşılaşmalar Dikkat Çekti
Yeşilyurt Belediyesi Kar Kış Demedi, 7/24 Sahada
Malatya’da Siyaset Alarm Veriyor: Koltuk Uğruna Değişen Partiler, Kaybolan Güven
SİYASET ÇATIŞMA DEĞİL, UZLAŞI SANATIDIR: MALATYA’DA SİYASET NEDEN HALKTAN KOPUK?
Başkan Er, MİAD Üyeleriyle İstişarede Bulundu
Battalgazi’de Marketlere Sıkı Denetim
AK Parti’den Devlet Aklı ve Millî Birlik Vurgusu
Gençlerden Veli Ağbaba’ya Büyük Destek
Ağbaba’dan Emekli Çıkışı: “Bu Düzene Karşı Mücadelemiz Sürecek
Vali Seddar Yavuz: 2026 Yılı 1. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
Sulama Var, Su Yok… Tarım Var, Çiftçi Yok
Malatya’da Deprem Sonrası Vatandaşın Ortak Sesi Aynı Grupta Buluştu
Başkan Er, Kent Ekonomisi İçin İş Dünyasıyla Bir Araya Geldi
Türkiye Şampiyonası’nda Battalgazi Rüzgârı: 5 Madalya
Yeşilyurt’ta Feci Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı
Samanköy Konteyner Kentte Yangın Paniği
TEYFİK TEMELLİ CADDESİ: PİLOT BÖLGE DEĞİL, UNUTULMUŞ BÖLGE
ESNAFIN İSYANI MEĞER BOŞUNAYMIŞ: MALATYA HALİNDEN MEMNUN, DEĞİŞİM GEREKSİZMİŞ!
Battalgazi’de Silahlı Yaralama Olayı: Şüpheli Gözaltında
Minik Futbolcular Yarıyıl Şenliğinde Buluştu
Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Ocak Mesaisi Tamamlandı
Yeşilyurt Kent Konseyi Yabancı Öğrencileri Kültür ve Tarihle Buluşturdu
Bayrağa Uzanan Ellere MHP’den Sert Uyarı: “Bu Millet Bayrağını Çiğnetmez”
Yeşilyurt’ta Şantiye Alanında Yangın Paniği: Yaralanan Yok
MATİM İŞ MERKEZİ KİME EMANET? DEPREMZEDE ESNAF MI, “ADAMI OLAN” MI KAZANDI?
Zorlu Kış Şartlarında Pütürge ve Kuluncak’ta Kurumlar Tek Yürek Oldu
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Sağlıklı Yaşama Güçlü Katkı
İzmirli iş insanı Nazım Torbaoğlu’na Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Plaket...
Avrupa’da Yapay Zeka Veri Merkezlerine Yeni Hamle: Vertiv ve GreenScale Ortaklığı
Battalgazi’de Zor Koşullarda Örnek Dayanışma: Sağlık Ekipleri İş Makinesiyle Hastaya Ulaştı
MALATYA’DA YILDIRIM VE HIZLI SATRANÇ İL BİRİNCİLİKLERİ TAMAMLANDI
