“Malatya’yı, sorunları ve çözümleri çok iyi biliyorum”
Siyaset, 10 Mayıs 2023 04:32Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, Malatya’yı iyi tanıdığını, sorunları ve bu sorunların çözümlerini iyi bildiğini ifade ederek, yeni dönemde mecliste Malatya’nın hakkını savunarak, sorunları çözüme kavuşturmak için çalışacağını söyledi.
“Malatya’yı, sorunları ve çözümleri çok iyi biliyorum”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, Malatya’yı iyi tanıdığını, sorunları ve bu sorunların çözümlerini iyi bildiğini ifade ederek, yeni dönemde mecliste Malatya’nın hakkını savunarak, sorunları çözüme kavuşturmak için çalışacağını söyledi.
CHP’de 11 yıl il başkanlığı görevinde bulunan ve 24 yıl partide çeşitli kademelerde aktif olarak çalışan Kiraz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde milletvekili adayı olduğunu belirtti.
“VATANDAŞLARIMIZ HER ZAMAN BANA RAHAT ULAŞTI, BUNDAN SONRADA ÖYLE OLACAK”
Malatya’da uzun yıllar Malatyalıların hakkını aradığını ve her zaman vatandaşın yanında olduğunu dile getiren Kiraz, “Malatya, iktidar partisine uzun süredir büyük bir destek verdi. Hiç tanımadığımız milletvekilleri oldu. Hiç buraya gelmediler, hiç Malatya’ya gelmeyenler oldu. Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nde 11 yıl il başkanlığı yaptım. Sadece il başkanlığı yapmadım, bu memleketin birliği ve beraberliğe hizmet etmeye, Malatya’nın değerlerine sahip çıkmaya çalıştım. Vatandaşlarımız bize her zaman rahat ulaşabildiler” dedi.
“KAPIM HER ZAMAN HERKESE AÇIKTI”
“Malatya için elini vicdanına koyma vaktidir” diyen Kiraz, şunları ifade etti:
“Ben de il başkanıyken aday oldum, diğer partinin il başkanı da. Benim il başkanlığım süresince odamın kapısı hep açıktı. Gelenler randevu almadan girdiler, dertlerini anlattılar. Diğer partinin il başkanı ise ne bir muhtarın ne de bir vatandaşın telefonunu açtı. Şimdi ikimiz de milletvekili adayıyız. Malatyalılara sormak istiyorum; ben mi daha iyi milletvekili olurum, o mu? Elinizi vicdanınıza koyun ve öyle karar verin.”
“ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN GÜZEL BİR BİRLİKTELİK OLUŞTU”
14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için destek isteyen Kiraz, “Tabii bir birliktelik kuruldu. Bir masa oluştu ve bu masa cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyor. Bu birliktelik gerçekten ülkenin geleceği, yarınları, çocuklarımız için kuruldu. Tamamen demokrasi, kardeşlik ve huzur için oluşturulan bir birliktelik. Uzun bir süredir iktidar hasreti yaşıyoruz ve bu seçimde bu hasreti son bulduracağız. Türkiye’de bir birliktelik oluştu ve farklı sesler bir araya geldi. Demokrasi, insan hakları, özgürlükler, bu ülkenin barış ve kardeşliği için bir araya geldi. Güzel bir birliktelik kuruldu ve bu güzel birliktelikle iktidara doğru yürüyoruz” ifadelerine yer verdi.
Siyaset, 10 Mayıs 2023 04:32
Yorumlar (0)
İMKON ve TOBB Toplantısında İnşaat Sektörünün Yol Haritası Çizildi.
Battalgazi’de Sahada Siyasetin Adı: Alper Gürsoy Vatandaşın Nabzını Tutuyor.
Baş Ağrılarına Karşı Etkili Önlem: Yaşam Tarzınızı Gözden Geçirin.
Yeşilyurt’ta Nefes Kesen Mücadele: Ayak Tenisi Turnuvası Başladı
Baharda Gözlerinizi Ovuşturmak Kalıcı Hasara Yol Açabilir!.
İZDO Türk Sanat Müziği Korosu Ayakta Alkışlandı.
Su Deposu Seçiminde Kritik Uyarı: WRAS ve TSE Yoksa Tehlike Var.
Malatya’da Örnek Dayanışma: Büyükşehir Belediyesi ile Başsavcılık Güçlerini Birleştirdi.
Battalgazi’de Fikirler Yarıştı, Kazanan Gençlik Oldu.
Akçadağ’ın Değerli İsmi Mustafa Evin Hayatını Kaybetti.
Yeşilyurtspor’dan Gurur Veren Başarı: Play-Off’ta Bir Üst Tur Bileti Malatya’nın!.
Akçadağ’da Teşkilat Tartışması: Unvan Çok, Sahada Görünürlük Az İddiası.
Battalgazi’de Göztepe Mahallesi’ne Yeni Taziye Evi Kazandırıldı
Başkan Er, Dolu Felaketinin Vurduğu İlçelerde İncelemelerde Bulundu.
Yeşilyurt’ta Silahlı Yaralama Olayının Şüphelisi Kısa Sürede Yakalandı.
MONİLYA HASTALIĞI SONRASI ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER.
Battalgazi’de Aileler Kıyasıya Yarıştı, Renkli Görüntüler Oluştu.
Yeşilyurt’ta Futbol Şöleni: Mini Dünya Kupası Başladı
Malatya’da Korkutan Deprem: Battalgazi Merkezli Sarsıntı Kentte Hissedildi.
Başkan Taşkın, Taziye Merkezinde Hizmet Kalitesini Değerlendirdi.
Narkotik Operasyonunda Yakalanan 5 Şüpheli Tutuklandı.
Malatya’da Dolu Yağışı Sonrası Yetkililerden Basın Açıklaması.
MALATYA SATRANÇ EMEKTARLAR İL BİRİNCİLİĞİ TAMAMLANDI.
Arapgir Derbisinde Kazanan Çıkmadı: 2-2.
Hekimhan Girmana Belediyespor BAL Ligi’ne Yükseldi.
Malatya U-15 Gençler Futbol Ligi’nde Şampiyon Fenerspor Oldu.
Malatya’da Dolu Felaketi: Kayısı Bahçelerinde Büyük Hasar, Üretici Endişeli.
Sağlığa Sessiz Kahramanlar: Eczane Teknisyenlerinin Anlamlı Günü.
Malatya’da Zehir Tacirlerine Darbe: 5 Şüpheli Gözaltında.
Akçadağ’da Ağlayan Gelinler Açtı, Doğaseverler Bölgeye Akın Etti.
Yeşilyurt’ta Huzur Uygulaması: 310 Kişi ve 94 Araç Sorgulandı.
Yıldıztepe’de Feci Kaza: Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti.
Malatya 1. Amatör Küme Play-Off’ta Kritik 3. Hafta Maçları Pazar Günü Oynanacak.
Gençlere Yönelik Farkındalık Kampına Başkan Er’den Destek
Başkan Er, Kuzey Çevre Yolundaki Son Durumu Değerlendirdi.
Kadın Emeğine Büyükşehir’den Tam Destek.
Afrika’da Kurban Bereketi: Kardeşlerini Unutma Derneği Hazırlıklara Başladı.
Malatya’da Narkotik Suçlarla Mücadele Bölge Toplantısı Öncesi Önemli Ziyaret.
MASKİ’den Kırsala Güçlü Dokunuş: Yaylacık’a 6.500 Metre Altyapı.
