“Malatya’yı, sorunları ve çözümleri çok iyi biliyorum”
Siyaset, 10 Mayıs 2023 15:37Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, Malatya’yı iyi tanıdığını, sorunları ve bu sorunların çözümlerini iyi bildiğini ifade ederek, yeni dönemde mecliste Malatya’nın hakkını savunarak, sorunları çözüme kavuşturmak için çalışacağını söyledi.
“Malatya’yı, sorunları ve çözümleri çok iyi biliyorum”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, Malatya’yı iyi tanıdığını, sorunları ve bu sorunların çözümlerini iyi bildiğini ifade ederek, yeni dönemde mecliste Malatya’nın hakkını savunarak, sorunları çözüme kavuşturmak için çalışacağını söyledi.
CHP’de 11 yıl il başkanlığı görevinde bulunan ve 24 yıl partide çeşitli kademelerde aktif olarak çalışan Kiraz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde milletvekili adayı olduğunu belirtti.
“VATANDAŞLARIMIZ HER ZAMAN BANA RAHAT ULAŞTI, BUNDAN SONRADA ÖYLE OLACAK”
Malatya’da uzun yıllar Malatyalıların hakkını aradığını ve her zaman vatandaşın yanında olduğunu dile getiren Kiraz, “Malatya, iktidar partisine uzun süredir büyük bir destek verdi. Hiç tanımadığımız milletvekilleri oldu. Hiç buraya gelmediler, hiç Malatya’ya gelmeyenler oldu. Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nde 11 yıl il başkanlığı yaptım. Sadece il başkanlığı yapmadım, bu memleketin birliği ve beraberliğe hizmet etmeye, Malatya’nın değerlerine sahip çıkmaya çalıştım. Vatandaşlarımız bize her zaman rahat ulaşabildiler” dedi.
“KAPIM HER ZAMAN HERKESE AÇIKTI”
“Malatya için elini vicdanına koyma vaktidir” diyen Kiraz, şunları ifade etti:
“Ben de il başkanıyken aday oldum, diğer partinin il başkanı da. Benim il başkanlığım süresince odamın kapısı hep açıktı. Gelenler randevu almadan girdiler, dertlerini anlattılar. Diğer partinin il başkanı ise ne bir muhtarın ne de bir vatandaşın telefonunu açtı. Şimdi ikimiz de milletvekili adayıyız. Malatyalılara sormak istiyorum; ben mi daha iyi milletvekili olurum, o mu? Elinizi vicdanınıza koyun ve öyle karar verin.”
“ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN GÜZEL BİR BİRLİKTELİK OLUŞTU”
14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için destek isteyen Kiraz, “Tabii bir birliktelik kuruldu. Bir masa oluştu ve bu masa cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyor. Bu birliktelik gerçekten ülkenin geleceği, yarınları, çocuklarımız için kuruldu. Tamamen demokrasi, kardeşlik ve huzur için oluşturulan bir birliktelik. Uzun bir süredir iktidar hasreti yaşıyoruz ve bu seçimde bu hasreti son bulduracağız. Türkiye’de bir birliktelik oluştu ve farklı sesler bir araya geldi. Demokrasi, insan hakları, özgürlükler, bu ülkenin barış ve kardeşliği için bir araya geldi. Güzel bir birliktelik kuruldu ve bu güzel birliktelikle iktidara doğru yürüyoruz” ifadelerine yer verdi.
Siyaset, 10 Mayıs 2023 15:37
Yorumlar (0)
Ağbaba: "Yeni Partimiz İçin Bir Nefer Gibi Çalışmaya Hazırız.
Orman Yangınlarına Karşı Herkes Sorumlu: Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar.
Yerinde Dönüşümde Yeni Dönem: Hak Ediş Ödemeleri 34 Gün İçinde Tamamlanacak.
MAŞTİ Otogarı'nda Uyuşturucu Operasyonu: 1 Kilo 769 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi.
Battalgazi’de Yaz Akşamları Kültür ve Eğlenceyle Renkleniyor
Malatya Akçadağ'da 3.3 Büyüklüğünde Deprem.
Omuz Yırtıklarında Erken Tanı ve Tedavi Önemli.
MESOB Başkanı Keskin Yangın Felaketinin Ardından Esnafı Ziyaret Etti.
Ağbaba Sert Konuştu: "Sosyal Konut Dediler, Vatandaşa 4 Milyon Lira Borç Çıkardılar.
Malatya'yı Başarıyla Temsil Edip Gururumuz Oldular
Şampiyonluk Mücadelesi Nefes Kesti: Minikler Tekvandoda Hünerlerini Sergiledi
Yüzüncü Yıl Kent Parkı'nda Gönül Buluşması: Başkan Er Vatandaşları Dinledi.
Samanköy'de Ulaşımı Rahatlatacak 7 Kilometrelik Yol Çalışması Sona Erdi.
Malatya İçin Kritik Zirve: Uluslararası Finans Kuruluşlarından Güç Birliği.
Malatya TSO, Zorlu Süreçlere Rağmen Eğitime Ara Vermedi.
HEKİMHAN'DA TRAFİK KAZASINA HIZLI MÜDAHALE.
Malatya'da Huzur 44 Uygulaması: 2 Bin 633 Kişi ve 730 Araç Denetlendi.
Yeşilyurt'ta İki Kamyonet Çarpıştı: 8 Kişi Yaralandı.
Battalgazi'de Park Halindeki Araca Kurşunlama: 2 Şüpheli Yakalandı, 1 Kişi Tutuklandı.
Bakan Kurum: "Malatya İçin Gösterdiğiniz Birlik ve Gayret Takdire Şayan.
Malatya'da Yasa Dışı Bahis Operasyonu: 2 Milyar 871 Milyon TL'lik İşlem Hacmi Tespit Edildi, 16 Tutuklama.
Malatya’da Siyasi Hareket Büyüyor! 826 Kişiyle Başladı, Üye Sayısı Binleri Aştı.
TİMBİR Malatya Temsilcisi Yılmaz: "Bilgi Kirliliğine Karşı Mücadelemiz Sürecek.
24 Temmuz Bir Kutlama Değil, Basın Özgürlüğü İçin Verilen Mücadelenin Adıdır.
Malatya Alarmı! Uzman İsim 6.8 Büyüklüğünde Deprem Riskine Dikkat Çekti.
Burhan Kılıç'tan Basın Vurgusu: "Gazetecilerin Yanında Olmak Hepimizin Görevidir.
Yeşilyurt’a Dev Yaşam Projesi: Beylerderesi Yaşam Vadisi Yükseliyor.
Vali Yavuz: "Özgür ve Sorumlu Basın, Güçlü Demokrasinin Teminatıdır.
Başkan Taşkın: "Ortak Akılla Battalgazi'yi Geleceğe Taşıyoruz.
24 Temmuz'da Basın Özgürlüğü Vurgusu: "Gazetecilik Zor Günlerden Geçiyor.
Malatya'da Korkutan Deprem! Akçadağ'da 4.1 Büyüklüğünde Sarsıntı.
BATTALGAZİ’DE TEMİZLİK VE PAZAR DENETİMLERİ SÜRÜYOR.
Turgut Özal Tıp Merkezi'nin Talepleri Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'a Sunuldu.
Malatya'da COP31 Vizyonu Masaya Yatırıldı.
Başkan Geçit: "Çocuklarımızın Gülümsemesi En Büyük Mutluluğumuz.
Malatya TSO’nun Aşure Programında Birlik ve Kardeşlik Vurgusu.
CHP Malatya Teşkilatında Kapsamlı Revizyon: 6 İlçeye Yeni Başkan Atandı.
Atatürk'e Hakaret İddiası Yargıya Taşındı: İYİ Parti Malatya Suç Duyurusunda Bulundu.
Bilimin Kalbi Yeşilyurt'ta Atıyor: Geleceğin Bilim İnsanları Burada Yetişiyor.
