“Malatya’yı, sorunları ve çözümleri çok iyi biliyorum”
Siyaset, 10 Mayıs 2023 05:27Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, Malatya’yı iyi tanıdığını, sorunları ve bu sorunların çözümlerini iyi bildiğini ifade ederek, yeni dönemde mecliste Malatya’nın hakkını savunarak, sorunları çözüme kavuşturmak için çalışacağını söyledi.
“Malatya’yı, sorunları ve çözümleri çok iyi biliyorum”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, Malatya’yı iyi tanıdığını, sorunları ve bu sorunların çözümlerini iyi bildiğini ifade ederek, yeni dönemde mecliste Malatya’nın hakkını savunarak, sorunları çözüme kavuşturmak için çalışacağını söyledi.
CHP’de 11 yıl il başkanlığı görevinde bulunan ve 24 yıl partide çeşitli kademelerde aktif olarak çalışan Kiraz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde milletvekili adayı olduğunu belirtti.
“VATANDAŞLARIMIZ HER ZAMAN BANA RAHAT ULAŞTI, BUNDAN SONRADA ÖYLE OLACAK”
Malatya’da uzun yıllar Malatyalıların hakkını aradığını ve her zaman vatandaşın yanında olduğunu dile getiren Kiraz, “Malatya, iktidar partisine uzun süredir büyük bir destek verdi. Hiç tanımadığımız milletvekilleri oldu. Hiç buraya gelmediler, hiç Malatya’ya gelmeyenler oldu. Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nde 11 yıl il başkanlığı yaptım. Sadece il başkanlığı yapmadım, bu memleketin birliği ve beraberliğe hizmet etmeye, Malatya’nın değerlerine sahip çıkmaya çalıştım. Vatandaşlarımız bize her zaman rahat ulaşabildiler” dedi.
“KAPIM HER ZAMAN HERKESE AÇIKTI”
“Malatya için elini vicdanına koyma vaktidir” diyen Kiraz, şunları ifade etti:
“Ben de il başkanıyken aday oldum, diğer partinin il başkanı da. Benim il başkanlığım süresince odamın kapısı hep açıktı. Gelenler randevu almadan girdiler, dertlerini anlattılar. Diğer partinin il başkanı ise ne bir muhtarın ne de bir vatandaşın telefonunu açtı. Şimdi ikimiz de milletvekili adayıyız. Malatyalılara sormak istiyorum; ben mi daha iyi milletvekili olurum, o mu? Elinizi vicdanınıza koyun ve öyle karar verin.”
“ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN GÜZEL BİR BİRLİKTELİK OLUŞTU”
14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için destek isteyen Kiraz, “Tabii bir birliktelik kuruldu. Bir masa oluştu ve bu masa cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyor. Bu birliktelik gerçekten ülkenin geleceği, yarınları, çocuklarımız için kuruldu. Tamamen demokrasi, kardeşlik ve huzur için oluşturulan bir birliktelik. Uzun bir süredir iktidar hasreti yaşıyoruz ve bu seçimde bu hasreti son bulduracağız. Türkiye’de bir birliktelik oluştu ve farklı sesler bir araya geldi. Demokrasi, insan hakları, özgürlükler, bu ülkenin barış ve kardeşliği için bir araya geldi. Güzel bir birliktelik kuruldu ve bu güzel birliktelikle iktidara doğru yürüyoruz” ifadelerine yer verdi.
Siyaset, 10 Mayıs 2023 05:27
Yorumlar (0)
Yeşilyurt’ta Konteyner Kentte Şüpheli Ölüm: 67 Yaşındaki Vatandaş Hayatını Kaybetti.
YEŞİLYURT SPOR’DA YENİ SEZON ÖNCESİ GÖREV DAĞILIMI BELLİ OLDU
Başkan Geçit’ten Kırsal Mahallelere Ulaşım Müjdesi.
Vali Yavuz’dan Aşure Günü’nde Birlik ve Beraberlik Vurgusu.
Enerji Sektöründe Dijital Sıçrama: Fırat EDAŞ’tan EnergyMind Atağı.
Şehrin Geleceği İçin Sahada İnceleme: Başkan Taşkın Niyazi Mısri Rezerv Alanında.
Ayrılığa Değil Birliğe Sarılmalıyız” Mesajı CEM Vakfı Lokmasında Verildi.
Büyükşehir’den Trafik ve Ulaşıma Nefes Aldıran İki Önemli Dokunuş.
Sanatın Kalbi Bu Sergide Attı: Büyükşehir’den Örnek Organizasyon.
ALIŞVERİŞ MERKEZİ OTOPARKINDA YANGIN PANİĞİ.
ATATÜRK’ÜN PARTİSİNDE MALATYA’YA YAKIŞMAYAN TABLO!.
CHP’de Sular Durulmuyor! Satılmış’tan Eski Yönetime Sert Mesaj: “Sağduyu Göremedik.
Sevgi, Sabır ve Mücadele: Zamana Karşı Bir Anne-Baba Hikayesi.
Erdoğan Zelyurt Sahada, Peki İlçe Başkanları Nerede? Anahtar Parti’de Gözler Teşkilatlara Çevrildi.
Malatya’da Gururlandıran Tablo: Başarı ve Birlik Mesajı.
Başkan Taşkın: “Şehitlerimizin Emaneti, Gazilerimizin Onuru Baş Tacımızdır.
Ağbaba Ateş Püskürdü: “Ortaya Atılan İddiaları Kanıtlasınlar.
Malatya’da Siyasi Bir Dönem Sona Erdi: Millet Partisi Teşkilatı Kapatıldı.
Binlerce Öğrenciye Çevre Eğitimi: Yeşilyurt Belediyesi’nden Örnek Proje.
Ne Yapsanız Geçmeyen O Yorgunluğun Sebebi Bulundu: Evdeki "Gizli" Pandemi!.
Fahri Nalbant Karakucak Güreşleri, Sporseverleri Yeşilyurt’ta Buluşturacak.
Aileye Yönelik Karalama Kampanyasına Tepki.
Başkan Er Çarşı Merkezinde Devam Eden Çalışmaları Denetledi.
Başkan Er, Malatya’daki Değişimi Anlattı: “Yeni Bir Şehir İnşa Ettik.
Battalgazi’de Halkla Birebir İletişim: “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor.
Başkan Taşkın’dan Prof. Dr. Sezai Yılmaz’a Vefa ve İstişare Ziyareti.
MASKİ’den Ören Mahallesi’nde İçme Suyu Hattına Güçlü Dokunuş.
Yaz Akşamları Yeşilyurt’ta Müzik, Eğlence ve Coşkuyla Başladı.
Üreticinin Alın Teri Yarışmayla Taçlanacak: Yeşilyurt’ta Kiraz Heyecanı.
Anabilim’de Kültür ve Sanatla Taçlanan Muhteşem Final.
Akpınar Çarşısı’nda Temizlik ve Düzenleme Çalışmaları Sürüyor.
Turgut Özal Gençlik Merkezi Yıl Sonu Finaline Hazır.
Malatya 2. Amatör’de Büyük Sevinç: Üst Lige Çıkan Takımlar Netleşti
Zehir Tacirlerine Darbe: 7 Sokak Satıcısı Tutuklandı.
Malatya Büyükşehir Belediye Ampute Futbol Takımı, Türkiye Kupası’nda Tarih Yazdı: 3’üncü Oldu.
Mahmut Edebali: “Birlikte Güçlüyüz, Dayanışmayla Başaracağız.
Milletvekili Ölmeztoprak: “Babalık, Sevgi ve Sorumluluğun En Güçlü Temsilidir.
Gençler Üretti, Projeler Tamamlandı.
Vali Yavuz, Babalar Günü Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.
