BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERE SINAV DESTEĞİ
Eğitim, 16 Mayıs 2023 14:41Battalgazi Belediyesi tarafından 17-18 Haziran’da düzenlenecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan depremzede öğrencilere destek olmak amacıyla ücretsiz TYT Genel Tekrar Kampı düzenlenecek.
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERE SINAV DESTEĞİ
Battalgazi Belediyesi tarafından 17-18 Haziran’da düzenlenecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan depremzede öğrencilere destek olmak amacıyla ücretsiz TYT Genel Tekrar Kampı düzenlenecek.
Battalgazi Belediyesi ile ODAK Kurs Merkezi tarafından Malatya’daki depremzede öğrencilere sınav desteği sağlanıyor. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla ücretsiz TYT Genel Tekrar Kampı düzenlenecek. Alanında uzman öğretmenler tarafından 30 Mayıs-4 Haziran tarihleri arasında Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu’nda ücretsiz olarak verilecek tekrar dersleri ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na hazırlanan öğrenciler zorlu sınav öncesi derslerini son kez baştan sona tekrar etme şansına sahip olacak. Tüm konulara dair hızlandırılmış anlatımların yapılacağı bu verimli kamp 30 Mayıs Salı günü başlayacak. Sabah 9.00’da başlayacak dersler 16.00’a kadar devam edecek. Sınırlı kontenjana sahip olan tekrar kampı hakkında bilgi almak ve kayıt yapmak isteyen öğrenciler 05536634433 iletişim numarasından bilgi alabilirler.
Öğrenciler için çok verimli bir kamp programı oluşturduklarının altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Sınavın gençler için çok önemli olduğunu biliyoruz. Malumunuz 6 Şubat’ta asrın felaketini yaşadık ve Malatya’da sınava hazırlanan öğrenciler bir mağduriyet yaşadı. Bizlerde bu mağduriyeti gidermek ve gençlerimize bu zorlu yolda omuz vermek adına verimli olacak bir program ayarladık. Battalgazi Belediyesi olarak bu tür programlara daha öncesinde de imza atmıştık ve öğrencilerimiz adına ne kadar faydalı olduğunu hep birlikte görmüştük. 17-18 Haziran’daki sınav öncesinde de yapılacak bu tekrar da çok faydalı olacaktır. Türkiye’nin aydınlık yarınları olan gençlerimizi çok önemsiyoruz. Gençlerimiz bizim başımızın tacıdır” dedi.
Eğitim, 16 Mayıs 2023 14:41
Yorumlar (0)
Malatya’da Sanayi Krizi İddiası: Ağbaba’dan Çarpıcı Sözler
Asrın Felaketinden Asrın İmarına: Malatya’ya 417 Milyar TL’lik Hamle
Başkan Geçit Yönetim Kadrosunu Belirledi: Yeşilyurt’ta Yeni Yapılanma
Battalgazi’de Nisan Meclisi Toplandı: Taşkın’dan Hizmet ve Proje Vurgusu
ELAZIĞ’DA MADALYA YAĞMURU: GENÇ ESKRİMCİLER GURURLANDIRDI
Fırat Mahallesi’nde İş Kazası: Asansör Boşluğuna Düşen İşçi Yaralandı
Salköprü’de Trafik Kazası: 1 Kişi Yaralandı
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Çevreye Örnek Adım: ‘Sıfır Atık Günü’ Etkinliği
Geçit Sözünü Tutuyor: Topsöğüt’e Taziye Evi Kazandırılıyor
Valilikten Üreticiye Çağrı: Kayısıda Çil Hastalığıyla Mücadele Şart
Vali Yavuz: “Sağlık En Büyük Servetimizdir
Uyuşturucuya Geçit Yok: 4 Mahallede Eş Zamanlı Baskın
Battalgazi Belediyesi Harekete Geçti: Akpınar Çarşısı Teslime Hazırlanıyor
Türkiye’nin Dört Bir Yanından Gelen Yıldızlar Malatya’da Buluştu
Malatya Akçadağ’da CHP’de İstifa Depremi: Özkan Uçar Yönetim'de Ayrıldı
Vali Seddar Yavuz: “Kütüphaneler Medeniyetin Hafızasıdır.
MALATYA GENÇ GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ KAPILARINI AÇTI.
MALATYA’DA SATRANÇ HEYECANI: YILDIZLAR TAKIM ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI.
Esnafın Nabzını Tutan Başkan Er’den Önemli Ziyaret
BAŞKAN TAŞKIN YARDIM SEFERBERLİĞİNİN BAŞINDA.
GECE YARISI ACI OLAY: BEYLER DERESİ GÖLETİ’NDE ŞÜPHELİ ÖLÜM
MALATYA BŞB AMPUTE TAKIMI EVİNDE AĞIR YARA ALDI: 6-1
MALATYA BŞB ENGEL TANIMADI: DEPLASMANDA FARKLI GALİBİYET, LİDERLİK KOLTUĞU!
BATTALGAZİ BELEDİYESPOR SAHASINDA KAZANDI: 2-1
MALATYA’DA FECİ KAZA: 3 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ, 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.
Kırmızı Et Üreticileri Kararlı: ‘Söz Hakkı Sahada Olanın Olmalı.
Unutulmayan Lider Yazıcıoğlu İçin Gürbüz’den Güçlü Sözler.
KANSER YAŞ TANIMIYOR.
MALATYA’NIN YAŞAYAN DEĞERLERİNE VEFA ÇAĞRISI: “KIYMET BİLMEK İÇİN GEÇ KALMAYALIM
ERZURUM’DA UYUM VE HİZMET ATAĞI: SEKMEN YÖNETİMİ PROJELERLE ÖNE ÇIKIYOR
Afişin Sessiz İsyanı: Disiplin Nerede.
Sami Er’den Gelecek Mesajı: “Yeşil ve Güçlü Bir Malatya Kuruyoruz
Malatya’da Sanat Rüzgârı: “Kim Var?” Etkinliği Büyük İlgi Gördü
YEŞİLYURTSPOR PLAY-OFF YOLUNDA KRİTİK VİRAJDA.
Malatyalı Çiftçilere Büyük Destek: 86 Milyon TL’lik Ödeme Hesaplara Yatıyor
Dünya Tiyatro Günü’nde Sanat ve Gençlik Bir Arada.
Sadıkoğlu’ndan Dikkat Çeken Açıklama: “Bu Çağrıya Kulak Verin.
Esnaf Odalarıyla Kritik Toplantı: Teslim Süreci Netleşiyor
BAŞKAN GEÇİT, AŞAĞIBAĞLAR’DA VATANDAŞLA BULUŞTU: “HER ZAMAN SAHADAYIZ”
