BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERE SINAV DESTEĞİ
Eğitim, 16 Mayıs 2023 13:07Battalgazi Belediyesi tarafından 17-18 Haziran’da düzenlenecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan depremzede öğrencilere destek olmak amacıyla ücretsiz TYT Genel Tekrar Kampı düzenlenecek.
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERE SINAV DESTEĞİ
Battalgazi Belediyesi tarafından 17-18 Haziran’da düzenlenecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan depremzede öğrencilere destek olmak amacıyla ücretsiz TYT Genel Tekrar Kampı düzenlenecek.
Battalgazi Belediyesi ile ODAK Kurs Merkezi tarafından Malatya’daki depremzede öğrencilere sınav desteği sağlanıyor. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla ücretsiz TYT Genel Tekrar Kampı düzenlenecek. Alanında uzman öğretmenler tarafından 30 Mayıs-4 Haziran tarihleri arasında Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu’nda ücretsiz olarak verilecek tekrar dersleri ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na hazırlanan öğrenciler zorlu sınav öncesi derslerini son kez baştan sona tekrar etme şansına sahip olacak. Tüm konulara dair hızlandırılmış anlatımların yapılacağı bu verimli kamp 30 Mayıs Salı günü başlayacak. Sabah 9.00’da başlayacak dersler 16.00’a kadar devam edecek. Sınırlı kontenjana sahip olan tekrar kampı hakkında bilgi almak ve kayıt yapmak isteyen öğrenciler 05536634433 iletişim numarasından bilgi alabilirler.
Öğrenciler için çok verimli bir kamp programı oluşturduklarının altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Sınavın gençler için çok önemli olduğunu biliyoruz. Malumunuz 6 Şubat’ta asrın felaketini yaşadık ve Malatya’da sınava hazırlanan öğrenciler bir mağduriyet yaşadı. Bizlerde bu mağduriyeti gidermek ve gençlerimize bu zorlu yolda omuz vermek adına verimli olacak bir program ayarladık. Battalgazi Belediyesi olarak bu tür programlara daha öncesinde de imza atmıştık ve öğrencilerimiz adına ne kadar faydalı olduğunu hep birlikte görmüştük. 17-18 Haziran’daki sınav öncesinde de yapılacak bu tekrar da çok faydalı olacaktır. Türkiye’nin aydınlık yarınları olan gençlerimizi çok önemsiyoruz. Gençlerimiz bizim başımızın tacıdır” dedi.
Eğitim, 16 Mayıs 2023 13:07
Yorumlar (0)
MALATYA İL HAKEM KURULU 2026-2027 SEZONU TERFİ ADAYLARI AÇIKLANDI.
Şefkatin, Fedakârlığın ve Gücün Simgesi Annelerimize Vefa.
Battalgazi Belediye Meclisi Gündem Maddelerini Karara Bağladı.
İklim Krizine Karşı Güçlü Adım: “Dirençli Şehirler” Paneli Düzenlendi.
Yeşilyurt Belediyesi Meclisi’nde Yoğun Gündem Tamamlandı.
Uluslararası Mini Dünya Kupası’nda Büyük Heyecan, Büyük Kardeşlik.
Başkan Geçit’ten Hizmet Vurgusu: “Projelerimizi Tek Tek Tamamlıyoruz.
Sahadan Ayrılmayan İsim: ÖLMEZTOPRAK.
Hekimhanlı Kadınlar Geleneksel Üretimi Yeniden Canlandırıyor.
Mezarlık Çevrelerinde Sıkı Denetim: 77 Şahıs Sorgulandı.
Toplumsal Duyarlılık Mesajı: Vali Yavuz’dan Engelliler Haftası Açıklaması.
Vali Yavuz’dan Tüm Annelere Sevgi ve Saygı Mesajı.
Büyükşehir’de Ortak Yönetim Vurgusu: Sami Er Muhtarlarla Bir Araya Geldi.
Malatya Merkezli 17 İlde FETÖ Operasyonu: 23 Şüpheli Gözaltında.
Uzmanlar Bir Arada: İnşaat Sektöründe Teknik Sorunlara Yakın Mercek.
Adaletin Sessizliği: Uluslararası Hukuk İflas mı Ediyor.
Abalı Duyurdu: Browista Türkiye Yıl Sonunda Gerçekleşecek.
Modern Yaşam Uykuyu En Kırılgan İhtiyaçlardan Biri Haline Getirdi.
2025-26 DaVinci Gourmet Barista Craft Şampiyonası MISA Bölge Finali'nde Türkiye'den Çetin Alpay Başkan Şampiyon Oldu
İkizce’de Gençlik Merkezi İçin İlk Kazma Vuruldu.
Kentsel Dönüşümde Büyük Adım: Rezerv Alan Projesi Onaylandı.
Türk Lirası Hepimizin Onuruydu, Kaybettik.
Belediye Filosuna Takviye: Doğanşehir’de Hizmet Kapasitesi Yükseliyor.
Arguvan Türküleri Dünya Sahnesinde: Başkan Er’den Büyük Haber.
Büyükşehir Belediyesi’nden Eğitime Güçlü Yatırım.
Büyükşehir Belediyesi Suça Geçit Vermedi: Yüzlerce Suç Aleti Yakalandı.
Geleceğin Enerjisi Çocuklar: Aksa Elektrik’ten 5 Bin Çocuğa Destek.
MAŞTİ Otogarı’nda Uyuşturucu Operasyonu: Binlerce Hap Ele Geçirildi.
Doğanşehir’de Feci Kaza: Otomobil Devrildi, 6 Kişi Yaralandı.
Gönüllere Dokunan Hizmet: Battalgazi’den Anlamlı Proje.
5 Şüpheli Tutuklandı: Narkotik Operasyonunda Önemli Başarı.
Tarih Yolculuğu Başlıyor: Battalgazi’nin Genç Kaşifleri Sahada.
Geleceğin Yol Haritası Malatya’da Konuşuldu
Uzmandan Antibiyotikleri Bilinçli Kullanma Uyarısı.
Pütürge’nin Sorunları Yerinde Tespit Edildi: “Pütürge Yalnız Değildir.
Yazıhan’da Su Sorununa Neşter: Boyaca ve Cendere’ye 2.7 Km Hat.
Vali Seddar Yavuz’un 5-6 Mayıs Hıdırellez Mesajı.
Doğanşehir’de Can Pazarı: Kazada Ölü ve Yaralılar Var.
Malatya’da Feci Kaza! Yolcu Otobüsü Şarampole Devrildi.
