BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERE SINAV DESTEĞİ
Eğitim, 16 Mayıs 2023 19:49Battalgazi Belediyesi tarafından 17-18 Haziran’da düzenlenecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan depremzede öğrencilere destek olmak amacıyla ücretsiz TYT Genel Tekrar Kampı düzenlenecek.
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERE SINAV DESTEĞİ
Battalgazi Belediyesi tarafından 17-18 Haziran’da düzenlenecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan depremzede öğrencilere destek olmak amacıyla ücretsiz TYT Genel Tekrar Kampı düzenlenecek.
Battalgazi Belediyesi ile ODAK Kurs Merkezi tarafından Malatya’daki depremzede öğrencilere sınav desteği sağlanıyor. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla ücretsiz TYT Genel Tekrar Kampı düzenlenecek. Alanında uzman öğretmenler tarafından 30 Mayıs-4 Haziran tarihleri arasında Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu’nda ücretsiz olarak verilecek tekrar dersleri ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na hazırlanan öğrenciler zorlu sınav öncesi derslerini son kez baştan sona tekrar etme şansına sahip olacak. Tüm konulara dair hızlandırılmış anlatımların yapılacağı bu verimli kamp 30 Mayıs Salı günü başlayacak. Sabah 9.00’da başlayacak dersler 16.00’a kadar devam edecek. Sınırlı kontenjana sahip olan tekrar kampı hakkında bilgi almak ve kayıt yapmak isteyen öğrenciler 05536634433 iletişim numarasından bilgi alabilirler.
Öğrenciler için çok verimli bir kamp programı oluşturduklarının altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Sınavın gençler için çok önemli olduğunu biliyoruz. Malumunuz 6 Şubat’ta asrın felaketini yaşadık ve Malatya’da sınava hazırlanan öğrenciler bir mağduriyet yaşadı. Bizlerde bu mağduriyeti gidermek ve gençlerimize bu zorlu yolda omuz vermek adına verimli olacak bir program ayarladık. Battalgazi Belediyesi olarak bu tür programlara daha öncesinde de imza atmıştık ve öğrencilerimiz adına ne kadar faydalı olduğunu hep birlikte görmüştük. 17-18 Haziran’daki sınav öncesinde de yapılacak bu tekrar da çok faydalı olacaktır. Türkiye’nin aydınlık yarınları olan gençlerimizi çok önemsiyoruz. Gençlerimiz bizim başımızın tacıdır” dedi.
Eğitim, 16 Mayıs 2023 19:49
Yorumlar (0)
Geçici Konteyner Kentlerde Tahliye Endişesi: Hak Sahipleri Çözüm Bekliyor
İş İnsanı Mustafa Kılıç’tan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı: “Geleceği İnşa Eden En Kıymetli Emanet Öğretmenlerimizdir”
Muhtar Berkay Pektaş’tan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı: “Emeğin, Sevginin ve Umudun En Güçlü Adı Öğretmenlerdir”
Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmez Toprak’tan Anlamlı Paylaşım: Malatya’nın Gururu Oldu
AKÇADAĞ’DA KADIN SİYASETİ NEREDE?
CHP Malatya Kadın Kollarının Çocuk Hakları Günü Etkinliği: Katılım Neden Bu Kadar Azdı?
Engelsiz Yaşam ve Spor Merkezi’nin 2. Etabının Temeli Atıldı
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Glütensiz Yaşamı Destekleyen Yeni Hizmet
U.S. Polo Assn., Moda, Spor ve Dijitalde Dünyanın En Prestijli Ödüllerinin Sahibi Oldu
İZDO VE EBDO, BİLİMSEL KONGREYE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR
Basın Bülteni - Âdil-i Mutlak Hat Eserleri Sergisi Katar’a Taşındı
“Toys “R” Us Türkiye’de: Oyun, Keşif ve Eğlence Bir Arada!”
Deprem Sonrası Eğitim Yatırımlarımız Hızla Sürüyor
1. Fırat EDAŞ’tan Battalgazi’ye 22 Milyon TL’lik Enerji Yatırımı
Battalgazi’de Teşkilat AKademisi: Mahalle Başkanlarına Eğitim ve Sertifika Gururu!a Gururu!
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN NOSTALJİ VE EĞLENCE DOLU KÜLTÜR VE SANAT AKŞAMI!
URALOĞLU, AĞBABA’NIN SORU VE TALEPLERİNİ CEVAP VERDİ
MASKİ YAZIHAN’DA 2025 HEDEFLERİNİ %165 AŞTI:
Battalgazi’de Güvenliği Tehlikeye Sokan Taksirli Olay Mahallede Endişe Yarattı
Akçadağ’da Herkes Yönetiyor, Ama Kimse Bir Şey Yapmıyor
HEPİMİZİN EMANETİ OLAN ÇOCUKLARI KORUMAK ORTAK SORUMLULUĞUMUZ”
İş Dünyasında 'Enflasyon Düzeltmesi' Tartışması Sürüyor
MHP İl Başkanı Gök: “Türkiye’nin Huzuru Bizim Önceliğimiz”
Battalgazi’de Korkutan Yangın: Konteyner İş Yeri Alevlere Teslim Oldu
Yeşilyurt Belediyesi, Son Kullanım Tarihi Geçmiş Ürünlere Karşı Denetimleri Sıklaştırdı
MAGİNDER İnönü Üniversitesi TTO, Türkiye’ye Model Olacak İş Birliğine Başlıyor
Deprem Sonrası İnşa Edilen 714 İş Yeri İçin Kritik Süreç: Hak Sahiplerine Önemli Duyuru
Hazır Beton Endeksi Ekim Ayı Raporu Açıklandı!
BAŞKAN TAŞKIN, TAMAMLANAN PROJELERİ TEŞKİLATLA İNCELEDİ
Unutulmaz Bir Gece: Havlucu Memed Anlatacak, Lütfü Acıbucu Söyleyecek!”
Evde Sağlık Bir Lüks Değil, İhtiyaç!
BAŞKAN GEÇİT: “RESTORASYON PROJELERİ ÇIRMIHTI’YA YENİ BİR ÇEHRE KAZANDIRIYOR
Uygulama Noktasında Narkotik Darbesi: Şahıs ve Araçtan Uyuşturucu Çıktı
Deprem Bölgesinde Başlayan Umut Yolculuğu" -
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTILARININ II. BERLEŞİMİ YAPILDI
Yıldız’dan Sert Uyarı: “Bu Yanlıştan Geri Dönülmezse Sorun Büyür”
Tüvtürk Kavşağında Meydana Gelen Kaza Panik Yarattı
Beylerderesi Viyadüğü Üzerinde Zincirleme Trafik Kazası
Duygusal Manipülasyonlar Öz Saygıyı Yok Ediyor
