MHP Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti Malatya’da
Siyaset, 17 Temmuz 2023 03:50
MHP Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti Malatya’da
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla oluşturulan “Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti” Malatya’da da incelemelerde bulundular.
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ile birlikte Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve Kilis Milletvekili Mustafa Demir’den oluşan MHP’nin “Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti” Malatya’da incelemelerde bulundular.
Malatya’yı ziyaret eden MHP Heyet, ilk olarak AFAD Koordinasyon Merkezinde Vali Hulusi Şahin ile birlikte toplantı yaparak, depremin ilk gününden bugüne kadar yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Toplantıya MHP MKYK Üyeleri Ömer Ekici, Eyüp Gönültaş, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül, MHP İlçe Başkanları, Kamusen İl Yönetimi de katıldı.
Toplantı sonrası heyet adına konuşan MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “Bugün depremimizin 161. günü ve gündemimiz deprem. Milliyetçi Hareket Partisi olarak 6 Şubat’tan bu yana tüm milletvekili arkadaşlarımızla birlikte Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatıyla deprem bölgesi olan 11 vilayetimizde araştırma ve ziyaretlerimizi aralıksız yapıyoruz. Deprem ile ilgili gündemimizi, seçim süreci diye bırakmadık. Seçim süreci bitmiştir, ama biz teşkilat olarak, ülkücü hareket olarak tüm deprem bölgelerinde hazırlanan raporları, eksikleri, sorunları vatandaşlarımızın bizlere ilettiği talepleri 7 arkadaşımız ile birlikte raporlar haline getirip 7 bu hafta sonu Perşembe MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye arz edeceğiz. Ondan sonraki talimatlar doğrultusunda yine deprem bölgelerindeki ziyaretlerimiz devam edecek. Malatya 161 günden beri ayakta duran dinlenmeyen Valimiz Hulusi Şahin’e de teşekkür ediyorum. Çünkü onun bu süreç içerisinde Malatya’ya yapmış olduğu çalışmalar her şeye değer. Kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.
MHP Heyeti, konteyner kentte kalan vatandaşlar ı ziyaret ederken, esnafları da ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinlediler.
Siyaset, 17 Temmuz 2023 03:50
Yorumlar (0)
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Çevreye Örnek Adım: ‘Sıfır Atık Günü’ Etkinliği
Geçit Sözünü Tutuyor: Topsöğüt’e Taziye Evi Kazandırılıyor
Valilikten Üreticiye Çağrı: Kayısıda Çil Hastalığıyla Mücadele Şart
Vali Yavuz: “Sağlık En Büyük Servetimizdir
Uyuşturucuya Geçit Yok: 4 Mahallede Eş Zamanlı Baskın
Battalgazi Belediyesi Harekete Geçti: Akpınar Çarşısı Teslime Hazırlanıyor
Türkiye’nin Dört Bir Yanından Gelen Yıldızlar Malatya’da Buluştu
Malatya Akçadağ’da CHP’de İstifa Depremi: Özkan Uçar Yönetim'de Ayrıldı
Vali Seddar Yavuz: “Kütüphaneler Medeniyetin Hafızasıdır.
MALATYA GENÇ GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ KAPILARINI AÇTI.
MALATYA’DA SATRANÇ HEYECANI: YILDIZLAR TAKIM ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI.
Esnafın Nabzını Tutan Başkan Er’den Önemli Ziyaret
BAŞKAN TAŞKIN YARDIM SEFERBERLİĞİNİN BAŞINDA.
GECE YARISI ACI OLAY: BEYLER DERESİ GÖLETİ’NDE ŞÜPHELİ ÖLÜM
MALATYA BŞB AMPUTE TAKIMI EVİNDE AĞIR YARA ALDI: 6-1
MALATYA BŞB ENGEL TANIMADI: DEPLASMANDA FARKLI GALİBİYET, LİDERLİK KOLTUĞU!
BATTALGAZİ BELEDİYESPOR SAHASINDA KAZANDI: 2-1
MALATYA’DA FECİ KAZA: 3 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ, 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.
Kırmızı Et Üreticileri Kararlı: ‘Söz Hakkı Sahada Olanın Olmalı.
Unutulmayan Lider Yazıcıoğlu İçin Gürbüz’den Güçlü Sözler.
KANSER YAŞ TANIMIYOR.
MALATYA’NIN YAŞAYAN DEĞERLERİNE VEFA ÇAĞRISI: “KIYMET BİLMEK İÇİN GEÇ KALMAYALIM
ERZURUM’DA UYUM VE HİZMET ATAĞI: SEKMEN YÖNETİMİ PROJELERLE ÖNE ÇIKIYOR
Afişin Sessiz İsyanı: Disiplin Nerede.
Sami Er’den Gelecek Mesajı: “Yeşil ve Güçlü Bir Malatya Kuruyoruz
Malatya’da Sanat Rüzgârı: “Kim Var?” Etkinliği Büyük İlgi Gördü
YEŞİLYURTSPOR PLAY-OFF YOLUNDA KRİTİK VİRAJDA.
Malatyalı Çiftçilere Büyük Destek: 86 Milyon TL’lik Ödeme Hesaplara Yatıyor
Dünya Tiyatro Günü’nde Sanat ve Gençlik Bir Arada.
Sadıkoğlu’ndan Dikkat Çeken Açıklama: “Bu Çağrıya Kulak Verin.
Esnaf Odalarıyla Kritik Toplantı: Teslim Süreci Netleşiyor
BAŞKAN GEÇİT, AŞAĞIBAĞLAR’DA VATANDAŞLA BULUŞTU: “HER ZAMAN SAHADAYIZ”
Teknolojiye İlk Adım: Gençlik Merkezi’nde Eğitimler Başlıyor
Diploma Var, İş Yok: Ağbaba İşsizlik Tablosunu Açıkladı
Kayısı Varsa Hayat Var: Malatya Ekonomisi Kritik Eşikte!.
Başkan Geçit: “Hedefi Olan Gençlik, Güçlü Gelecek Demektir
“Nasıl Olsa Konuşur” Demeden Önce… Uzmandan Uyarı
Dişhekimleri Ağız ve Diş Sağlığının Önemine Dikkat Çekti
MAVİ VATAN’DAN KATAR DENİZLERİNE TÜRK İMZASI
