Malatyalı İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Akdaş
Yaşam, 10 Eylul 2023 21:31
Malatyalı İş Adamları Derneği tarafından MİAD Konteyner Kentte Sünnet ve Çocuk Şenliği düzenledi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın da katıldığı Sünnet ve Çocuk Şenliği programında 26 çocuğun sünnet töreni gerçekleştirildi.
MİAD Konteyner Kentte düzenlenen Sünnet ve Çocuk Şenliği programında konuşan Malatyalı İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Akdaş, “Asrın felaketinde sizlerle beraber olmak, sizlerin yanında olmak, bizi hem duygulandırıyor, hem üzüyor hem de sevindiriyor. Bizleri birlik ve beraberlik içinde, devlet- millet el ele bu sorunları çözen ve bu sorunları çözmekte yardım eden sivil toplum örgütü olmayı, insan olmayı, o şehrin evladı olmayı bize nasip etsin. Biz her zaman Malatya'nın yanındayız. Yanında da olduk. Burada Büyükşehir Belediye Başkanımıza bir teşekkür etmek istiyorum. Sağ olsun burayı bize tahsis ettikten sonra altyapılarımızı yaptı. Çocuk parklarımızı, spor tesislerimizi ve en önemlisi sahamızı asfaltladılar. Sayın başkanım, şahsen biz İstanbul'daki Malatyalı iş adamları olarak sizlere çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Değerli hemşerilerim benim sizden ricam birinin eksiğini tespit etmeye çalışmayın, kusur örtmek Müslüman'ın görevidir. Dolayısıyla biz kusuru örtmek üzere olacağız. Eğer biz bu kusuru örtersek İstanbul'daki Malatyalılar, Malatya'dan daha büyük Malatya'dır. İstanbul'da kalbi çarpan iş adamlarımızı size getirmek daha kolay olacaktır. Sizin projelerinizin yanında olmak bizi hem onurlandırır, hem de sevineceğiz. Dolayısıyla İstanbul'daki iş adamları Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım sizin yanınızdadır. Kim ne isterse istesin İstanbul sizi bekliyor. İstanbul Malatya'nın bir an önce ayağa kalkması için bir 10 sene sürekli çalışacak. Bugün çocuklarımızı sünnet edeceğiz. 26 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Çocuklarımıza da bir eğlenceler düzenliyoruz. İnşallah çocuklarımız mutlu oldukları süre içerisinde biz onlarla ilgili burada eğitim noktasında takviye edebileceğimiz, ileriye gidebilecekleri çalışmalar da yapacağız. Bütün katılımcılara bu güzel günde yanımızda oldukları için teşekkür ediyoruz.” sözlerine yer verdi.
MİAD tarafından düzenlenen programda konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MİAD Başkanı Yunus Akdaş ve yönetimini çalışmalarından dolayı tebrik etti. Başkan Gürkan, “Merkezde 73 konteyner kentimiz var. İçinde bulunduğumuz konteyner kent de MİAD tarafından yapılmıştır. Bütün bu konteyner kentlerin 73'ünün de altyapısını, su, elektrik, kanalizasyon, drenaj, asfaltlama işlemleri de Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmıştır. Bugün burada MİAD tarafından güzel bir sünnet şöleni düzenlendi. Ben MİAD başkanımızın şahsında bütün MİAD üyelerini kutluyorum ve tebrik ediyorum. MİAD ile Büyükşehir Belediyesi olarak çok güzel çalışmalar içerisindeyiz. Bizler 6 Şubat’tan bu yana hakikaten gece gündüz demeden 7/24 esasına göre çalışan, vatandaşlarımız doğal olarak buraya da geldiğimizde bizleri görmek istediklerini her an yanında olmak istediklerini ifade ediyorlar ama Allah sizleri inandırsın yetiştirmek mümkün olmuyor. Günlük 25 milyon TL alt yapı patlakları ve yeni isale hatlarına veriyoruz. Her konteyner için 60 kilometre su, 60 kilometre kanalizasyon, 60 kilometre elektrik, 60 kilometre drenaj ve 60 kilometre asfalt çalışması yapılıyor. Allah hepimize yardımcı olsun. Hakikaten çok hüzünlüyüz. İnşallah Malatya'mızı kendi küllerinden ayağa kaldıracağız. Buna kimsenin kuşkusu olmasın ama bu sefer sağlam yapılacak, bizzat kontrol edilecek, her birimin yönetimi tarafından sıkı denetlenecek. Hükümetimiz ve Sayın Cumhurbaşkanımıza ilettiğimiz sorunlarda şehrin yerinden dönüşümü noktasında düşüncemizi her platformda ve depremin ilk gününden beri ifade ettik. Ve bugün yerinde dönüşüm projesi onaylandı. İnşallah vatandaşlarımızın sağlık ve huzurla yeniden evlerine kavuşmaları için gayret göstereceğiz” dedi.
Yaşam, 10 Eylul 2023 21:31
Yorumlar (0)
İbrahim Gök: “Muharrem Ayı, Kardeşlik Ruhunu Güçlendiren Mübarek Bir Dönemdir.
Bel Ağrısında Erken Tanı, Tedavi Başarısını Artırıyor...
Yeşilyurt Belediyesi’nden Babalar Günü’nde Gönüllere Dokunan Jest.
İzmir Diş Hekimleri Odası'ndan "DUS puanı" Tepkisi.
Kuralsız Çalışmaya Geçit Yok: İnşaat Firmasına Ceza Kesildi.
Battalgazi Belediyesi Yaz Okuluyla Gençleri Geleceğe Hazırlıyor.
Battalgazi Belediyesi Camii Projesini Tamamladı.
Malatya’da Huzur 44 Denetimi: 13 İlçede Eş Zamanlı Uygulama.
Başkan Er: “Gençlerimiz İçin Modern ve Konforlu Bir Kütüphane Oluşturduk.
Vatandaşların Hizmetine Sunulan Hacı Mehmet Turgut Camii İbadete Açıldı.
Malatya’dan Vicdanlara Seslenen Çağrı: Halil İbrahim'e Umut Olalım.
Esnaf Odası Kimin Yanında? Akçadağ’da Cevap Bekleyen Sorular...
CHP'de Sessizlik Perdesi: Dün Aynı Karede Olanlar Bugün Nerede...???
Şehir Kütüphanesi Bakan Yardımcısı Eminoğlu’ndan Övgü Aldı.
Cansu Durkun Abalı, PMU Indonesia 2026’da Konuşmacı Olarak Sahne Alacak
Sektörde Denge Arayışı Devam Ediyor.
Birlik, Beraberlik ve Paylaşma Ruhu Muharrem İftarında Yaşatıldı.
Doğanyol Koldere Ortaokulu’ndan Türkiye Çapında Büyük Başarı.
CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız Gündeme İlişkin Açıklamalarda Bulundu.
Yangın Tehlikesine Karşı Kapsamlı Mücadele: Yeşilyurt’ta Otlar Temizleniyor.
Esnaf ve Ticaret İçin Yeni Adım: Malatya Çarşısı’nda Kümelenme Dönemi.
Başkan Er’den Doğanşehir Çıkarması: Deprem Konutları İncelendi, Yeni Hizmetler Açıldı.
Eğitime Yatırım, Geleceğe Güven: 507 Öğrenci YKS’ye Hazırlandı.
Fırat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Elazığ’da Toplandı.
Şentepe Mezarlık Kavşağı’nda Trafik Kazası: 2 Yaralı.
Yüzüncü Yıl Kent Parkı'nda Asayiş Uygulaması: 128 Şahıs Kontrol Edildi
AKÇADAĞ SULAMA BİRLİĞİ'NDE NEDEN SULAR DURULMUYOR..???
Geleceğimizi Yakmayalım: Anız Yakmak Toprağa ve Cana İhanettir!.
Malatya’da Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi Açıklandı.
Vali Yavuz, Doğanşehir’de Vatandaşlarla Buluştu.
ÇÖLLEŞME VE KURAKLIĞA KARŞI ORTAK SORUMLULUK ÇAĞRISI.
Doğaya Duyarlı Muhtar Berkay Pektaş’tan Takdir Toplayan Hareket.
Büyükşehir’den Geleceğe Nefes Olan Yeşil Dönüşüm Hamlesi.
DOĞANŞEHİR’DE FECİ TRAFİK KAZASI: 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.
Türk Büro-Sen’den Adalet Bakanlığı Adaylarına Ücretsiz Klavye Kursu Desteği.
Büyükşehir Belediyesi Malatya’nın Altyapısında Tarihi Dönüşüm Başlattı.
Gençlerin Yeni Adresi: TOKİ Karagöz Spor Kompleksi.
Daha Sağlıklı Bir Malatya İçin İlaçlama Çalışmaları Hız Kazandı.
Başkan Er: “Yeni Hicri Yılın İnsanlığa Huzur ve Barış Getirmesini Diliyorum.
