YEŞİLYURT BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ, TOPRAKTEPE MAHALLESİNİN YOLLARINI YENİLİYOR
Gündem, 30 Ekim 2023 05:01
“Topraktepe Mahallemizi Güzel ve Kaliteli Yollarla Buluşturuyoruz”
Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaşanan deprem felaketinin yanı sıra hava şartları ve aşırı kullanımdan dolayı yolları yıpranan Topraktepe Mahallesinin ulaşım ağını baştan aşağıya yenilemek için çalışmalara hız verdi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’da Topraktepe Mahallesini ziyaret ederek hem bakım ve tadilatı yapılan hem de yeni açılacak olan yollarda devam eden stabilize malzeme serim çalışmaları hakkında Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden bilgiler aldı.
Gerçekleşen yol yenileme çalışmalarından dolayı Yeşilyurt Belediyesine teşekkürlerini sunan Topraktepe Mahalle Muhtarı Abdulkadir Karaman, “Yeşilyurt Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü yama ve bakım ekibi daha öncede mahallemizdeki yollarımızın onarımını yapmıştı, şu anda da 5 km’lik sathi kaplama çalışması yapılıyor. Yapılan yatırımlarla yollarımız daha da güzelleşecek, hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımıza ve ekiplerine çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, deprem felaketinden etkilenen Topraktepe mahallesinin yaşam şartlarını daha iyi bir seviyeye ulaştırmak için ulaşım ağını iyileştirmeye ve yenilemeye devam ettiklerini söyledi.
Topraktepe Mahallesinde ikamet eden vatandaşların evlerine ve bahçelerine rahat bir şekilde ulaşmalarını sağlamak adına çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Başkan Çınar, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz mahalle muhtarımızla koordineli yürüttükleri çalışmalar neticesinde bu mahallemizin tespit edilen eksikliklerini çözüme kavuşturmak için yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ekiplerimiz bu bölgede gerek yolların bakımı ve tadilatı gerekse de sathi kaplama çalışması yapılacak yollarda stabilize malzeme serimlerini büyük bir titizlikle yapıyorlar. Topraktepe mahallemizi konforlu, sağlıklı ve güvenli bir ulaşım ağıyla donatıyoruz. Mahalle sakinlerine sözünü verdiğimiz 5 km sathi kaplama sözümüzü de bu şekilde yerine getirmiş olacağız. Biz bugüne kadar hemşehrilerimize hangi sözü verdiysek yerine getirdik, bilindiği üzere 2019 yılında ki seçimlerde 45 vaatte bulunmuştuk, bugün itibariyle 100 yatırımı ilçemize kazandırdık. Topraktepe mahallemizi de ziyaretimiz sırasında vatandaşlarımızın yol talebi vardı, bizde hemen hareket geçerek gerekli planlamayı yaptık ve ekiplerimizi buraya yönlendirdik, yapılan çalışmalar doğrultusunda şu anda mahallemizin sıcak asfalt, yol bakım ve sathi kaplamayla ilgili tüm eksikliklerini çözüme kavuşturuyoruz. İnşallah yollarımız tamamlandığı zaman vatandaşlarımız yenilenen yollarla birlikte evlerine, bağ ve bahçelerine rahat ve kolay bir şekilde ulaşabilecekler. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize ve mahalle muhtarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Başkan Çınar, Yeşilyurt’ta 2023 yılı için sathi kaplama çalışmalarında belirledikleri hedefe emin adımlarla ilerlediklerini ifade ederken, bu yıl içerisinde 220 km sathi kaplama çalışması yaptıklarını sözlerine ekledi.
Gündem, 30 Ekim 2023 05:01
Yorumlar (0)
Battalgazi’nin Ulaşım Ağı Güçleniyor: Yollar Yenileniyor.
MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ AĞUSTOS AYI TOPLANTISI YARIN YAPILACAK.
Malatya’nın Eşsiz Lezzetleri Gastronomi Festivali’nde Buluşuyor.
Kernek’te Otomobil Yayaya Çarptı: 2 Kişi Yaralandı.
Malatya’da Siyasetin Acı Gerçeği: İl ve Kadın Kolları Başkanları Ne Kadar Tanınıyor?
Pütürge Aktarla’da Yangın Alarmı! Çok Sayıda Ekip Bölgeye Sevk Edildi.
16 YILLIK GURUR… 16 YILLIK EMEK… 16 YILLIK GÜVEN!...
Sanayi Esnafını Heyecanlandıran Kura: 5 İşyerinin Hak Sahipleri Belirlendi.
Malatya’da Temmuz Ayında Güvenlik Alarmı: Veriler Açıklandı.
Sadıkoğlu: “Bodrum Katlarda Mücadele Eden Esnafımız Mağdur Edilmesin.
7 Kilometrelik Yeni Yol Yaka Mahallesi’nin Çehresini Değiştirecek.
Malatya Mutfağı İçin Büyük Hedef: “Hak Ettiği Yere Gelecek.
Malatya’da Uluslararası Bisiklet Heyecanı Ödül Töreniyle Sona Erdi.
Köprülü Mehmet Paşa’ya 10 Bin Metre Yeni İçme Suyu Hattı Döşeniyor.
Tecde Mahallesi’nde Kesici Aletli Yaralama: Şüpheli Yakalandı.
MAGİNDER Başkanı Karademir Tarih Verdi: “Önümüzdeki Hafta Açıklıyoruz!
Alpaslan’dan Malatya Şehir Kütüphanesi’ne Övgü Dolu Ziyaret.
Malatya’da Kültür Yolu Festivali Coşkusu Başladı.
Malatya’da Sokak Satıcılarına Narkotik Darbesi: 11 Şüpheli Tutuklandı.
Boyraz’dan Genç Girişimcilere Tam Destek: “İlk Günden Yol Arkadaşı Olacağız.
Malatya’da Bisiklet Heyecanı: Beydağı Yarışı Kortejle Başladı.
Hekimhan İçin Yeni Dönem: Geleceğe Güçlü Hazırlık.
Akçadağ’da Evde Bakım Hizmeti mi, “İstediğiniz Yere Şikâyet Edin” Hizmeti mi.?
TSO Başkanı Sadıkoğlu: “Kura Fazlası İşyerleri Mücadele Eden Esnafa Verilmeli.
UEFA Playmakers Kız Çocukları Malatya Programı'nda İlk Hafta Tamamlandı.
Battalgazi Meclisi Ağustos Oturumunda Önemli Kararlar Aldı.
Lezzetin Başkenti Malatya'da Gastronomi Şöleni İçin Geri Sayım.
Başkan Er: "Hekimhan İçin 1,5 Milyar Liralık Yatırımı Hayata Geçiriyoruz.
Büyükşehir Zabıtası Denetim Rekoru Kırdı: 16 Bin 500 Uygulama.
Başkan Er: "Malatya'yı Spor ve Kütüphaneler Şehri Yapacağız.
Pütürge'de Yoğun Mesai: Vali Seddar Yavuz Çalışmaları Yerinde Denetledi.
Trafik Bilinci Miniklere Aşılanıyor.
İkizce Mahallesi'nde Trafik Kazası: 1 Yaralı.
Battalgazi'de Şantiyede İş Kazası: Bir İşçi Yaralandı.
Malatya TSO'nun KDV İndirimi Çıkışı Ankara'da Yankı Buldu.
Pütürge Yediyol Mahallesi Alevlere Teslim! Ekipler Seferber Oldu.
Eser Üretmek Yerine Eser Sökmek Mi? Akçadağ'da Cevap Bekleyen Sorular.
Malatya'nın Spor Hafızası Aziz Yiğit: Bir Ömre Sığan Emek ve Başarı.
Malatya'da Spor Şöleni Başlıyor: Uluslararası Beydağı Dağ Bisikleti Yarışı Start Alıyor.
