BAŞKAN ÇINAR, YEŞİLYURT’TAKİ YATIRIMLARI KADIN SİVİL TOPLUM KURULUŞU BAŞKANLARINA ANLATTI
Gündem, 14 Kasım 2023 20:04
BAŞKAN ÇINAR, YEŞİLYURT’TAKİ YATIRIMLARI KADIN SİVİL TOPLUM KURULUŞU BAŞKANLARINA ANLATTI
“Kadınlarımızın Düşüncelerinden Ve Önerilerinden Her Zaman Faydalanıyoruz”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya’da çeşitli alanlarda faaliyetlerini sürdüren Kadın Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarını ve Yönetim Kurulu Üyelerini misafir ederek, 2019 ile 2023 yılları arasında Yeşilyurt’ta hayata geçen yatırımlar ve devam eden projelerle ilgili detaylı bilgiler aktardı.
Gündüzbey Sosyal Tesislerinde gerçekleşen ‘100’ncü Yıla Yakışan 100 Yatırım’ bilgilendirme toplantısında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kadınların fikir ve önerilerinden her zaman yararlandıklarını söyledi.
Konuşmasının başında Kadın Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarını ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırlamaktan memnun olduklarını ifade eden Başkan Çınar, “2019 yılındaki seçimlerde bölgemizin gelişmesine ve kalkınmasına ışık tutacak olan 45 vaatte bulunmuştuk, geride kalan dönemde bu sözlerimizin hepsini yerine getirdik. Bugün itibariyle aslında 105’in üzerinde yatırımı ilçemize kazandırmış olduk ancak Cumhuriyetimizin 100’ncü Kuruluş Yıldönümüne atıfta bulunmak amacıyla ‘100’ncü Yıla Yakışan 100 Yatırım’ sloganıyla birlikte yatırımlarımızı toplumun tüm kesimlerine anlatıyoruz. Fiziksel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal çalışmalarımızla şehrimize ve ilçemize hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hizmetlerimizin toplumun tüm kesimlerine hitap etmesine, 7’den 70’e herkesin ihtiyaçlarına cevap vermesine de ayrı bir özen gösterdiğimiz hayata geçen yatırımlarımızla ortaya koymuş olduk. 81 mahallemizin tamamında Yeşilyurt Belediyesinin hizmetlerini görebilirsiniz.” diye konuştu.
Kadınlara yönelikte çok ciddi hizmetler sunduklarını sözlerine ekleyen Başkan Çınar, “ 2019 yılında göreve gelir gelmez Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün kurulmasına yönelik çalışmalara başlamıştık ardından 2021 yılında bu müdürlüğümüze kurarak kadınlarımıza yönelik çalışmalarımıza hız verdik. Çalıştaylar ve panellerimizin yanı sıra kadınlarımızın istihdamına katkı sağlamak adına kültür ve sanat merkezlerimizde kadınlara yönelik meslek edindirme kursları açtık. ‘Söz Kadınlarımızda Yeşilyurt’ta Kadınlarımızı Dinliyoruz’ projemizi başlatarak mahallelerimizde toplantılar yaptık, talepleri yerinde öğrenerek çözümler getirdik. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüzün yanı sıra Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüz ile Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisimiz aracılığıyla kadınlarımıza yönelik çok sayıda etkinlik düzenliyoruz. Bizler kadınlarımızın düşüncelerinden ve önerilerinden her zaman faydalanıyoruz, kadınlarımızın taleplerini yerine getirmeye ayrı bir özen gösteriyoruz.” diye konuştu.
Toplantıda söz alan Kadın Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarını ve Yönetim Kurulu Üyeleri de kadınlara yönelik hizmetlerinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sunarken, kendi alanlarıyla ilgili taleplerde bulunup, destek istediler.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’da iletilen talepleri yerine getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Gündem, 14 Kasım 2023 20:04
Yorumlar (0)
Yeşilyurt’ta Şüpheli Ölüm: Vahap Yalçın Hayatını Kaybetti
Gençliğe Güç Katacak Proje: Gelinciktepe Gençlik Merkezi’nin Temeli Atıldı.
Sanatla Farkındalık: Başkan Er Otizm Sergisinde
Uluslararası Fotoğraf Yarışmasıyla Malatya’nın Tarım Gücü Tanıtılıyor
Ürolojide Robotik Cerrahinin Kullanım Alanı Hızla Genişliyor...
Kalemler Güvenli Gelecek İçin Yazacak: Yeşilyurt’tan Hikâye Yarışması
Battalgazi Meclisi Nisan Oturumunu Tamamladı: İmar ve Yönetmelik Gündemi Öne Çıktı
KAYIP ŞAHIS 3 GÜN SONRA BULUNDU: EKİPLERDEN HIZLI VE ETKİLİ ÇALIŞMA
VEFA MI, NANKÖRLÜK MÜ? TOPLUMUN AYNASINDA ACİ BİR GERÇEK
Eczaneye Hırsızlık Yapan Şahıslar Kıskıvrak Yakalandı.
Seddar Yavuz: “Hukukun Üstünlüğü Avukatlarımızla Güçleniyor.
Parkinson Hastalığı Tedavisinde Beyin Pili Yöntemi
Baharın Habercisi: Alerjik Konjonktivit.
Afetlere Karşı Güçlü Adım: Malatya’da Kritik Zirve
Hafızlık Yarışmasında Büyük Başarı: Malatya’dan Eslem Koç İkinci Oldu.
HİLAL ACI’YA ULUSAL DÜZEYDE TAKDİR: “ŞİDDETE KARŞI MÜCADELEDE ÖRNEK LİDER.
DOĞANŞEHİR ERKENEK’TE FECİ KAZA: 3 ÖLÜ, 1 YARALI
MALATYA’DA NARKOALAN DENETİMİ: 183 KİŞİ VE 56 ARAÇ KONTROL EDİLDİ
Kalıcı Makyajda Yeni Dönem: Cansu Durkun Abalı Doğallık, Uzmanlık ve Kalitenin Altını Çiziyor.
Yakınca ve Yeşiltepe’ye Nefes Aldıracak Proje: Geçit’ten Yerinde İnceleme.
Başkan Geçit: ‘Şevket Keskin İlkeleriyle Yoluna Devam Etti.
MALATYA, TÜBİTAK 2204-B BÖLGE FİNALİNDE GÖZ DOLDURDU
BATTALGAZİ’DE TARİH VE KÜLTÜREL MİRAS MASAYA YATIRILDI
Milli Heyecan 100. Yıl Parkı’nda: Türkiye Tek Yürek Oluyor!
Malatya’da Sanayi Krizi İddiası: Ağbaba’dan Çarpıcı Sözler
Asrın Felaketinden Asrın İmarına: Malatya’ya 417 Milyar TL’lik Hamle
Başkan Geçit Yönetim Kadrosunu Belirledi: Yeşilyurt’ta Yeni Yapılanma
Battalgazi’de Nisan Meclisi Toplandı: Taşkın’dan Hizmet ve Proje Vurgusu
ELAZIĞ’DA MADALYA YAĞMURU: GENÇ ESKRİMCİLER GURURLANDIRDI
Fırat Mahallesi’nde İş Kazası: Asansör Boşluğuna Düşen İşçi Yaralandı
Salköprü’de Trafik Kazası: 1 Kişi Yaralandı
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Çevreye Örnek Adım: ‘Sıfır Atık Günü’ Etkinliği
Geçit Sözünü Tutuyor: Topsöğüt’e Taziye Evi Kazandırılıyor
Valilikten Üreticiye Çağrı: Kayısıda Çil Hastalığıyla Mücadele Şart
Vali Yavuz: “Sağlık En Büyük Servetimizdir
Uyuşturucuya Geçit Yok: 4 Mahallede Eş Zamanlı Baskın
Battalgazi Belediyesi Harekete Geçti: Akpınar Çarşısı Teslime Hazırlanıyor
Türkiye’nin Dört Bir Yanından Gelen Yıldızlar Malatya’da Buluştu
Malatya Akçadağ’da CHP’de İstifa Depremi: Özkan Uçar Yönetim'de Ayrıldı
