TEDAŞ VE FIRAT EDAŞ ARASINDA “DİJİTAL ATÖLYE” İŞ BİRLİĞİ
Teknoloji, 17 Kasım 2023 05:27
Faaliyet gösterdiği 4 ilde kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sağlama hedefiyle çalışmalarını sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş, çevre ve insan odaklı iş yaklaşımlarına bir yenisini daha ekledi.
Şirket bünyesinde görev yapan tüm saha çalışanlarına verilecek eğitimlerin zamandan ve mekandan bağımsız olarak gerçekleştirilmesini sağlayan “TEDAŞ Dijital Atölye Sisteminin” Fırat EDAŞ tarafından kullanımına yönelik iş birliği sözleşmesi imzalandı.
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İLE TEKNİK BİLGİLENDİRME EĞİTİMİN ÖNCELİĞİ OLACAK
TEDAŞ Genel Müdürlüğü’nde yapılan imza töreni ile hayata geçirilecek olan sistem sayesinde eğitimlerde teknik bilgilendirme konuları öncelikli olarak ele alınacak.
1000’i aşkın saha çalışanına tehlikelerden uzak, esnek ve etkili bir şekilde eğitim sunmayı hedefleyen Şirket, sürdürülebilir ve yenilikçi bir bakış açısını saha çalışanlarına da kazandıracak.
Gerçek hayatta karşılaşılan problemlerden yola çıkılarak üç boyutlu sanal ortamlarda oluşturulan, sanal gerçeklik senaryoları ve bu senaryolar içerisinde kullanıcıların problemlerin çözümü için gerçekleştirebilecekleri çeşitli etkileşimleri içeren yazılım teknolojisi ile ilerletilen sistemde öncelik yine “İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimlerinin olacak.
YAPICI: “SEKTÖRE YÖN VERMEYE VE İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Protokole ilişkin değerlendirmelerde bulunan TEDAŞ Genel Müdürü Ömer Sami Yapıcı, elektrik dağıtım sektörünün kamu tarafı olarak, TEDAŞ Dijital Atölye Sistemi vasıtasıyla dağıtım şirketleri ile bir araya gelmekten ve iş birliği içerisinde olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, "Elektrik dağıtım sektöründe verilen tüm eğitimlerin zamandan ve mekandan bağımsız olarak verilmesini sağlayan TEDAŞ Dijital Atölye Sistemimizin Fırat EDAŞ tarafından kullanımına ilişkin protokolün imza töreninde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Dijital Atölye Sistemi, sektörümüzün yapısı ve ihtiyaçları doğrultusunda, TEDAŞ olarak bizim en çok önemsediğimiz konulardan biri olan eğitim faaliyetlerinin verimlilik esasına dayalı yürütülmesi çerçevesinde hayata geçirilmiş bir projedir. Yaptığımız çalışmaların şirketiniz tarafından benimsenmiş olması; kamu-özel iş birliği dayanışmasına iyi bir örnek teşkil etmektedir. Diğer taraftan ortaya koyduğumuz bu ürüne göstermiş olduğunuz ilginin bizleri yeni çözümler üretmek için motive ettiğini de sözlerime eklemek isterim. Kamu ve özel sektörün iş birliği ve birlikte hareket etmesine katkı sağlayacak olan bu projemizde emeği geçen herkesi kutluyor, bu iş birliğimizin artarak devam edeceğine inanıyorum. TEDAŞ olarak yapacağımız yeni projelerle ilklere imza atmaya ve sektöre yön vermeye devam edeceğiz inşallah." ifadelerini kullandı.
ÇELİK: “PROJE SEKTÖRE KATMA DEĞER SAĞLAYACAK”
Ankara’da gerçekleştirilen imza töreninde açıklamalarda bulunan Fırat EDAŞ Müdürü Müjdat Çelik;
“TEDAŞ Genel Müdürlüğü’nün eğitimde dijitalleşme ve dönüşme hedefi çerçevesinde yapmış oldukları projenin bir ortağı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Şirket olarak önceliğimiz her zaman kaliteli ve kesintisiz hizmeti vatandaşlarımızla en doğru şekilde buluşturmak olmuştur. Bu hizmeti sağlarken de en büyük gücümüz saha çalışanlarımız. İmza attığımız proje ile artık sahadaki insan kaynağımızın teknik eğitimlerini zamandan ve mekandan bağımsız bir şekilde gerçekleştirecek ve sektöre katma değer sağlayacağız. Bu sebeple iş süreçlerimizi geliştirme noktasında destek olacak projeyi hayata geçiren TEDAŞ Genel Müdürümüz Sayın Ömer Sami YAPICI’ya ve emeği geçen ekip arkadaşlarına Şirketim adına teşekkür ediyorum” dedi.
Teknoloji, 17 Kasım 2023 05:27
Yorumlar (0)
Dilencilik Yapan Şahsa Müdahale: Mobil Huzur Ekibi Anında Yakaladı
HER BEL AĞRISI FITIK DEĞİLDİR
Bağışıklık, Metabolizma Ve Bağırsak Sağlığını Birlikte Destekleyen Çözüm
Büyükşehir Belediyesi Trafik Sorunlarını Masaya Yatırdı
Malatya’nın Projeleri TÜBİTAK 4006’da Yerini Aldı
Kayısı Üzerinden Siyaset Isındı: Ağbaba’dan Sert Açıklama
Bilim ve Teknolojide Yeni Nesil: DENEYAP Sahneye Çıkıyor
Eğitimde Yeni Dönem: Eski Malatya’ya Modern Merkez
Niyazi Mahallesi’nde Şantiye Alanında Yangın: Maddi Hasar Meydana Geldi
Fuhuşa Yer Teminine Darbe: Silah ve Yüklü Miktarda Para Ele Geçirildi
Topsöğüt’te Eğitim Gururu: Kursiyerler Sertifikalarını Aldı
Battalgazi Engelsiz Yaşam Merkezi Umut Olmaya Devam Ediyor
Büyükşehir Meclisi Şubat Toplantısında Önemli Kararlar Alındı
Ağustos’ta Kültür Rüzgarı: Türkiye Kültür Yolu Festivali Başlıyor
Dijitalleşme Var, İnsan Nerede?” Malatya’da Yaşlıların Doğalgaz Çilesi
Ekmek Almaya Çıkmıştı… Yeşilyurt’ta Ani Ölüm Mahallede Derin Üzüntü Yarattı
Gönüllü Fidan Dikim Çalışmalarıyla Geleceğe Nefes Oluyorlar
Malatya’nın Bitmeyen Sorunları: Alıştık, Kabullendik, Sustuk
Yeşilyurt’ta Açıktan Hırsızlık Olayı Aydınlatıldı: 3 Şüpheli Yakalandı
Çocuklarımızı Nasıl Koruyacağız?” Uzmanından Ailelere Kritik Uyarılar
Cansu Durkun: “Erkek kaşında hedef; fark edilmeden fark yaratmak”
Atkısız Çıkmayın, Boyun Sağlığınızdan Olmayın
Çınar Park Sosyal Tesisleri Modern Yüzüyle Hizmete Hazırlanıyor
Üniversite Adaylarına Müjde: TYT ve AYT Sınav Ücretleri Belediyeden
Malatya’da 95. Yıl Gururu: Atatürk Anısına Satranç Turnuvası
MALATYA’DA ZEHİR TACİRLERİNE DARBE: 2 KİŞİ GÖZALTINDA
Mezarlıklar ve Çevresinde Sıkı Denetim: Dolandırıcılıktan Aranan Şahıs Yakalandı
Ramazan Paketleri Yetmiyor: Dar Gelirli Aileler İçin Kalıcı Çözüm Şart
ŞEHRİN YENİ BULUŞMA NOKTASI KAPILARINI AÇIYOR
KOSGEB Borçlarıyla İlgili Kritik Soru: Silme mi, Erteleme mi?
Battalgazi Belediyesi’nden Ramazan’a Özel Mukabele Programı
Yeşilyurt’ta Gelecek Gençlerle Yükseliyor: Girişimciliğe Belediye Desteği
Eğitimde Kalite Artıyor: Yeşilyurt Belediyesi’nden Hizmet İçi Eğitim Atağı
Okul Ziyaretleri Sürüyor: Başkan Er Bu Hafta İnönü Ortaokulu’ndaydı
AVCILIĞA BİLİNÇ, DOĞAYA SAYGI: YUSUF UÇAR’IN YEŞİLYURT’TAKİ BAŞARISI
Narkotik Operasyonunda Büyük Darbe: 9 Gözaltı, 8 Tutuklama
Malatya 16 Yaşında… Kelimelerle Kurulan Bir Hafıza
CHP Battalgazi Kadın Kolları’nda İstifa İddiası ve Cevapsız Sorular
Buhara Bulvarı’nda Akşam Saatlerinde Trafik Kazası: 2 Yaralı
