Battalgazi Belediyesi Ekiplerinden Aslanbey Mahallesi’nde Kaldırım Çalışması
Gündem, 20 Kasım 2023 02:45
Battalgazi Belediyesi Ekiplerinden Aslanbey Mahallesi’nde Kaldırım Çalışması
Battalgazi Belediyesi tarafından enkaz kaldırma çalışması sonrasında bozulan yollar ve kaldırımlar yeniden yapılıyor. Yıkımın bittiği Aslanbey Mahallesi’nde çalışma gerçekleştiren ekipler 2 bin 500 metrekare kilit taşı döşeyecek. Mahalle sakinleri çalışmalardan dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkür etti.
Asrın felaketi sonrasında yapılan yıkım çalışmalarında bozulan yollar ve kaldırımlar Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından yeniden yapılıyor. Yıkım çalışması sonrasında enkazların kaldırılmasına ve sonrasında yıkım yapılan binaların çevresinde temizlik yapan ekipler, iş makineleri tarafından bozulan kaldırımlara kilit taşı döşüyor.
Mahalleye 2 bin 500 Metrekare Kilit Taşı
Ağır hasarlı binaların yıkımının bittiği Aslanbey Mahallesi’nde çalışma yapan Fen İşleri Ekipleri mahalle halkının kaldırımları kaldırabilmesi için mahalleye toplamda 2 bin 500 metrekarelik kilit taşı döşeme çalışması yapacak. Çalışmalardan dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkür eden Aslanbey Mahalle Muhtarı Tolga Toy, “Yıkımların bitmsesiyle Battalgazi Belediyemizle görüşme yaptık. Görüşmelerden sonra ekipler çalışmalara başladı. Kaldırımlarımız yeniden yapılıyor. Yoğun bir çalışma yapılıyor. Bizlere desteğinden dolayı Başkanımız Osman Güder’e ve ekiplere teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
“Mahallemiz Eski Günlerine Kavuşuyor”
Mahalle sakinleri yıkımlardan sonra yolların ve kaldırımların bozulmasıyla çocukların okullara giderken zorluk çektiğini, yolda yürürken sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek yapılan çalışmalarla mahallenin eski günlerine kavuşacağını söylediler. Çalışmaların başlaması yönünde talimat veren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkür eden mahalleli yaşadıkları sorunların kısa süre içerisinde halledildiğini ifade ettiler.
Şehit Fevzi Mahallesi’ne Stebilize Çalışması
Şehit Fevzi Mahallesi’nde de stabilize serimi yapıldı. Ekipler mahalle kentsel dönüşüm kapsamında yapılan TOKİ binaların çevresinde çamur olan alanlara stebilize serimi gerçekleştirdi. Şehit Fevzi Mahallesi Muhtarı Sami Cengil yapılan çalışmalardan dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkür ederek, “Başkanımızın çabalarıyla mahallemizde kentsel dönüşüm yapıldı. Ev sahipleri evlerine kavuştuktan sonra bazı çevre düzenlemesi eksikliklerimiz vardı. Başkanımıza bunu ilettik ve ekipler hemen gelerek çalışma yaptı. Kentsel dönüşüm binalarının çevresine stebilize serimi yapıldı. Bu çalışmayla çamurdan kurtulduk. “dedi.
Gündem, 20 Kasım 2023 02:45
Yorumlar (0)
STK Oda Başkanları Her Saça Tarak Vuran Değil, Halkın ve Üyenin Başkanı Olsun!
Başkan Geçit, “Beylerderesi Bisiklet ve Yürüyüş Yolu” Projesini İnceledi
DARENDE’NİN İÇME SUYUNA HAYAT VEREN PROJE: “TOHMA KANYONU’NDAN CAZİBEYLE SU”
SİGORTA SEKTÖRÜNDE DEV SATIN ALMA
TOKİ 500 BİN Sosyal Konut Projesi Başvuruları Başlıyor
BATTALGAZİ’DE YATIRIM TURU: MECLİS ÜYELERİ PROJELERİ YERİNDE GÖRDÜ
ANASININ BABASININ MEZARI VAR
YEŞİLYURT BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ER “AZİM VE KARARLILIKLA BAŞARILAMAYACAK HİÇBİRŞEY YOK”
AĞBABA’DAN SANAYİ BAKANINA;
U 19 GELİŞİM LİGİ
Başarılı Kadınların Sessiz Gücü
Dolandırıcılıkla Mücadelemiz Hız Kesmeden Devam Ediyor
BAŞKAN GEÇİT, “ÇİLESİZ VE KARAKAVAK TAZİYE EVLERİMİZİ YAKIN BİR ZAMANDA HİZMETE SUNACAĞIZ”
YEŞİLYURT’TA SANATSEVERLER ŞİİR VE MÜZİKLE BULUŞACAK!
Öğrencilerle bir araya gelen Başkan Er,
BATTALGAZİ BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTISI
Malatya Demiryol İş Sendikası Seçimi Olaylı Bitti!
Malatya’da Sivil Toplum Sessizliğe Büründü!
MALATYA ANADOLU KİTAP VE KÜLTÜR FUARI KİTAPSEVERLERDEN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
Tek Böbrek Üstü Beziyle Yapılan Ameliyat Literatüre Girdi
Kiltepe Mahallesinde Meydana Gelen ‘Ateşli Silahla Yaralama’
ÇİFTÇİ SAHİPSİZ, TARIM MÜDÜRLÜKLERİ UYKUDA!
Anahtar Parti, kuruluşunun 1. Yıldönümü için Ankara’da partililerle bir araya geldi.
Yeşilyurt Belediyesi, Türkiye’de İlk Kez ‘Aile Mentörlüğü’ Projesini Hayata Geçirdi
Kadooğlu Holding'ten Kemalpaşa'ya Dev Yatırım: “PAŞA COUNTRY ED”
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü
Kuaför Fiyatları Uçmuş! Başkan Nerede?
Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Hizmet ve Gayretin Sembolü Oldu
Yeşilyurt İlçesinde Bulunan Yapının Hasar Durumu Hakkında
BAŞKAN ER STANTLARI ZİYARET EDEREK YAZARLARLA BİR ARAYA GELDİ
Pütürge ilçesinde Deprem
Ziraat Odaları Seçimleri Neden Yapılmıyor?
11. MALATYA ANADOLU KİTAP VE KÜLTÜR FUARI KİTAPSEVERLERE KAPILARINI AÇTI
Yeşilyurt İlçemiz Tecde Mahallesinde Trafik Kazası
Battalgazi İlçemiz Kernek Mahallesi'nde 'Şüpheli Ölüm
YEŞİLYURT BELEDİYESİ “KISA FİLM YARIŞMASI” BAŞVURULARI 1 KASIM’DA BAŞLIYOR!
BATTALGAZİ BELEDİYESİ ÇOCUKLARI SİNEMAYLA BULUŞTURUYOR
MTSO heyeti Bursa Model Fabrikada incelemelerde bulundu
