SOSYAL TESİSLER MUTLAKA OLACAKTIR
Siyaset, 25 Kasım 2023 06:19
Baskil’de Mehmet Zafer’e İlgi Her Geçen Gün Artıyor
Baskil’de Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Zafer’e ilgi ve alaka her geçen gün artıyor. İlçe halkı yıllardır hizmete hasret kaldıklarını ve artık umutlarının kalmadığını belirterek,Mehmet Zafer’in aday adayı olmasıyla birlikte umutlarının yeniden yeşerdiğini söyledi.
Yıllardır Malatya’da yayıncılık sektöründe başarılı bir geçmişe sahip olan Mehmet Zafer, Sivil Toplum Kuruluşu geçmişiyle de yaptığı hizmetler ve çalışmalarla halkın gönlünde yerini alan biri olduğunu belirten ilçe sakinleri,ilçeye hizmet gelecekse bunu Mehmet Zafer’in getireceğine inancımızdır tamdır dedi.
Aday adaylığını açıkladığı günden beri sahada sürekli ilçe halkıyla birlikte olduğunu söyleyen Mehmet Zafer “ İlçemizin durumu ortada,maalesef ilçe olmaktan çıkmış,köye dönmüş ,adeta harabe olmuş bir yerleşim yeri görüyoruz. Liyakatsiz ve vizyonsuz idareciler tarafından yönetilen ilçe, hizmet görmemiş ve hiçbir yatırım yapılmamıştır. İş sahası olmayan ilçede özellikle genç kesim mecburen dışarıya göç etmektedir. Sürekli göç veren ilçe ,kendi kaderine terk edilmiştir “ dedi.
İŞ SAHALARI AÇACAĞIZ,GÖÇÜ ÖNLEYECEĞİZ
İlçenin göç vermemesi için gençlerimize iş sahasının açılması gerekiyor diyen Mehmet Zafer “ bu istihdam konusu Türkiye’nin hatta dünyanın sorunudur. Ancak elinde imkan varken bunu değerlendirmemek zannedersem sadece Baskil’e mahsustur. Tarım alanları oldukça verimli olan ilçemizde tarımcılık bitme noktasına gelmiştir. Hayvancılık yok, meyvecilik konusunda halkımız yeteri kadar bilgilendirilmemiş ve alternatif ürünleri bilmemektedirler. Biz belediye olarak halkımızın yanında olacağız ve her türlü alternatif ürünün yetiştirilip pazarlanmasında öncülük edeceğiz. Üreticilerimizi aracı kişilere ve firmalara yem etmeyeceğiz. Ürünlerin pazarlanmasını bizzat belediye olarak kuracağız birim yapacaktır. Üreticilerimizin alın terinin heba edilmesine fırsat vermeyeceğiz. Bakliyat paketleme tesisi, süt ürünleri tesisi, meyve işleme ve paketleme tesisleriyle hem istihdam sağlayacağız hem ilçenin gelir kaynağını artıracağız. Tekstil kentin kurulmasıyla birlikte ilçede işsiz bir tek vatandaşımız kalmayacaktır “ dedi.
SOSYAL TESİSLER MUTLAKA OLACAKTIR
Bir yerleşim yerinin modernizasyonu orada bulunan sosyal yaşam alanlarıyla orantılıdır. İlçede bir tek sosyal tesis yok. Gençlerin spor yapacakları alanlar yok. Ailelerin gidip güzel vakit geçirecekleri yerleri yok. Bütün bunları yapacağımız çok amaçlı sosyal tesislerimizle sağlayacağız diyen Mehmet Zafer “ İlçemiz model ,modern ve marka ilçe olacaktır. Daha önce de açıklamıştım. Projelerimizi hayata geçiremeye başladığımızda ilçeye göç alacağız ve büyüyeceğiz. Sahilimizi değerlendireceğiz. Sahil projemiz Türkiye’de örnek bir proje olacaktır “ dedi.
TARİHİMİZİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ
Baskil,zengin bir tarihi kültüre sahiptir. Bütün tarihi eserleri aslına uygun olarak onarıp ayağa kaldıracağız Kalyonlarımızı değerlendireceğiz ve ilçeye turizm ağını getireceğiz. Yerli ve yabancı turistlerin ilçemize gelmesi için her türlü imkanımızı seferber edeceğiz. İlçemizi dünyada tanınan,bilinen gezilecek yerler arasında üst sıralara taşıyacağız” dedi.
İLÇEDE BAYANLARIN GİDECEĞİ YER YOK
İlçe merkezinin düzensiz olduğunu ve bayanların çarşıya asla inemediğini ifade eden Mehmet Zafer, ilçede o kadar çok hizmetsizlik ve olmayan şeyler var ki, saymakla bitiremiyoruz. Düşünsenize, bayan çarşıya indiğinde ihtiyacını gidereceği bir tuvalet bile yok. Daha neyi sayayım. İlçede otel yok, bu ayıp Baskil’e yakışmıyor. Halkımız mutlaka hasret kaldığı hizmete kavuşacaktır “ dedi.
Siyaset, 25 Kasım 2023 06:19
Yorumlar (0)
Bir Dilek, Bir Umut: LÖSEV’den Lösemili Çocuklara Yeni Yıl Mucizesi
Sukkar Şeker 2025’te Üretim Hacmini Güçlendirdi
Özel Sağlık Hastanesi’nin 5’inci Yaş Gururu
Beton Endeksi Kasım Ayı Raporu Açıklandı!
Sanatın ve Kültürün Buluşma Noktası: Yeşilyurt Eyvan Geceleri 24 Aralık’ta
Kısa Film Yarışması Ödül Töreni Sanat Dolu Anlara Sahne Oldu
İnönü Caddesi’nde Esnaf Buluşması: Başkan Taşkın Sahada
Kayhan’dan Yeşiltepe Spor Kompleksi’ne Yakın Takip
10 İlde Eş Zamanlı Operasyon: TOKİ Adını Kullanan Dolandırıcılık Şebekesi Çökertildi
Kayısı Üzerinden Siyasi Şov Olmaz: Sahibi Malatya’dır!
Anahtar Parti Battalgazi İlçe ve Gençlik Kolları Boran Mahallesi’nde Sahadaydı
Yeşilyurt’ta Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı
BAŞKAN TAŞKIN’A CHP’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ: BATTALGAZİ’NİN GELECEĞİ KONUŞULDU
Kiraz Ailesi, Merhum Mahmut Kiraz’ı 40. Gününde Mevlidle Andı
Yıldıztepe Mahallesi’nde İki Katlı Evde Yangın Paniği
El Emeği, Göz Nuru Eserler AVM’de: Battalgazi Belediyesi’nden Yıl Sonu Sergisi
Ölmeztoprak, Malatyalı Üreticilerin Taleplerini Ankara’ya Taşıdı
Gençliğin ve Ailenin Hikâyesi Başkan Geçit’te Buluştu
Ağbaba’dan Genel Kurul’da Dikkat Çeken Çıkış: Kürsüde “Özgür Gelecek” Pankartı
Yeşilyurt’ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı
Gülşen Ailesi’nin Şampiyonluk Başarısı
21 Aralık: Yılın En Uzun Gecesi ve Kış Gündönümü
Mustafa Kılınç’tan Üç Aylar Dolayısıyla Birlik ve Beraberlik Çağrısı
AK Parti Malatya Milletvekili Ölmeztoprak’tan Üç Aylar Mesajı: “Manevi İklimi Hayatımıza Taşımalıyız”
Genç Yetenek Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma Seçildi
“İyilik Elçisi” Projesi, Gençleri Yardımlaşma ve Tarih Bilinciyle Buluşturuyor
Başkan Taşkın’dan Üç Aylar Vurgusu: “Manevi İklimi Hep Birlikte Yaşayalım”
Auto Kale Oto Ekspertiz’ten Yıl Sonu Bayi Toplantısı: Güçlü Vizyon, Ortak Başarı
Başkan Er’den Üç Aylar Vurgusu: Birlik, Beraberlik ve Maneviyat
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Mehmet Fendoğlu’ndan Meclis’te Net Mesaj: Terörsüz Türkiye
Vali Seddar Yavuz Sarıkamış Şehitlerini Anma Günü Mesajı
Malatya-Elazığ Yolunda Korkutan Kaza: 2 Yaralı
MALATYA’DA SAHTE ALKOL OPERASYONU: 76 LİTRE ETİL ALKOL ELE GEÇİRİLDİ
Afet Sonrası Öğretmenlere Psikososyal Destek: Malatya’da Önemli Proje
Yeşilyurt’ta Çay Kenarında Boğulma Olayı
AKÇADAĞ’DA “BİRLİK VE BERABERLİK” POZU: MASADA KAHVALTI, SAHADA SESSİZLİK
Vali Yavuz Katıldı: Aile, Şiddet ve Madde Bağımlılığı Masaya Yatırıldı
Malatyalı Çiftçilere Müjde: Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Hesaplarda
