Başkan Adayı Aydın Öztürk, Pütürge'de Seçim Startını Verdi
Siyaset, 08 Aralık 2023 05:21
Başkan Adayı Aydın Öztürk, Pütürge'de Seçim Startını Verdi
Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk, 31 Mart 2024'de Yapılacak Yerel Seçimlerin Startını Büyük Bir Kalabalığın Katılımıyla Verdi.
Bir çok siyasi parti İl İlçe ve Beldelerde daha aday adaylarını belirleyemezken Yeniden Refah Partisi Bir Çok ilde adaylarını belirleyerek sahaya inen ve ve seçim kampanyası yürüten ilk parti oldu.
Malatya'nın ve Pütürge'nin sevilen İş ve Siyaset insanı Bölgenin Kanaat önderlerinden olan Aydın Öztürk'ün Yeniden Refah Partisi'nin Pütürge Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ilçede büyük bir heyecan yaratmasından sonra, Başkan Adayı Aydın Öztürk neredeyse Türkiye geneli ilk seçim kampanyasına start veren başkan adayı oldu.
Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk, İlçeye merkezine büyük bir araç konvoyu ve kalabalık bir gurupla girerek seçim startının ilk adımını attı. Aydın Öztürk İlçe merkezinde vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelerek sohbet edip hayır dualarını alarak tebrikleri kabul etti.
Pütürge merkezde ilk seçim çalışmasına başlayan Aydın Öztürk, Bugün Doğduğum , Doyduğum ve hayatımı halen sürdürdüğüm Baba topraklarında Ya Allah Bismillah diyerek hemşehrilerimin hayır duaları ile Seçim çalışmalarının startını verdik. Pütürge'miz coğrafik yapısından ve ekonomik olanakların kısıntılı olması nedeni ile çok büyük göç vermiştir. İlçe halkı başta İstanbul olmak üzere hayatlarını daha iyi idame etmek için iş , aş eğitim ve sağlık imkanlarından daha iyi faydalana bilmek için doğdukları topraklardan doydukları topraklara göç etmek zorunda kalmışlardır. 24 Ocak 2020 Elazığ Sivrice Merkezli depremde büyük zarar gören Pütürge'miz deprem sonrasında büyük göç vermiştir. Bu yüzden artık bu göçleri engelleye bilmemiz için hep birlikte Devletimizin ve Milletimizin desteği ile Allah Nasip ederde halkımız bizleri 5 yıllığın görevlendir ise yapacağımız projeler ile en azından Pütürge'linin ilçede kalmasını sağlayıp hemşehrilerimizin göç etmesini durduracağız. Kısacası bizler kapısı kapalı bir belediye başkanı değil Pütürge'liye yakışır bir şekilde hem odamızın kapısını hemde gönül kapımızı açık tutup hiç bir hemşehrimizi ayırt etmeden baş tacı yapıp onların istek ve önerilerini emir bilip halkımızın hizmetkarı olacağız. Pütürge'li hemşehrilerim kardeşleri olan beni Aydın Öztürk'ü çok iyi tanırlar bizim sözümüz sözdür. Dediğim gibi başta başkan odasının kapısı olmak üzere Belediyenin hiç bir kapısı kendi yeri olan esas bu makamların sahipleri Pütürge'liye kapalı olmayacaktır.
Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk, Bugün burada ilk seçim çalışmamızın başlangıcını yaptık. İnşallah bugünden sonra Seçimin son saatlerine kadar yine burada İlçe merkezinde tüm mahalle ve köylerinde adım adım milletimiz ile bir araya gelip Pütürge'miz ve Milletimiz için en iyisini yapmaya çalışacağız. Bugün beni iş yerlerinde evlerinde ve gönüllerinde kabul eden bağırlarına basan ve çıktığımız bu yolda bizlere dualarını eksik etmeyip başarılar dileyen her bir Pütürge'li hemşehrilerime teşekkür ediyorum.
Aydın Öztürk, Bu ziyaret vesilesi ile şimdiden 2024 Yerel Seçimlerinin başta Pütürge'miz olmak üzere ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum dedi.
Siyaset, 08 Aralık 2023 05:21
Yorumlar (0)
Uluslararası Başarıya İmza Atan İran Yapımı Film Türk İzleyicisiyle Buluşacak.
Yeniden Refah Heyetinden Yerel Basına Destek Ziyareti.
Kalça ve Diz Protezinde Robotik Cerrahi Yaygınlaşıyor.
Battalgazi’de Türküler Yarıştı, Şampiyonlar Ödüllerine Kavuştu.
Malatya’nın Geleceğine Yön Verecek Kararlar İçin Meclis Toplandı.
Büyükler Pazar Görsün Etkinliğinin Geliri Yetimler Kervanı’na Aktarıldı.
Türk Kanser Derneği’nden Yaz Aylarında Beslenme Uyarısı.
Muhtarlarla Bir Araya Gelen Başkan Er: Çözüm Odaklı Yönetim.
Malatya’da Feci Motosiklet Kazası: Genç Sürücü Hayatını Kaybetti.
Üniversite Açıldı Ama Öğrenci Barınacak Yer Bulamadı.
Başkan Geçit’ten Hizmet Mesajı: “Yeşilyurt İçin Durmadan Çalışıyoruz.
Türk Halk Müziğinin En Güçlü Sesleri Battalgazi’de Sahne Alıyor.
MALATYA’DA TEK YÜREK OLUNACAK: DEV EKRAN KURULUYOR.
Farklı Kültürler Aynı Sergide Buluştu.
MALATYA’DA KİLİTLENEN TRAFİĞE RADİKAL ÇÖZÜM.
MALATYA’DA KORKUTAN DEPREM: AKÇADAĞ’DA GECE YARISI SARSINTISI.
AKÇADAĞ HALKI: “EMEĞİ OLAN İŞÇİ, POZU VEREN SİYASETÇİ.
Gençler İçin Dijital Eğitim ve Kariyer Fırsatı.
KURŞUNLU’DA MODERN ALTYAPI HAMLESİ.
TARIM İŞÇİLERİNE KONFORLU YAŞAM: MALATYA’DA YENİ PROJE.
PANKREAS KANSERİNDE UMUT VEREN GELİŞME.
Yeşilyurt’ta Geleceğe Nefes Olanlara Ödül Verildi.
Halk Sağlığını Tehdit Eden Ürünlere Geçit Yok: Battalgazi’de Denetim Operasyonu.
MALATYA GÜCÜ FK’DAN PLAY-OFF’A FIRTINA GİBİ BAŞLANGIÇ.
Malatya-Elazığ Karayolunda Korkutan Kaza.
BATTALGAZİ’DE “KONFERANS” DEĞİL “KONFERANAS” SKANDALI.
AKÇADAĞ’DA FABRİKA KRİZİ: YILLARCA NEDEN SESSİZ KALINDI?
Kuyuönü’nde Yağmur Çilesi: Vatandaşlar İsyanda.
Tarih, Spor ve Kültür Aynı Parkurda Buluşuyor.
SELÇUKLU MAHALLESİ’NDE EV YANGINI: MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ.
BAŞKAN HASAN ULUTAŞ: ‘ÜRETİCİNİN EMEĞİNE SAHİP ÇIKIYORUZ.
BATTALGAZİ’DE OTOMOBİL İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 YARALI.
Battalgazi Belediyespor’dan Taraftarını Sevindiren Yarı Final Zaferi.
Emre Gönültaş Talihsiz Kaza Sonrası Hastaneye Kaldırıldı.
İş Yaşamının Başarılı Kadınları Bu Kez Sanat İçin Sahnedeydi.
Vücut Yağı Düşman Değil: Sağlıklı Bir Yaşam İçin Hayati Görevler Üstleniyor.
MAŞTİ’de Zehir Operasyonu: 28 Bin 630 Sentetik Hap Ele Geçirildi.
ARSLANTEPE YARI MARATONU İÇİN MALATYA’DA GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ.
5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Doğa İçin Ortak Çağrı.
