Başkan Çınar, %58,3 Oranıyla Doğu Anadolu’da Birinci
Siyaset, 21 Aralık 2020 12:28Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ORC Araştırma Şirketi tarafından Türkiye genelinde 30 Büyükşehirde yapılan ‘2020’nin En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları’ anketinde %58,3 oranıyla 7’nci sırada yer alırken, Doğu Anadolu’nun ise en iyi İlçe Belediye Başkanı seçildi.
YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR, DOĞU ANADOLU’NUN EN İYİ BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİORC Araştırma Şirketi tarafından 01-19 Aralık 2020 tarihleri arasında 30 Büyükşehir ve 51 İl’de toplam 42 bin 510 kişi ile yüz yüze anket ve bilgisayar destekli telefon görüşmesi (CATI) yöntemi ile yapılan anketin sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı.
Nüfusu 50 binin altında kalan Belediyelerin dâhil edilmediği araştırmada; ‘2020’nin En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları’ kategorisinde %58,3 oranıyla 7’nci sırada yer alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, büyük bir başarının altına imza attı.
Anket sonuçlarına göre Doğu Anadolu’daki İlçe Belediyeleri arasında birinci sırada yer alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın, Türkiye geneli 30 Büyükşehir ilçelerinde yüzlerce İlçe Belediye Başkanını geride bırakarak üst sıralarda yer alması Yeşilyurt’ta büyük bir sevinçle karşılandı.
320 bine ulaşan nüfusuyla 23 kentten daha kalabalık bir nüfusa sahip Yeşilyurt’un Türkiye genelinde ‘örnek ve marka bir ilçe’ hüviyetine ulaştırmak adına her alanda çalıştıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Türkiye genelindeki 30 Büyükşehir ve 51 kent genelinde gerçekleşen anket sonuçlarına göre ilk 7’de yer almaktan büyük bir onur duyduğunu söyledi.
Yeşilyurt’u her alanda geliştirmek adına gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Çınar, “Anadolu’nun en güzel mozaiklerini içinde barındıran, kadim medeniyeti, doğal ve tarihi güzellikleri, yöresel lezzetleri, misafirperver, güler yüzlü ve çalışkan insanlarının huzur ve refah içerisinde yaşadığı Yeşilyurt’umuzu, modern, katılımcı, şeffaf ve yerinden yönetim ilkeleriyle yönetmeye büyük bir kararlılıkla devam ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde daha müreffeh ve daha güçlü yarınlara ulaşabilmek adına ülke genelinde gerçekleşen dev yatırımlara, bizlerde Yeşilyurt’ta fiziksel yatırımlardan sosyal sorumluluk projelerine, tarımdan kültüre, sanattan spora, sosyal yardımlardan çevreye, temizlikten dezavantajlı gruplarımızın hayatlarını kolaylaştıracak hizmetlere kadar çok geniş bir alanda çalışarak, ülkemizin kalkınma sürecine destek olmaya gayret ediyoruz. Valiliğimiz, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediyemiz, kamu, kurum, sivil toplum, meslek örgütleri, muhtarlarımız ve hemşerilerimizle bir ve beraber hareket ederek, Malatya’mız ve Yeşilyurt’umuzun daha fazla gelişmesi ve refah seviyesinin artması noktasında elimizden geleni yapıyoruz. İlçemize kazandırdığımız yatırımlarımızda destek ve katkılarını asla esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Bakanlarımıza, Bürokratlarımıza ve destek veren herkese şahsım ve hemşehrilerim adına saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Bizim tek gayemiz; Yeşilyurt’umuzu Sayın Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği 2023 vizyonuna uygun yatırımlarla donatmaktır, bugüne kadar da bu hedefe ulaşmak adına çok önemli yatırımları bölgemize kazandırdık. ‘Durmak Yok Yola Devam’ anlayışından aldığımız güç ve ilhamla hiç durmadan çalışmaya, proje üretmeye ve hemşerilerimizin mutlu, huzurlu, temiz ve güvenli bir şekilde yaşamasına olanak tanıyacak hizmetlerimize aralıksız devam edeceğiz. ORC Şirketi tarafından gerçekleştirilen anketlerde %58,3 oranında bir destekle Türkiye çapında ilk 7’e girip, Doğu Anadolu Bölgesinde birinci sırada yer almanın onurunu yaşarken, bu tür güzel sonuçlar Mutlu İnsanların Şehri Yeşilyurt’umuzun tanıtımına büyük katkılar sağlamaktadır. Elde ettiğimiz güzel sonuçlar ve başarılar, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhumuzun somut bir göstergesidir. Üzerimizdeki sorumlukların ne kadar ağır olduğunu bilerek, bundan sonra daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz. Hemşerilerimizle aynı yöne bakarak, kardeşlik ve dayanışma anlayışıyla çalışarak daha güzel başarıları kentimize ve ilçemize kazandırmak adına mesai mefhumu gözetmeden çalışmaya devam edeceğiz. Anket çalışmaları sırasında şahsıma karşı güzel düşünceler ve duygularını paylaşan tüm katılımcılara desteklerinden dolayı saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.
Siyaset, 21 Aralık 2020 12:28
Yorumlar (0)
Akçadağ Durulova’da Trafik Kazası: İtfaiye Ekiplerinden Hızlı ve Profesyonel Müdahale
MALATYA’DA “KASTEN ÖLDÜRME” SUÇUNDAN 34 YIL CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI
Kale’de Silahlı Kavga: 3 Kişi Yaralandı, 5 Şüpheli Yakalandı
“Fırat EDAŞ: İzinsiz Kazılar 10 Ayda 2.219 Elektrik Kesintisine Neden Oldu”
Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısında Konuşan Başkan Er;
Yeşilyurt Belediyesi’nden ÖNEM Projesine Moral ve Motivasyon Dolu Şenlik
Kadının Gücü Toplumu Güçlendirir: Başarı Hikâyeleri İlham Veriyor
Eğitim Merkezlerinde Satranç Rüzgârı Esti: Öğrenciler Kıyasıya Yarıştı
Başkan Kılıç: Engelliler Bugün de Yarın da Emek Piyasasının Vazgeçilmez Değerleridir
Kernek Mahallesi’nde Silahlı Kavga: 7 Şüpheli Yakalandı
Gelen İddialara Göre Ziraat Odaları Seçimleri Erteleniyor:
Türkiye Gençlik ve Eğitim Federasyonu Başkanlığına Ahmet Bayduz seçildi.
Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nde Mimsan’ın Yüksek Teknoloji Isıtma Çözümleri Tercih Edildi
Fırat EDAŞ’tan Akçadağ’a 21 Milyon TL’lik Altyapı Güçlendirme Yatırımı
Başkan Geçit’ten Dört Kuşağın Bir Arada Yaşadığı Aileye Ziyaret!
İZDO'dan Konak Engelsiz Yaşam Köyüne Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi
AĞBABA, ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI BÜTÇESİ’NDE KONUŞTU
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDE SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ %120 ARTIŞLA YENİLENDİ
BÜYÜKŞEHİR ZABITASI, KURALLARA UYMAYAN İŞYERLERİNİ MÜHÜRLEDİ
MALATYA, 2025 HELAL ZİRVESİ’NE ‘TEK KONUK İL’ OLARAK ÇIKARMA YAPTI
Asayiş Şube’den Yağma, Tefecilik ve Kumar Operasyonu: 31 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi
KOM’dan Peş Peşe Operasyonlar: Şahıslar, İkametler ve İşyerlerinde Aramalar Yapıldı
BATTALGAZİ BULGURLU’DA OTOMOBİL VE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: YARALI VAR
Hayırlı Günler Komşum” Ziyaretlerinde Dikkat Çeken Eksiklik
NARKOTİKTEN ‘TORBACI’ OPERASYONU: 2 İKAMET, 2 ARAÇ VE 6 ŞAHSA ŞAFAK BASKINI
Anahtar Parti Malatya İl Başkanlığı Stk ve Medya Temsilcilerini Ağırladı
Kadın Kolları’nda Çalışma Disiplini ve “Bankamatik Personeli” Tartışmaları Gündemde
Boğaziçi Üniversitesi Küresel Bir Projeye İmza Atıyor
Aranan Şahıslara Şafak Operasyonu: Çok Sayıda Gözaltı
Radyasyon Onkolojisinde Farkındalık Seferberliği: Üç Büyük İlde Etkinlikler Düzenlendi
Yeşilyurt’ta Söz Verilen Yatırımlar Teker Teker Hayata Geçiyor
Büyükşehir Belediyesinden Malatya’ya 2,5 milyarlık spor tesisi
Şehir İçinde Seyreden Beton Mikserleri Vatandaşın Kâbusu Oldu
Büyükşehir Meclisi Kasım Ayı 5. Birleşiminde Gündem Maddeleri Görüşüldü
MOTAŞ’a Yeni Şoför Alımı: Başvurular İstihdam Merkezi Üzerinden Başladı
Palladium Ataşehir'den Şehir Stresine Çözüm: AVM'de Wellness Dönemi
Musluktan Akan Su, Göründüğü Kadar Temiz Olmayabilir!
Estetikte Yeni Trend; Yapay Yüzler Dönemi Bitiyor
Erkunt Traktör’den Çiftçiye Destek: EURO5 eCapra Motora 5 Yıl Garanti
