Akçadağ Halkı Mustafa Kırteke'yi İstiyor.
Siyaset, 22 Ocak 2024 21:59
31 Mart seçimlerine giderken adaylarını belirlemeyi sürdüren Ak Parti Belediye Başkan Adayları belirlenirken Akçadağ'da sürpriz isim bekleniyor. Araştırmalarımıza göre Mustafa Kırteke ismi öne çıkıyor. Akçadağ İlçesine tekrar aday olması için Kırtekeye yoğun bir talep olduğunu öğrendik. Akçadağ Belediyesi için Ak Parti Genel merkez sanırım deprem bölgesinin halkının sesini duymuşki Kırteke ismi öne çıkıyor.
Akçadağlıların halkının gözlerinde, yüreğinde heyecan görüyorum, umut görüyorum, güzellikleri paylaşmış olmanın mutluluğunu görüyorum.
Akçadağ Belediyesi'ni yıldız bir belediye yapacağız, Akçadağlılar sadece ideolojik anlamda oy verme değil, aynı zamanda belediye hizmetlerinden duyulan memnuniyet sonucu oyumuzu arttıracağız ve bize oy vermeyenlerin oyunu alacağız' ifadelerinden bulunuyorlar.
Kırtekeyle yaptığımız görüşmede Akçadağımızın güzel insanları bize bu güzel görevi laik gördüğünden dolayı çok teşekkür ederiz. Biz Belediye Başkanlıĝina başvuruda bulunmadık Akçadağ halkı Genel merkezle milletvekillerimizlede görüşmüşler.
Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirine bırakıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız bizi bu göreve laik görürse Akçadağ İlçemizin hizmet etmek için elimizde geleni Akçadağ halkıyla çalışaçağim. Atamızdan, babamızdan gördüğümüz gibi siyaseti, duruş, tutarlılık, doğruluk, dürüstlük ve çalışkanlık üzerinden yapan insanlarız. Benim müteahhidim yok, benim taşeronum yok, benim ağa babam yok, benim başımda biri yok. Benim sadece bir patronum var, halkımdır. Halkıma hizmet ederim. Rant için değil halk için çalışırız ve aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz”
Mustafa Kırteke Kimdir ?Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi Elektronik Bölümü'nden mezun oldu. 2002 yılından bu yana Damla İnşaat'da Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yerine getiriyor.
2014 yılından itibaren MİM-DER'de (Malatya İnşaat Müteaahitleri Derneği), 13 Kasım 2017 tarihinden bugüne İMKON'da (İnşaat Müteaahitleri Konfederasyonu), 20 Nisan 2018'den bu yana Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nda Yönetim Kurulu Üyelikleri bulunuyor.13 Nisan 2017 yılından itibaren de TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Meclis Üyeliği sürüyor.
Mustafa Kırteke, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Malatya İli, Akçadağ İlçesi Belediye Başkan adayı oldu.
Siyaset, 22 Ocak 2024 21:59
Yorumlar (0)
Yeşilyurt’ta Yılbaşı Öncesi Zabıta Denetimleri Hız Kazandı
Emniyetten Sürücülere Kar Yağışı ve Buzlanma Uyarısı
Emniyetten Dolandırıcılığa Karşı Uyarı: Vatandaşlar Bilgilendirildi
Malatya’da Zehir Tacirlerine Darbe: 75 Bin 376 Sentetik Hap Ele Geçirildi
Yeni Havalimanı Nisan’da Hizmete Giriyor
Malatya’nın Kalkınma Yol Haritası Ankara’da Değerlendirildi
Vali Seddar Yavuz’un Yeni Yıl Mesajı
Başkan Er: “Yeni Yıl Umut, Birlik ve Dayanışma Getirsin”
MASKİ’den Doğanşehir’e Rekor Altyapı Yatırımı
Barış Yıldız 2025’i Anlattı: “Malatya Kaybetti, İktidar Seyretti”
Malatya Büyükşehir Belediyesi Kış Tedbirlerini Aldı
Battalgazi Belediyesi’nden Kar Yağışına Karşı Yoğun Mesai
Yeşilyurt Belediyesi’nin Geleneksel 3 Bant Bilardo Turnuvası Büyük İlgiyle Tamamlandı
Yeşilyurt’ta Kış Seferberliği: Ekipler Karla Mücadelede Teyakkuzda
Malatya’da Kar Felaketi Değil, İhmal Tablosu! YILDIZ Sert Konuştu
Akaryakıt Kaçakçılığı İle Mücadele Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
Bağımlılık İle Mücadele İl Koordinasyon Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Kadın Kolları Yıl Sonunu Değerlendirdi: Kamuoyu Çalışmaları Merak Ediyor
Karla Mücadelede Akçadağ’da Gece Gündüz Seferberlik
Estetik Değil Sağlık Meselesi: Kalıcı Makyajda Cansu Durkun’dan Çarpıcı 5 Kural
2'nci EBDO Kongresi İçin Denizli'de Ortak Adım
TanUrla'da Yaşam Bahar Aylarında Başlayacak
Yeni Yıla Girerken Soframız Bize Ne Söylüyor?
ANTALYA’DA HASTA VE YAKINLARINA YÖNELİK ANLAMLI EĞİTİM PROGRAMI
MALATYA BÜYÜKŞEHİR KIŞA HAZIR: KARLA MÜCADELE EKİPLERİ SAHADA
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN YOĞUN KAR MESAİSİ
Yılbaşı Öncesi Sahte ve Kaçak Alkole Geçit Yok: Denetimler Sıklaştırıldı
SEÇİM YAKLAŞTI, ODALAR KONUŞMAYA BAŞLADI: PEKİ BUGÜNE KADAR NEREDEYDİNİZ?
Babacan: “Şiddetin Değil, Hukukun Egemen Olduğu Bir Türkiye”
Malatya’da DEAŞ Operasyonu: 3 Şüpheli Tutuklandı
Battalgazi’de Feci Kaza: Direğe Çarpan Otomobilde 1 Kişi Hayatını Kaybetti
DEAŞ’a Darbe: Malatya’da Ortak Operasyonla 1 Kişi Yakalandı
Vali Seddar Yavuz’un Mehmet Akif Ersoy’u Anma Mesajı
Hasat Sergisi Sanat Tutkunlarından Yoğun İlgi Gördü
Tecde’ye Büyük Yatırım: Spor Kompleksi’nin Temeli Atıldı
Sadıkoğlu ile Torunoğlu’ndan Ortak Vizyon ve İş Birliği Vurgusu
Başkan Taşkın’dan Mahalle Ziyareti: Çolaklı’da Talepler Dinlendi
Merkez Çarşı ile Malatya Yeniden Ayağa Kalkıyor
Yeşilyurt’ta Sosyal Belediyecilik Hamlesi: İlk Taziye Evi Çilesiz’de Açıldı
