BAŞKAN ÇINAR, İKİZCE TOKİ KONUTLARI İLE BÖLGEDEKİ YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ.
Gündem, 28 Ocak 2024 01:59
BAŞKAN ÇINAR, İKİZCE TOKİ KONUTLARI İLE BÖLGEDEKİ YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
“Depremzede Aileleri Güvenli Ve Konforlu Bir Bölgeye Taşıyacağız”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilk etap konutlarının teslimatı için yakın bir zamanda kura çekimi yapılacak olan İkizce TOKİ Konutlarında incelemelerde bulunup, Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince bölgede sürdürülen yol açma ve yenileme çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla depremzede ailelere teslim edilmek üzere İkizce mahallesinde inşa edilen TOKİ Konutlarının olduğu bölgede yoğun bir çalışma yürüttüklerini söyledi.
8 bin 799 konutun yer aldığı TOKİ Konutlarıyla birlikte İkizce Mahallesine yeni bir yaşam alanı kurulacağını söyleyen Başkan Çınar, depremzede aileleri sıcak yuvalarına kavuşturmak için belediye olarak üzerlerine düşen tüm görevleri layıkıyla yerine getirdiklerini söyledi.
İkizce TOKİ Konutlarının olduğu bölgeye ulaşımı rahatlatmak için görevlendirilen ekiplerin gece gündüz demeden çalıştığını ifade eden Başkan Çınar, “ Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla depremzede ailelerimize teslim edilecek olan buradaki konut alanımızda çalışmalar aralıksız devam ediyor. 8 bin 799 konutun yer aldığı TOKİ Konutlarımızın depremzede ailelerimize bir an önce teslim edilmesi gerek ilgili müteahhit firmayı bağlı ekipler gerekse de belediyemizin saha ekipleri burada birlikte koordineli bir şekilde çalışıyorlar. Konutların iç ve dış tasarımları, alt yapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri, sıcak asfalt serimleri, yolların düzenlenmesine kadar her alanda çok aktif ve dinamik bir çalışma yürütülüyor. Depremzede ailelerimizi sıcak yuvalarına kavuşturmak için yoğun bir çaba sarf ediliyor. Belediye olarak ta bölgeye ulaşımı rahatlatmak, konutlarımızın iç ve dış bağlantı yollarını tamamlamak için imkanlarımızı seferber ettik, ekiplerimiz gece gündüz demeden burada çalışıyorlar. İlgili müteahhit firmanın talebi doğrultusunda burada görevli yetkililerle birlikte uyumlu ve planlı çalışarak yollarımızı teker teker yapıyoruz. Ekiplerimiz soğuk havaya ve kar yağışına rağmen çalışmaları aksatmadan sürdürüyor. Bizlerde konut alanındaki tüm çalışmaları yakından takip etmeye devam ediyoruz. Desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye, TOKİ Başkanlığımıza ve ilgili bütün kurumlara şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.” diye konuştu.
Gündem, 28 Ocak 2024 01:59
Yorumlar (0)

MALATYA BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ VATANDAŞLARI UYARDI

Ekomaxi, 17-19 Haziran’da Big 5 Construct Egypt Fuarı’nda

Misli’den Galatasaray’a Misliyle Destek

Vali Yavuz Yeşiltepe Eski Camii’nin Açılış Programına Katıldı

2025 LGS Sınavı Öncesi İlimizdeki Tüm Hazırlıklar Tamamlandı

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Babalar Günü nedeniyle mesaj yayınladı

MAGİNDER JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN 186. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI.

İl Başkanı Bakan: “Bir zamanlar İHA bekliyorduk, şimdi KAAN ihraç ediyoruz”

Malatya'da Kuyuya Düşen Yavru Köpek İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

Vali Seddar Yavuz’dan 15 Haziran Babalar Günü Mesajı

Vali Seddar Yavuz’un LGS “Liselere Geçiş Sınavı” Mesajı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAMİ ER:

Türkmenistan Onkoloji Hastanesi’nin Isıtma Konforu da Mimsan Güvencesiyle Sağlanıyor

SPIRITUA 26 HAZİRAN’DA BAKIRKÖY LEYLA GENCER OPERA VE SANAT MERKEZİ’NDE!

Meşher’den her yaşa uygun etkinlikler

Babalar Günü’ne özel Bir Adım Sağlık’tan anlamlı kampanya

TEKA Klimalar ilk kez Türkiye’de

Başkan Sadıkoğlu: “Çiftçimizin ödemeye, esnafımızın vadeye mecali kalmadı

PÜTÜRGE’DE SİLAHLI KAVGA'DA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

ŞİŞMAN KÜTÜPHANELER VE YAYIMLAR DAİRE BAŞKANI OLDU

BATTALGAZİ’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR

GELECEĞİN MUCİTLERİ BU FUARDA BULUŞTU!

Merkez Hakem Kurulu, 2025-2026 futbol sezonu hakem, yardımcı hakem ve gözlemciler listesi

Pütürge ilçesi Köylü Mahallesi'nde Silahlı Saldırı

Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında konuşan Başkanı Sami Er;

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDE ÜST DÜZEY ATAMALAR

Kur’ân-ı Kerim’in Türkçe Meâl-i Âlisi Üzerine

Enerjisa Enerji ‘Kurumsal Enerji Buluşmaları’nın beşincisini İzmir’de gerçekleştirdi

BATTALGAZİ’DE YEŞİL DÖNÜŞÜM: ALACAKAPI MAHALLESİ’NE YENİ PARK

Yeşilyurt İlçemiz Hoca Ahmet Yesevi Mahallesin'de Trafik Kazası

Yeşilyurt Belediyesinin ‘Ücretsiz’ Spor Akademisi Kayıtları 10 Haziran’da Başlıyor!

İlimizde Kamu Düzeni ve Güvenliğine Yönelik Yapılan Uygulama Sonuçları

İş İnsanı Mustafa Kılınç'da Kurban Bayramı Kutlama Mesajı Yayımladı.

Başkan Geçit, “Bayramlar; Birlik, Beraberlik Ve Kardeşlik Duygularının Pekiştiği Özel Günlerdir”

BAŞKAN TAŞKIN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI:

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ İNANÇ SİRAÇ KARA ÖLMEZTOPRAK’IN BAYRAM MESAJI

MESOB Başkanı Keskin'den Kurban Bayramı Mesajı: "Malatya Birlik Ruhuna Kavuşacak"

Anahtar Partisi il Başkanı Erdoğan Zelyurt Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı

Çakıllı Pınar Mahallesi Muhtar Berkay Pektaş Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı
