BAKAN YARDIMCISI DEMİRCAN,SERGİ AÇILIŞINI YAPTI
Kültür Sanat, 23 Aralık 2020 06:34Malatya Park AVM’de Etkin Kütüphanesinin açılışını yapan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, kent protokolüyle birlikte Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen ‘COVİD-19 Günlerinde Yaşam’ konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerin yer aldığı sergininde açılışını yaptı.
“Covid-19’un Etkilerini Sanatın Etkileyici Yönüyle Ön Plana Çıkarttık”
Malatya Park AVM’de Etkin Kütüphanesinin açılışını yapan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, kent protokolüyle birlikte Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen ‘COVİD-19 Günlerinde Yaşam’ konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerin yer aldığı sergininde açılışını yaptı.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın daveti üzerine Malatya Park AVM’de ki sergi alanını gezip, dereceye giren eserleri yakından inceledi.
Bakan Yardımcısı Demircan ile açılışa katılan protokol üyelerine yarışma hakkında bilgiler paylaşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, dünyayı etkisi altına alan (KOVİD-19) salgını sürecinde ülkemizde devam eden yaşam şartları, toplum ve insan hayatında meydana gelen değişimleri sanatsal çalışmalarla gün yüzüne çıkarmak adına ‘COVİD-19 Günlerinde Yaşam’ konulu fotoğraf yarışması düzenlediklerini söyledi.
22 Mayıs ile 17 Ağustos 2020 tarihleri arasında gerçekleşen ‘COVİD-19 Günlerinde Yaşam’ konulu fotoğraf yarışmasına 45 fotoğrafçının birbirinden değerli eserleriyle katıldığını ifade eden Başkan Çınar, pandemi tedbirleri nedeniyle erteledikleri ödül törenini uygun bir zamanda yapacaklarını söyledi.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ile kent protokolünü sergi alanında ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade eden Başkan Çınar, “ Malatya Park AVM’deki Etkin Kütüphanesinin açılışını yapan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ile protokolümüzün saygıdeğer üyelerine davetimize icabet ettiği öncelikle çok teşekkür ediyorum. Sayın Bakan Yardımcımıza ve diğer misafirlerimize açılışını yaptığımız serginin amaçları ve hedefleri üzerine bilgiler paylaştık. Oluşturduğu olumsuz etkiler bakımından toplum ve insan hayatını baştan aşağıya değiştiren koronavirüs salgını nedeniyle yaşadığımız ciddi değişkenliği, sanatın o güçlü diliyle günümüzden geleceğe taşımak adına toplumda farkındalık oluşturan ulusal düzeyde bir yarışma düzenledik. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından düzenlenip, Fotoğraf Sanatı Federasyonu ve MAFSAD’ın katkılarıyla 22 Mayıs’ta başlattığımız ‘COVİD-19 Günlerinde Yaşam’ konulu fotoğraf yarışmamıza eserlerini gönderen tüm fotoğrafçılarımıza öncelikle teşekkürlerimi gönderiyorum. Seçici Kurulumuzda yer alan çok kıymetli akademisyenler ve fotoğrafçılarımızın oldukça titiz değerlendirmelerin ardından ilk 3’e giren fotoğrafçılarımızı ayrıca tebrik ediyorum ve kutluyorum. Yarışmamıza gönderilen eserlerinde hepsi birbirinden değerli ve kıymetlidir. Bütün eserleri kültür arşivimize dâhil ederek, gelecek nesillere taşımış olacağız. Ödül törenimizi yapıp dereceye giren fotoğrafçılarımıza ödüllerini takdim edecektik ancak pandemi tedbirleri nedeniyle ertelemek durumunda kaldık. En uygun zamanda törenimizi yapıp ödülleri dağıtacağız. Sosyal ve kültürel hizmetlerimizle, toplum ve insan hayatını direk ilgilendiren konularda toplumsal farkındalık oluşturmaya devam edeceğiz. Hemşerilerimiz sergimizi 30 Aralık Çarşamba gününe kadar gelip gezebilir.” diye konuştu.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’da, düzenlenen yarışmadan dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini sundu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’da, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’a günün anısına tablo hediye etti.
Kültür Sanat, 23 Aralık 2020 06:34
Yorumlar (0)
Malatya Basını: Birlik Değil, Çekişme İçinde!
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü
Ağız ve Diş Sağlığı Anne Karnında Başlıyor
Kayısı Bahçelerinde Sonbahar Mücadelesi
Yeşil Bir Gelecek, Sürdürülebilir Konutlarla Mümkün Olacak...
Kuraklıkla Mücadele Kapsamında Sulama Altyapısı Güçlendiriliyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’den taziye mesajı
Başımız Sağ Olsun Türkiye: Gökyüzüne Uğurlanan Kahramanlarımız
Saç Ekimine Gitmeden Önce; Saç Köklerini Harekete Geçiren 7 Yöntem
Prof. Dr. Emmez: Her beyin tümörü kötü huylu değildir
Amerikan Sertağaçlarıyla Yaratılan Bir Uyum: KARANA Koleksiyonu
Vali Seddar Yavuz “Milli Ağaçlandırma Günü” Etkinliğine Katıldı
Vali Seddar Yavuz “Milli Ağaçlandırma Günü” Etkinliğine Katıldı
MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜNDE 2200 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU
Malatya İstihdam Fuarı Kapılarını Açtı
Tüfenkci’den Malatya Şeker Fabrikası’na Ziyaret: “Fabrika Malatya Ekonomisine Ciddi Katkı Sağlıyor”
CHP’li Gençlerden Ataya Saygı Nöbeti: “Atatürk’ü Unutturma Çabaları Beyhude”
YEŞİLYURT BELEDİYESİ, BANAZI’NIN YOLLARINI YENİLİYOR
MALATYA VALİSİ SEDDAR YAVUZ, BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NİN YENİ HAYVAN BARINAĞI PROJESİNİ İNCELEDİ
Yeşilyurt İlçesin'de Şüpheli Ölüm
Dar Gelirli Ailelerin Asgari Ücret ve Kira İsyanı
Fethi Gemuhluoğlu Memleketi Arapgir’de Özel Bir Programla Anıldı
İl Başkanı Zelyurt’tan 10 Kasım Mesajı;
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN KIRSAL BÖLGELERE DEV
11. MALATYA ANADOLU KİTAP VE KÜLTÜR FUARI YAKLAŞIK 250 BİN ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTISI ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILACAK
BAŞKAN SAMİ ER’İN BAŞLATTIĞI GAZZE’YE YARDIM KAMPANYASI TAMAMLANDI
CHP İL BAŞKANI BARIŞ YILDIZ’DAN 10 KASIM’DA ANLAMLI ÇAĞRI:
Başkan Geçit’ten 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası Mesajı!
BAŞKAN TAŞKIN’DAN 10 KASIM MESAJI
Prof. Dr. Kemal Sayar “BİR ŞEHRE VARMAK BİR KALBE VARMAK DEMEKTİR”
Gazeteci-Yazar Zafer Şahin'e Malatya’yı Gezdiren Başkan Er,
BAŞKAN SAMİ ER’DEN 10 KASIM MESAJI
Çat’ta Geleneksel At Yarışları Büyük Heyecanla Gerçekleşti
10 Kasım Sonsuz Minnetle Atam
Geçmişe Saygı, Geleceğe Vefa: Malatya’da Anlamlı Buluşma
Alopesi Olan Çocuklarda Kaş Uygulaması
Akciğer Kanseri: Sinsi İlerliyor, Ama Önlemek Elimizde!
HSG Laser SMTECH 2025'te Akıllı Sac ve Boru Kesme Çözümlerini Tanıttı
