Bayram Taşkın, “Malatya’yı hep birlikte ayağa kaldıracağız”
Siyaset, 15 Şubat 2024 02:20
Bayram Taşkın, “Malatya’yı hep birlikte ayağa kaldıracağız”
AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Av. Bayram Taşkın, “Umut ve hayallerimizi kaybetmeden hep birlikte Malatya’mızı ve Battalgazi’mizi ayağa kaldıracağız” dedi.
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, beraberinde AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin, Cumhuriyet, Atatürk ve Gazi Mahalleleri Muhtarları ile Cihannüma İşbirliği ve Dayanışma Derneği Malatya Şube Başkanı Enes Gül ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunan Taşkın, güne AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği ev toplantısı ile başladı.
Daha sonra sırasıyla MÜSİAD Malatya Şubesi, Cumhuriyet, Atatürk ve Gazi Mahalleleri Muhtarları ile Cihannüma İşbirliği ve Dayanışma Derneği Malatya Şube Başkanı Enes Gül ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Bayram Taşkın, göreve geldiklerinde sivil toplum kuruluşları ile birlikte ortak akıl ile Battalgazi’yi yöneteceklerini dile getirdi.
Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) Cihannüma İşbirliği ve Dayanışma Derneği Malatya Şube Başkanı Enes Gül ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın ise, “Bugün yuvamdayım, evimdeyim. Kurucusu olduğum Cihannüma İşbirliği ve Dayanışma Derneği’nin güzel organizasyonunda bir aradayız. Çoğumuz 30 yıl herhalde birlikte yol yürüdük, birçok badireyi birlikte atlattık. Tek idealimiz vardı, adil bir dünya ile güçlü bir Türkiye inşası. Hamd olsun bugün güçlü bir Türkiye’nin yolunda AK Partimiz çok merhale kat etti. Rahmetli Necmettin Erbakan hocamızın hayaliydi ağır ve savunma sanayi. Bugün Türkiye’mizin ürettiği İHA ve SİHA’ları dünyanın birçok ülkesi almak için sırada bekliyor. Hamd olsun bugün 20 yıllık AK Parti iktidarlarında hocamız Necmettin Erbakan’ın bütün hayalleri tek tek gerçekleşmiş oldu.“ dedi.
“Malatya’yı hep birlikte ayağa kaldıracağız”
Meslek ve İmam Hatip Lisesi (İHL) mezunların yükseköğretime girişte farklı katsayı uygulaması, başörtüsü ve Kur’an kursları önündeki engeller ile Ayasofya'nın camiye dönüştürülmesi konularındaki sorunların AK Parti iktidarları döneminde çözüme kavuşturulduğunu hatırlatan AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, “Güçlü Türkiye yolunda bundan sonrada Allah nasip ederse hep birlikte terleyip umutlarımızı kaybetmeden enkaz altında olan Battalgazi’mizi, şehrimizi ayağa kaldıracağız” diye konuştu.
Siyaset, 15 Şubat 2024 02:20
Yorumlar (0)
Vali Seddar Yavuz Başkanlığında Afet Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Eğitim Kurumlarında 1 Gün Ara
Mesut İnce, Minibüsçüler Odası Başkanlığı Seçimini Açık Farkla Kazandı
Akçadağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fatih Şahin, 1 Oy Farkla Güven Tazeledi
10 Ocak’ta Basına Vefa: Ali Karakuş’tan Ziyaret
Ev Alırken, Zemine de Dikkat Edilmeli...
Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok: Sokak Satıcısına Darbe
Gelecek Partisi İl Başkanı Bedri Aslan’dan Basına Anlamlı Ziyaret
Gazeteciler Günü’nde Sadece Kutlama Değil, Çözüm Odaklı Ziyaret
ŞEVKET KESKİN GÜVEN TAZELEDİ
Yeşilyurtspor’da Yeni Dönem: Güçlü Yapılanma, Büyük Hedefler
Karla Mücadele Seferberliği: 107 Mahallede 2 Bin 475 Kilometre Yol Ulaşıma Açıldı
Vali Seddar Yavuz’un 10 Ocak İdareciler Günü Mesajı
Narkotik Ekiplerinden Sokak Satıcılarına Darbe: Çok Sayıda Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi
Göçmen: Basın Özgürlüğü Olmadan Demokrasi Olmaz
İŞ İNSANI MUSTAFA KILIÇ’TAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Ali Aslan: “Basın Özgürlüğü Demokrasinin Vazgeçilmezidir.
İZDO, 3'üncü Yaş Üniversitesi Öğrencilerini Bilgilendirdi
Kış Depresyonuna Dikkat: Uzmanlardan Mevsimsel Duygu Durumu Bozukluğu Uyarısı
Vali Seddar Yavuz Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 1. Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
MAGİNDER Başkanı Karademir’den Yangın Bölgesine Ziyaret
Milletvekili Ölmeztoprak’tan Malatya’da Güvenlik Vurgusu: “Huzurun Teminatı Sizlersiniz”
Fuzuli Caddesi’nde Sahada İnceleme: Başkan Er’den “Dirençli Malatya” Vurgusu
Merkez ve İlçelerde Muhtarlık Tartışması: Hizmet mi, Gösteri mi?
Malatya’da Zehir Tacirlerine Büyük Darbe: 14 Şüpheli Yakalandı, 13’ü Tutuklandı
Elektronik Sigaralar Akciğer Kanserine Neden Oluyor!
Kronik Ağrıya Dikkat: Uzun Vadede Yüksek Tansiyon Riski Doğurabilir
Yerinde Dönüşüm Alarm Veriyor: Sadıkoğlu’ndan Hakediş Tepkisi
Ölmeztoprak Açık Konuştu: Kira Yardımı Anahtar Teslimine Kadar Devam Edecek
Battalgazi Belediyesi, Bir Yılda Hayata Geçirilen Hizmetlerle Dikkat Çekti
Yeşilyurt’ta Yeni Yıl Mesaisi Başladı: Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı
Bakan Yusuf Tekin’den Eğitime Destek: Yeni Eğitim Yatırımları Hizmete Açıldı
Malatya ASMYD’de Bayrak Değil, İstikrar: Aziz Yiğit Yeniden Seçildi
AKÇADAĞ ESNAFI İÇİN “BİRLİK VE DAYANIŞMA” ÇAĞRISI
Malatya’da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 4 Şüpheliye Yasal İşlem
Henüz Zam Yok Ama Fiyat Hazır: “Ekmeğin Hakkı 20 TL’dir” Çıkışı Ne Anlama Geliyor?
Battalgazi Belediye Meclisi Yeni Yılın İlk Oturumunu Yaptı
Doğaya Vefa: Yeşilyurt Belediyesi’nden Yaban Hayvanlarına Yem Takviyesi
Vali Seddar Yavuz İnönü Üni. Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Merkezi Açılışı’na Katıldı
