Bayram Taşkın, “Malatya’yı hep birlikte ayağa kaldıracağız”
Siyaset, 15 Şubat 2024 05:03
Bayram Taşkın, “Malatya’yı hep birlikte ayağa kaldıracağız”
AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Av. Bayram Taşkın, “Umut ve hayallerimizi kaybetmeden hep birlikte Malatya’mızı ve Battalgazi’mizi ayağa kaldıracağız” dedi.
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, beraberinde AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin, Cumhuriyet, Atatürk ve Gazi Mahalleleri Muhtarları ile Cihannüma İşbirliği ve Dayanışma Derneği Malatya Şube Başkanı Enes Gül ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunan Taşkın, güne AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği ev toplantısı ile başladı.
Daha sonra sırasıyla MÜSİAD Malatya Şubesi, Cumhuriyet, Atatürk ve Gazi Mahalleleri Muhtarları ile Cihannüma İşbirliği ve Dayanışma Derneği Malatya Şube Başkanı Enes Gül ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Bayram Taşkın, göreve geldiklerinde sivil toplum kuruluşları ile birlikte ortak akıl ile Battalgazi’yi yöneteceklerini dile getirdi.
Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) Cihannüma İşbirliği ve Dayanışma Derneği Malatya Şube Başkanı Enes Gül ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın ise, “Bugün yuvamdayım, evimdeyim. Kurucusu olduğum Cihannüma İşbirliği ve Dayanışma Derneği’nin güzel organizasyonunda bir aradayız. Çoğumuz 30 yıl herhalde birlikte yol yürüdük, birçok badireyi birlikte atlattık. Tek idealimiz vardı, adil bir dünya ile güçlü bir Türkiye inşası. Hamd olsun bugün güçlü bir Türkiye’nin yolunda AK Partimiz çok merhale kat etti. Rahmetli Necmettin Erbakan hocamızın hayaliydi ağır ve savunma sanayi. Bugün Türkiye’mizin ürettiği İHA ve SİHA’ları dünyanın birçok ülkesi almak için sırada bekliyor. Hamd olsun bugün 20 yıllık AK Parti iktidarlarında hocamız Necmettin Erbakan’ın bütün hayalleri tek tek gerçekleşmiş oldu.“ dedi.
“Malatya’yı hep birlikte ayağa kaldıracağız”
Meslek ve İmam Hatip Lisesi (İHL) mezunların yükseköğretime girişte farklı katsayı uygulaması, başörtüsü ve Kur’an kursları önündeki engeller ile Ayasofya'nın camiye dönüştürülmesi konularındaki sorunların AK Parti iktidarları döneminde çözüme kavuşturulduğunu hatırlatan AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, “Güçlü Türkiye yolunda bundan sonrada Allah nasip ederse hep birlikte terleyip umutlarımızı kaybetmeden enkaz altında olan Battalgazi’mizi, şehrimizi ayağa kaldıracağız” diye konuştu.
Siyaset, 15 Şubat 2024 05:03
Yorumlar (0)
Kuluncak İlk Kültür Festivali İçin Hazır: Hedef Tanıtım, Birlik ve Dayanışma.
İşletmelerin En Büyük Gündemi: Yüksek Kira ve Tahliye Endişesi.
CHP Malatya İl Yönetiminden Üç İlçeye Görevden Alma Kararı.
Büyükşehir, Kırsal Ulaşımda Standartları Yükseltiyor.
Şehit Yakınları ile Gaziler Sanat Eserlerini Sergiledi.
Malatya'da Huzur Operasyonu: 273 Ekip Sahadaydı.
FETÖ'den Aranan 3 Firari Hükümlü Güvenlik Güçlerince Yakalandı.
Parçikanlılar Sarıçiçek Yaylası'nda Birlik ve Kardeşlik İçin Buluştu.
Salih Karcıoğlu 2. Uluslararası Resim Sergisine Yoğun İlgi.
Havuz Kaynaklı Göz Enfeksiyonları Tatilinizi Kâbusa Çevirebilir.
Stres ve Obezite Kalp Rahatsızlıklarını Tetikliyor.
Başkan Geçit: "Üreticimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz.
Şampiyon Şirketler Grubu, Birlik ve Bereket Buluşmasına Ev Sahipliği Yaptı
Sevgi ve Mutluluğun Buluştuğu Gece: Gerçek ve Çekin Ailelerinin Düğünü
Battalgazi Belediyesi, Yaşlı ve Engelli Vatandaşların Yanında.
Bakan Murat Kurum'un İsmi Malatya'nın En Prestijli Caddesinde Yaşatılacak.
Sarıçiçek Festivali ile Yamadağı Şenlikleri Kültürel Birliğe Sahne Oldu.
Başkan Er Darende’de Hizmet ve Yatırımları Değerlendirdi.
Malatya TSO, ABD Pazarındaki Yeni Ticaret Fırsatlarını Masaya Yatırıyor.
Yüzler Güldü, Gönüller Buluştu: Malatya'da Özel Çocuklara Yaz Şenliği.
Doğanyol'da Ormanlık Alanda Çıkan Yangına Ekiplerden Hızlı Müdahale.
Malatya'nın Arguvan ilçesinde meydana gelen trafik kazası faciayla sonuçlandı.
Malatya'da Huzur İçin Kesintisiz Mesai: İlk 6 Ayın Verileri Paylaşıldı
Anız Yakımına Geçit Yok: Yetkililerden Önemli Açıklama.
Narkotik ve İstihbarattan Ortak Operasyon: 2 Şüpheli Gözaltında.
Narkotikten Başarılı Operasyon: Mideye Gizlenen Uyuşturucu Ele Geçirildi.
AKSA Fırat Elektrik'ten Örnek Çalışma: Kanal İçindeki Demir Direk Kısa Sürede Kaldırıldı.
Sosyal Medya Algısına Sert Tepki: CHP'de Konuşacak Makamlar Bellidir.
Malatya Merkezli Yasa Dışı Bahis Operasyonu: 824 Milyon TL'lik İşlem Hacmi Tespit Edildi
MAHMUT BOYRAZ, MALATYA TSO BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI: "EKONOMİK GELECEĞİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ.
Battalgazi Belediyesi Parklarda Yerli Üretimle Hem Kaliteyi Hem Tasarrufu Artırıyor
Malatya’da Kemal Sunal’a Yakışan Vefa Örneği.
Havaalanı Yolu'nda Kontrolden Çıkan Araç Kaza Yaptı.
İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Gurur Günü: Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.
Muğla Açıklarında 5.3 Büyüklüğünde Deprem: Sarsıntı Geniş Bölgede Hissedildi.
MALATYALI ÜRETİCİYE TMO DESTEĞİ: ARPA VE BUĞDAY ALIMLARI SÜRÜYOR.
Tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda Başkan Taşkın İncelemelerde Bulundu.
Malatya'nın Geleceğine Yön Verecek Projeler Bir Bir Hayata Geçiyor.
Dijital ve Toplumsal Linçle Mücadelede Önemli Adım: Çalıştay Raporu Yayımlandı.
