Bayram Taşkın, “Malatya’yı hep birlikte ayağa kaldıracağız”
Siyaset, 15 Şubat 2024 00:10
Bayram Taşkın, “Malatya’yı hep birlikte ayağa kaldıracağız”
AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Av. Bayram Taşkın, “Umut ve hayallerimizi kaybetmeden hep birlikte Malatya’mızı ve Battalgazi’mizi ayağa kaldıracağız” dedi.
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, beraberinde AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin, Cumhuriyet, Atatürk ve Gazi Mahalleleri Muhtarları ile Cihannüma İşbirliği ve Dayanışma Derneği Malatya Şube Başkanı Enes Gül ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunan Taşkın, güne AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği ev toplantısı ile başladı.
Daha sonra sırasıyla MÜSİAD Malatya Şubesi, Cumhuriyet, Atatürk ve Gazi Mahalleleri Muhtarları ile Cihannüma İşbirliği ve Dayanışma Derneği Malatya Şube Başkanı Enes Gül ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Bayram Taşkın, göreve geldiklerinde sivil toplum kuruluşları ile birlikte ortak akıl ile Battalgazi’yi yöneteceklerini dile getirdi.
Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) Cihannüma İşbirliği ve Dayanışma Derneği Malatya Şube Başkanı Enes Gül ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın ise, “Bugün yuvamdayım, evimdeyim. Kurucusu olduğum Cihannüma İşbirliği ve Dayanışma Derneği’nin güzel organizasyonunda bir aradayız. Çoğumuz 30 yıl herhalde birlikte yol yürüdük, birçok badireyi birlikte atlattık. Tek idealimiz vardı, adil bir dünya ile güçlü bir Türkiye inşası. Hamd olsun bugün güçlü bir Türkiye’nin yolunda AK Partimiz çok merhale kat etti. Rahmetli Necmettin Erbakan hocamızın hayaliydi ağır ve savunma sanayi. Bugün Türkiye’mizin ürettiği İHA ve SİHA’ları dünyanın birçok ülkesi almak için sırada bekliyor. Hamd olsun bugün 20 yıllık AK Parti iktidarlarında hocamız Necmettin Erbakan’ın bütün hayalleri tek tek gerçekleşmiş oldu.“ dedi.
“Malatya’yı hep birlikte ayağa kaldıracağız”
Meslek ve İmam Hatip Lisesi (İHL) mezunların yükseköğretime girişte farklı katsayı uygulaması, başörtüsü ve Kur’an kursları önündeki engeller ile Ayasofya'nın camiye dönüştürülmesi konularındaki sorunların AK Parti iktidarları döneminde çözüme kavuşturulduğunu hatırlatan AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, “Güçlü Türkiye yolunda bundan sonrada Allah nasip ederse hep birlikte terleyip umutlarımızı kaybetmeden enkaz altında olan Battalgazi’mizi, şehrimizi ayağa kaldıracağız” diye konuştu.
Siyaset, 15 Şubat 2024 00:10
Yorumlar (0)
Doğru beslenme, MS’li bireylerin yaşam kalitesini yükseltebilir
Vali Seddar Yavuz’un Regaip Kandili Mesajı
Vali Seddar Yavuz’un İsmet İnönü’nün Vefat Yıl Dönümü Mesajı
Battalgazi’de Kültür Yolculuğu: Asırlık Hikâyeleriyle Malatya Türküleri
Ağbaba’dan Anlamlı İnönü Mesajı: “Cesur ve Onurlu Bir Devlet Adamı”
Çilesiz Kütüphanesi Yeşilyurt’ta Gençlerin Gözdesi Haline Geldi
Battalgazi’de Ruhsatsız Silah Operasyonu: Çok Sayıda Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi
Malatya’da Mezarlıklar ve Çevresinde Güvenlik Önlemleri Artırıldı
Akçadağ Siyaseti Sarsıldı: AK Partili Murat Turcan’dan Dikkat Çeken İstifa
Akçadağ’da Yürekleri Isıtan Ziyaret: Sevgiyle Güçlü, Güvenle Mutluyuz
Başkan Er’den Regaib Kandili Mesajı: “Dualarımız Bir, Gönüllerimiz Bir Olsun”
Malatya Ayağa Kalkar mı? 44 Yerine 55 Tartışması Şimdiden Başladı
Turgut Özal Tıp Merkezi’nden Uluslararası Bir Umut Hikâyesi
Bir Dilek, Bir Umut: LÖSEV’den Lösemili Çocuklara Yeni Yıl Mucizesi
Sukkar Şeker 2025’te Üretim Hacmini Güçlendirdi
Özel Sağlık Hastanesi’nin 5’inci Yaş Gururu
Beton Endeksi Kasım Ayı Raporu Açıklandı!
Sanatın ve Kültürün Buluşma Noktası: Yeşilyurt Eyvan Geceleri 24 Aralık’ta
Kısa Film Yarışması Ödül Töreni Sanat Dolu Anlara Sahne Oldu
İnönü Caddesi’nde Esnaf Buluşması: Başkan Taşkın Sahada
Kayhan’dan Yeşiltepe Spor Kompleksi’ne Yakın Takip
10 İlde Eş Zamanlı Operasyon: TOKİ Adını Kullanan Dolandırıcılık Şebekesi Çökertildi
Kayısı Üzerinden Siyasi Şov Olmaz: Sahibi Malatya’dır!
Anahtar Parti Battalgazi İlçe ve Gençlik Kolları Boran Mahallesi’nde Sahadaydı
Yeşilyurt’ta Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı
BAŞKAN TAŞKIN’A CHP’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ: BATTALGAZİ’NİN GELECEĞİ KONUŞULDU
Kiraz Ailesi, Merhum Mahmut Kiraz’ı 40. Gününde Mevlidle Andı
Yıldıztepe Mahallesi’nde İki Katlı Evde Yangın Paniği
El Emeği, Göz Nuru Eserler AVM’de: Battalgazi Belediyesi’nden Yıl Sonu Sergisi
Ölmeztoprak, Malatyalı Üreticilerin Taleplerini Ankara’ya Taşıdı
Gençliğin ve Ailenin Hikâyesi Başkan Geçit’te Buluştu
Ağbaba’dan Genel Kurul’da Dikkat Çeken Çıkış: Kürsüde “Özgür Gelecek” Pankartı
Yeşilyurt’ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı
Gülşen Ailesi’nin Şampiyonluk Başarısı
21 Aralık: Yılın En Uzun Gecesi ve Kış Gündönümü
Mustafa Kılınç’tan Üç Aylar Dolayısıyla Birlik ve Beraberlik Çağrısı
AK Parti Malatya Milletvekili Ölmeztoprak’tan Üç Aylar Mesajı: “Manevi İklimi Hayatımıza Taşımalıyız”
Genç Yetenek Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma Seçildi
“İyilik Elçisi” Projesi, Gençleri Yardımlaşma ve Tarih Bilinciyle Buluşturuyor
