Çürük zemine sınırsız kat ve imar izni verenler Malatya’yı yeniden ayağa kaldıramaz”
Siyaset, 21 Şubat 2024 06:14
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Depremin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen bir konteyner bile alamamış olan binlerce esnaf 31 Mart'ta sandıkta gereğini yapacaktır. Malatya’yı 20 yıldır bilinçli ve planlı bir şekilde çürük beton yığını haline getirmekten sorumlu olan zihniyet, aynı sorunun çözümü olamaz. Çürük zemine sınırsız kat ve imar izni verenler, yıkılmasında sorumlu oldukları Malatya’yı yeniden ayağa kaldıramaz. Çare ahlaklı belediyeciliktir, çare Yeniden Refah Partisidir.” dedi.
Mahalle ve ev ziyaretlerinde konuşan Bilal Yıldırım, “Yeniden Refah Partisi, Milli Görüş çizgisinde yoluna devam ediyor. Malatyalıların derdine çare bulmak ve depremin yaraları daha hızlı sarmak için Malatya’nın tüm ilçelerinde seçimi kazanmak üzere yolumuza ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Milli Görüş belediyeciliği Malatya’da şahlanacak, Malatya’da ahlaklı belediyecilik kazanacaktır.” ifadelerini kaydetti.
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Malatyalılar hem depremden dolayı kanayan yarasının acısını çekiyor, hem ekonomik krizin sıkıntılarını yaşıyor. 120 binden fazla vatandaş konteynerde hayat mücadelesi veriyor, vatandaş başını sokacak ev, esnaf işini kuracak iş yeri bulamıyor. Malatyalılar bu kadar ağır yükü sırtlamış iken, 1 yılda sadece yüzde 7 oranında konut yapanları, 1 tane bile işyeri yaptıramayanları artık taşımak istemiyor. Kura çekmeyi bile beceremeyenler için Malatyalılar 31 Mart'ta sandık başına gittiğinde gereğini yapacaktır. Depremin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen bir konteyner bile alamamış olan binlerce esnaf 31 Mart’ta sandıkta gereğini yapacaktır. Malatyalılar; şehri kuralsız, kontrolsüz ve plansız bir şekilde yönetmek ve inşa etmek isteyen zihniyete teslim olmayacaktır. Malatya’yı 20 yıldır bilinçli ve planlı bir şekilde çürük beton yığını haline getirmekten sorumlu olan zihniyet, aynı sorunun çözümü olamaz. Çürük zemine sınırsız kat ve imar izni verenler, yıkılmasında sorumlu oldukları Malatya’yı yeniden ayağa kaldıramaz. Çare ahlaklı belediyeciliktir, çare Yeniden Refah Partisidir. Malatya’mıza sahip çıkalım.” dedi.
Bilal Yıldırım, “Kalıcı deprem konutları için gerçekleştirilen kura çekiliş sonuç listelerinin kamuoyuna açıklanması için tekrar çağrıda bulunuyoruz; yüreğiniz yetiyorsa buyrun listeyi açıklayınız.” dedi.
Siyaset, 21 Şubat 2024 06:14
Yorumlar (0)
CHP’li Ali Aslan’dan Sultansuyu Tepkisi: “Bu Sessizlik Hesap Vermekten Kaçış mı?”
Şehirlerarası Otobüslerde Emniyet Kemeri ve Kış Lastiği Denetimi
Soğuk Havaya Karşı Battalgazi’de Tuzlama Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
ELAZIĞ’IN BASKİL İLÇESİNDE 4.7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM
Yaka Mahallesi Dilek Yolu Caddesi’nde Konteyner Yangını Korkuttu
Acıda da Birlikteyiz: Büyükşehir Belediyesi Vatandaşın Yanında
Ulaşımda Yeni Adım: Başkan Er Porga Bağlantı Yolunu Denetledi
Yeşilyurt’ta Geleceğe Yeşil Dokunuş: Yeşil Yaşam Evleri Yükseliyor
Yeni Yıla Görev Başındaki Kahramanlarla Girildi
Malatya’da Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Bir Gün Ara Verildi
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN GECE BOYU KESİNTİSİZ MESAİ
ESNAFA NEFES ALDIRAN KARAR: E-ARŞİV FATURA ZORUNLULUĞU 1 YIL ERTELENDİ
Yoğun Kar Yağışında Devlet Sahada: Güvenlik Güçleri Görev Başında
Çukur Dere Mahalle Muhtarı Fatih Gönültaş’tan Vali Seddar Yavuz’a Övgü Dolu Teşekkür
Yıl Bitmeden Şiddet Patladı: Malatya’da Bıçaklı Kavga
Soğuk Hava ve Yoğun Kar Etkili Oldu: Kurumlar Koordinasyon İçinde Sahada
Çağdaş Gazeteciler Derneği Malatya Şube Başkanı İbrahim Göçmen’den Yeni Yıl Mesajı
Battalgazi’de Kar Mesaisi Aralıksız: Başkan Taşkın Çalışmaları Yerinde İnceledi
Yeşilyurt’ta Kış Mesaisi: Yol Açma ve Tuzlama Çalışmaları Sürüyor
Yoğun Kar Yağışına Anında Önlem: Başkan Bayram Ekipleri Göreve Çağırdı
Birlik, Adalet ve Umut Vurgulu Yeni Yıl Mesajı
Yeşilyurt’ta Şohben Faciası: Banyoda Gaz Zehirlenmesi, 1 Kişi Yoğun Bakımda
Yeşilyurt’ta Yılbaşı Öncesi Zabıta Denetimleri Hız Kazandı
Emniyetten Sürücülere Kar Yağışı ve Buzlanma Uyarısı
Emniyetten Dolandırıcılığa Karşı Uyarı: Vatandaşlar Bilgilendirildi
Malatya’da Zehir Tacirlerine Darbe: 75 Bin 376 Sentetik Hap Ele Geçirildi
Yeni Havalimanı Nisan’da Hizmete Giriyor
Malatya’nın Kalkınma Yol Haritası Ankara’da Değerlendirildi
Vali Seddar Yavuz’un Yeni Yıl Mesajı
Başkan Er: “Yeni Yıl Umut, Birlik ve Dayanışma Getirsin”
MASKİ’den Doğanşehir’e Rekor Altyapı Yatırımı
Barış Yıldız 2025’i Anlattı: “Malatya Kaybetti, İktidar Seyretti”
Malatya Büyükşehir Belediyesi Kış Tedbirlerini Aldı
Battalgazi Belediyesi’nden Kar Yağışına Karşı Yoğun Mesai
Yeşilyurt Belediyesi’nin Geleneksel 3 Bant Bilardo Turnuvası Büyük İlgiyle Tamamlandı
Yeşilyurt’ta Kış Seferberliği: Ekipler Karla Mücadelede Teyakkuzda
Malatya’da Kar Felaketi Değil, İhmal Tablosu! YILDIZ Sert Konuştu
Akaryakıt Kaçakçılığı İle Mücadele Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
Bağımlılık İle Mücadele İl Koordinasyon Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
