Malatya’yı enkaza dönüştürenler tekrar seçilirse Malatya için 100 yıllık kayıp olur”
Siyaset, 23 Şubat 2024 07:48
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Şehrimizi tamamen yıkan, enkaz altında canlarımızı verdiğimiz 6 Şubat depremlerinin ardından Malatya’da belediyecilik ve belediye yönetimi çok daha önem arz etti. Bundan dolayı seçimlerde sadece önümüzdeki 5 yıl için başkan seçilmiyor, Malatya’nın 100 yılının temelini atacak ekip seçilecek. Son 20 yılda Malatya’yı çürük beton yığını haline getirenlere, Malatya’yı enkaza dönüştürenlere bu şehir tekrar teslim edilirse, Malatya için en az 100 yıllık bir kayıp olur.” dedi.
Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Murat Aslan’ın seçim çalışmaları baba ocağı Yeşiltepe’de başlatıldı.
Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Murat Aslan, “Biz herkesi kucaklayan ve herkesin derdine derman olan bir anlayış ile belediye yönetimini hayata geçireceğiz. Ötekileştiren değil, birleştiren, birleştirici olan bir anlayış ile, ayrıştıran değil kucaklayan bir anlayış ile hizmeti vatandaşa ulaştıracağız. Kapı kapı dolaşarak 1 oy 1 oydur diyerek çalışacağız.” dedi.
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Şehrimizi tamamen yıkan, enkaz altında canlarımızı verdiğimiz 6 Şubat depremlerinin ardından Malatya’da belediyecilik ve belediye yönetimi çok daha önem arz etti. Bundan dolayı seçimlerde sadece önümüzdeki 5 yıl için başkan seçilmiyor, Malatya’nın 100 yılının temelini atacak ekip seçilecek. Son 20 yılda Malatya’yı çürük beton yığını haline getirenlere, Malatya’yı enkaza dönüştürenlere bu şehir tekrar teslim edilirse, Malatya için en az 100 yıllık bir kayıp olur. Yeniden Refah Partisi’de bu bakış acısıyla Malatya Büyükşehir ve tüm ilçelerde yönetime talip oldu. Malatya’da deprem enkazının kaldırılması ve tekrardan çok hızlı bir şekilde imar ve inşa çalışmaları için Yeniden Refah Partisi’de sahada çalışmaktadır.” dedi.
Bilal Yıldırım şunları söyledi, “Depremde on binlerce vatandaşımızın evinde oturamadığı Yeşilyurt bölgesinin, Yeşilyurt Belediyesinin çok ayrı bir önemi var. Yeşilyurt bölgesinin imar konusunda çok önemli problemleri var. Yeşilyurt’un baştan imar edilmesi için Yeniden Refah Partisi olarak işi ehline verdik. Bu nedenle Yeşilyurt Belediyesi için birçok şehirde önemli projeleri ve çalışmaları olan Şehir Plancısı Murat Aslan’ı aday gösterdik. Murat Aslan’dan sadece Yeşilyurt için değil, Malatya’nın bütün bölgeleri içinde istifade edeceğiz. Seçim sürecinde canla başla çalışacağız.”
Siyaset, 23 Şubat 2024 07:48
Yorumlar (0)
Enver Kiraz’dan Dikkat Çeken Mesaj: “Hiç Kimse Partiden Büyük Değildir.
Vali Seddar Yavuz Kale’de Vatandaş ve Esnafla Buluştu.
Battalgazi’de 4.0 Büyüklüğünde Deprem.
Battalgazi’de Birlik ve Bereket Sofrası: 4 Bin Kişiye Aşure.
Banazı’da Çocuklar İçin Hem Eğlence Hem Enerji Tasarrufu.
Kültürel Mirasın İzleri MABESEM’de Çini Sanatıyla Sürdürülüyor.
Vali Yavuz’dan Anlamlı Mesaj: Uyuşturucuyla Mücadele Hepimizin Görevi.
Başkan Sadıkoğlu’ndan Uçak Seferlerinin Artırılması İçin Kritik Girişim.
Battalgazi Zabıtası Doğaya Sahip Çıktı: Yavru Baykuş Kurtarıldı
Kesintisiz Ulaşım İçin Dev Adım: Büyükşehir Yeni Yol Güzergâhları Açıyor.
Veli Ağbaba’nın emek verdiği CHP’de Barış Yıldız neden yalnız bırakıldı?
Yeşilyurt’ta Konteyner Kentte Şüpheli Ölüm: 67 Yaşındaki Vatandaş Hayatını Kaybetti.
YEŞİLYURT SPOR’DA YENİ SEZON ÖNCESİ GÖREV DAĞILIMI BELLİ OLDU
Başkan Geçit’ten Kırsal Mahallelere Ulaşım Müjdesi.
Vali Yavuz’dan Aşure Günü’nde Birlik ve Beraberlik Vurgusu.
Enerji Sektöründe Dijital Sıçrama: Fırat EDAŞ’tan EnergyMind Atağı.
Şehrin Geleceği İçin Sahada İnceleme: Başkan Taşkın Niyazi Mısri Rezerv Alanında.
Ayrılığa Değil Birliğe Sarılmalıyız” Mesajı CEM Vakfı Lokmasında Verildi.
Büyükşehir’den Trafik ve Ulaşıma Nefes Aldıran İki Önemli Dokunuş.
Sanatın Kalbi Bu Sergide Attı: Büyükşehir’den Örnek Organizasyon.
ALIŞVERİŞ MERKEZİ OTOPARKINDA YANGIN PANİĞİ.
ATATÜRK’ÜN PARTİSİNDE MALATYA’YA YAKIŞMAYAN TABLO!.
CHP’de Sular Durulmuyor! Satılmış’tan Eski Yönetime Sert Mesaj: “Sağduyu Göremedik.
Sevgi, Sabır ve Mücadele: Zamana Karşı Bir Anne-Baba Hikayesi.
Erdoğan Zelyurt Sahada, Peki İlçe Başkanları Nerede? Anahtar Parti’de Gözler Teşkilatlara Çevrildi.
Malatya’da Gururlandıran Tablo: Başarı ve Birlik Mesajı.
Başkan Taşkın: “Şehitlerimizin Emaneti, Gazilerimizin Onuru Baş Tacımızdır.
Ağbaba Ateş Püskürdü: “Ortaya Atılan İddiaları Kanıtlasınlar.
Malatya’da Siyasi Bir Dönem Sona Erdi: Millet Partisi Teşkilatı Kapatıldı.
Binlerce Öğrenciye Çevre Eğitimi: Yeşilyurt Belediyesi’nden Örnek Proje.
Ne Yapsanız Geçmeyen O Yorgunluğun Sebebi Bulundu: Evdeki "Gizli" Pandemi!.
Fahri Nalbant Karakucak Güreşleri, Sporseverleri Yeşilyurt’ta Buluşturacak.
Aileye Yönelik Karalama Kampanyasına Tepki.
Başkan Er Çarşı Merkezinde Devam Eden Çalışmaları Denetledi.
Başkan Er, Malatya’daki Değişimi Anlattı: “Yeni Bir Şehir İnşa Ettik.
Battalgazi’de Halkla Birebir İletişim: “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor.
Başkan Taşkın’dan Prof. Dr. Sezai Yılmaz’a Vefa ve İstişare Ziyareti.
MASKİ’den Ören Mahallesi’nde İçme Suyu Hattına Güçlü Dokunuş.
Yaz Akşamları Yeşilyurt’ta Müzik, Eğlence ve Coşkuyla Başladı.
