Malatya’yı enkaza dönüştürenler tekrar seçilirse Malatya için 100 yıllık kayıp olur”
Siyaset, 23 Şubat 2024 23:35
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Şehrimizi tamamen yıkan, enkaz altında canlarımızı verdiğimiz 6 Şubat depremlerinin ardından Malatya’da belediyecilik ve belediye yönetimi çok daha önem arz etti. Bundan dolayı seçimlerde sadece önümüzdeki 5 yıl için başkan seçilmiyor, Malatya’nın 100 yılının temelini atacak ekip seçilecek. Son 20 yılda Malatya’yı çürük beton yığını haline getirenlere, Malatya’yı enkaza dönüştürenlere bu şehir tekrar teslim edilirse, Malatya için en az 100 yıllık bir kayıp olur.” dedi.
Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Murat Aslan’ın seçim çalışmaları baba ocağı Yeşiltepe’de başlatıldı.
Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Murat Aslan, “Biz herkesi kucaklayan ve herkesin derdine derman olan bir anlayış ile belediye yönetimini hayata geçireceğiz. Ötekileştiren değil, birleştiren, birleştirici olan bir anlayış ile, ayrıştıran değil kucaklayan bir anlayış ile hizmeti vatandaşa ulaştıracağız. Kapı kapı dolaşarak 1 oy 1 oydur diyerek çalışacağız.” dedi.
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Şehrimizi tamamen yıkan, enkaz altında canlarımızı verdiğimiz 6 Şubat depremlerinin ardından Malatya’da belediyecilik ve belediye yönetimi çok daha önem arz etti. Bundan dolayı seçimlerde sadece önümüzdeki 5 yıl için başkan seçilmiyor, Malatya’nın 100 yılının temelini atacak ekip seçilecek. Son 20 yılda Malatya’yı çürük beton yığını haline getirenlere, Malatya’yı enkaza dönüştürenlere bu şehir tekrar teslim edilirse, Malatya için en az 100 yıllık bir kayıp olur. Yeniden Refah Partisi’de bu bakış acısıyla Malatya Büyükşehir ve tüm ilçelerde yönetime talip oldu. Malatya’da deprem enkazının kaldırılması ve tekrardan çok hızlı bir şekilde imar ve inşa çalışmaları için Yeniden Refah Partisi’de sahada çalışmaktadır.” dedi.
Bilal Yıldırım şunları söyledi, “Depremde on binlerce vatandaşımızın evinde oturamadığı Yeşilyurt bölgesinin, Yeşilyurt Belediyesinin çok ayrı bir önemi var. Yeşilyurt bölgesinin imar konusunda çok önemli problemleri var. Yeşilyurt’un baştan imar edilmesi için Yeniden Refah Partisi olarak işi ehline verdik. Bu nedenle Yeşilyurt Belediyesi için birçok şehirde önemli projeleri ve çalışmaları olan Şehir Plancısı Murat Aslan’ı aday gösterdik. Murat Aslan’dan sadece Yeşilyurt için değil, Malatya’nın bütün bölgeleri içinde istifade edeceğiz. Seçim sürecinde canla başla çalışacağız.”
Siyaset, 23 Şubat 2024 23:35
Yorumlar (0)
Malatya’da Zehir Tacirlerine Büyük Darbe: 14 Şüpheli Yakalandı, 13’ü Tutuklandı
Elektronik Sigaralar Akciğer Kanserine Neden Oluyor!
Kronik Ağrıya Dikkat: Uzun Vadede Yüksek Tansiyon Riski Doğurabilir
Yerinde Dönüşüm Alarm Veriyor: Sadıkoğlu’ndan Hakediş Tepkisi
Ölmeztoprak Açık Konuştu: Kira Yardımı Anahtar Teslimine Kadar Devam Edecek
Battalgazi Belediyesi, Bir Yılda Hayata Geçirilen Hizmetlerle Dikkat Çekti
Yeşilyurt’ta Yeni Yıl Mesaisi Başladı: Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı
Bakan Yusuf Tekin’den Eğitime Destek: Yeni Eğitim Yatırımları Hizmete Açıldı
Malatya ASMYD’de Bayrak Değil, İstikrar: Aziz Yiğit Yeniden Seçildi
AKÇADAĞ ESNAFI İÇİN “BİRLİK VE DAYANIŞMA” ÇAĞRISI
Malatya’da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 4 Şüpheliye Yasal İşlem
Henüz Zam Yok Ama Fiyat Hazır: “Ekmeğin Hakkı 20 TL’dir” Çıkışı Ne Anlama Geliyor?
Battalgazi Belediye Meclisi Yeni Yılın İlk Oturumunu Yaptı
Doğaya Vefa: Yeşilyurt Belediyesi’nden Yaban Hayvanlarına Yem Takviyesi
Vali Seddar Yavuz İnönü Üni. Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Merkezi Açılışı’na Katıldı
Yazıhan Tasolar Mezrası’nda Trafik Kazası: İtfaiye Ekiplerinden Hızlı Müdahale
Hekimhan Hasançelebi’de Trafik Kazası: 1 Yaralı Kurtarıldı
Doğanyol’da Acı Son: Kayıp Şahıs 30 Metre Derinlikte Bulundu
Üreticiye Nefes Aldıran Adım: Tarım Sigortalarında Devlet Desteği Artırıldı
Kıskançlık: Sevginin Gölgesinde Büyüyen Duygu, Toplumsal Bir Gerçek
MALATYA’DA RUHSATSIZ SİLAHLARA GEÇİT YOK
Devlet Su İşleri’nde Yeni Atama: Mihraç YUŞAN Malatya DSİ 92. Şube Müdürü Oldu
Bu Şehir Sahipsiz Değil: Kamuoyu Direndi, PTT Malatya’da Kaldı
Eleştiri Suç mu? Yazıhan Belediye Başkanı Disiplin Sürecine Karşı Net Konuştu
İş Dünyasından Hükümete Çağrı: Sadıkoğlu KOSGEB Borçları İçin Adım İstedi
CHP’li Ali Aslan’dan Sultansuyu Tepkisi: “Bu Sessizlik Hesap Vermekten Kaçış mı?”
Şehirlerarası Otobüslerde Emniyet Kemeri ve Kış Lastiği Denetimi
Soğuk Havaya Karşı Battalgazi’de Tuzlama Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
ELAZIĞ’IN BASKİL İLÇESİNDE 4.7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM
Yaka Mahallesi Dilek Yolu Caddesi’nde Konteyner Yangını Korkuttu
Acıda da Birlikteyiz: Büyükşehir Belediyesi Vatandaşın Yanında
Ulaşımda Yeni Adım: Başkan Er Porga Bağlantı Yolunu Denetledi
Yeşilyurt’ta Geleceğe Yeşil Dokunuş: Yeşil Yaşam Evleri Yükseliyor
Yeni Yıla Görev Başındaki Kahramanlarla Girildi
Malatya’da Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Bir Gün Ara Verildi
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN GECE BOYU KESİNTİSİZ MESAİ
ESNAFA NEFES ALDIRAN KARAR: E-ARŞİV FATURA ZORUNLULUĞU 1 YIL ERTELENDİ
Yoğun Kar Yağışında Devlet Sahada: Güvenlik Güçleri Görev Başında
Çukur Dere Mahalle Muhtarı Fatih Gönültaş’tan Vali Seddar Yavuz’a Övgü Dolu Teşekkür
