Malatya’yı enkaza dönüştürenler tekrar seçilirse Malatya için 100 yıllık kayıp olur”
Siyaset, 23 Şubat 2024 15:49
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Şehrimizi tamamen yıkan, enkaz altında canlarımızı verdiğimiz 6 Şubat depremlerinin ardından Malatya’da belediyecilik ve belediye yönetimi çok daha önem arz etti. Bundan dolayı seçimlerde sadece önümüzdeki 5 yıl için başkan seçilmiyor, Malatya’nın 100 yılının temelini atacak ekip seçilecek. Son 20 yılda Malatya’yı çürük beton yığını haline getirenlere, Malatya’yı enkaza dönüştürenlere bu şehir tekrar teslim edilirse, Malatya için en az 100 yıllık bir kayıp olur.” dedi.
Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Murat Aslan’ın seçim çalışmaları baba ocağı Yeşiltepe’de başlatıldı.
Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Murat Aslan, “Biz herkesi kucaklayan ve herkesin derdine derman olan bir anlayış ile belediye yönetimini hayata geçireceğiz. Ötekileştiren değil, birleştiren, birleştirici olan bir anlayış ile, ayrıştıran değil kucaklayan bir anlayış ile hizmeti vatandaşa ulaştıracağız. Kapı kapı dolaşarak 1 oy 1 oydur diyerek çalışacağız.” dedi.
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Şehrimizi tamamen yıkan, enkaz altında canlarımızı verdiğimiz 6 Şubat depremlerinin ardından Malatya’da belediyecilik ve belediye yönetimi çok daha önem arz etti. Bundan dolayı seçimlerde sadece önümüzdeki 5 yıl için başkan seçilmiyor, Malatya’nın 100 yılının temelini atacak ekip seçilecek. Son 20 yılda Malatya’yı çürük beton yığını haline getirenlere, Malatya’yı enkaza dönüştürenlere bu şehir tekrar teslim edilirse, Malatya için en az 100 yıllık bir kayıp olur. Yeniden Refah Partisi’de bu bakış acısıyla Malatya Büyükşehir ve tüm ilçelerde yönetime talip oldu. Malatya’da deprem enkazının kaldırılması ve tekrardan çok hızlı bir şekilde imar ve inşa çalışmaları için Yeniden Refah Partisi’de sahada çalışmaktadır.” dedi.
Bilal Yıldırım şunları söyledi, “Depremde on binlerce vatandaşımızın evinde oturamadığı Yeşilyurt bölgesinin, Yeşilyurt Belediyesinin çok ayrı bir önemi var. Yeşilyurt bölgesinin imar konusunda çok önemli problemleri var. Yeşilyurt’un baştan imar edilmesi için Yeniden Refah Partisi olarak işi ehline verdik. Bu nedenle Yeşilyurt Belediyesi için birçok şehirde önemli projeleri ve çalışmaları olan Şehir Plancısı Murat Aslan’ı aday gösterdik. Murat Aslan’dan sadece Yeşilyurt için değil, Malatya’nın bütün bölgeleri içinde istifade edeceğiz. Seçim sürecinde canla başla çalışacağız.”
Siyaset, 23 Şubat 2024 15:49
Yorumlar (0)
Toplumsal Duyarlılık Mesajı: Vali Yavuz’dan Engelliler Haftası Açıklaması.
Vali Yavuz’dan Tüm Annelere Sevgi ve Saygı Mesajı.
Büyükşehir’de Ortak Yönetim Vurgusu: Sami Er Muhtarlarla Bir Araya Geldi.
Malatya Merkezli 17 İlde FETÖ Operasyonu: 23 Şüpheli Gözaltında.
Uzmanlar Bir Arada: İnşaat Sektöründe Teknik Sorunlara Yakın Mercek.
Adaletin Sessizliği: Uluslararası Hukuk İflas mı Ediyor.
Abalı Duyurdu: Browista Türkiye Yıl Sonunda Gerçekleşecek.
Modern Yaşam Uykuyu En Kırılgan İhtiyaçlardan Biri Haline Getirdi.
2025-26 DaVinci Gourmet Barista Craft Şampiyonası MISA Bölge Finali'nde Türkiye'den Çetin Alpay Başkan Şampiyon Oldu
İkizce’de Gençlik Merkezi İçin İlk Kazma Vuruldu.
Kentsel Dönüşümde Büyük Adım: Rezerv Alan Projesi Onaylandı.
Türk Lirası Hepimizin Onuruydu, Kaybettik.
Belediye Filosuna Takviye: Doğanşehir’de Hizmet Kapasitesi Yükseliyor.
Arguvan Türküleri Dünya Sahnesinde: Başkan Er’den Büyük Haber.
Büyükşehir Belediyesi’nden Eğitime Güçlü Yatırım.
Büyükşehir Belediyesi Suça Geçit Vermedi: Yüzlerce Suç Aleti Yakalandı.
Geleceğin Enerjisi Çocuklar: Aksa Elektrik’ten 5 Bin Çocuğa Destek.
MAŞTİ Otogarı’nda Uyuşturucu Operasyonu: Binlerce Hap Ele Geçirildi.
Doğanşehir’de Feci Kaza: Otomobil Devrildi, 6 Kişi Yaralandı.
Gönüllere Dokunan Hizmet: Battalgazi’den Anlamlı Proje.
5 Şüpheli Tutuklandı: Narkotik Operasyonunda Önemli Başarı.
Tarih Yolculuğu Başlıyor: Battalgazi’nin Genç Kaşifleri Sahada.
Geleceğin Yol Haritası Malatya’da Konuşuldu
Uzmandan Antibiyotikleri Bilinçli Kullanma Uyarısı.
Pütürge’nin Sorunları Yerinde Tespit Edildi: “Pütürge Yalnız Değildir.
Yazıhan’da Su Sorununa Neşter: Boyaca ve Cendere’ye 2.7 Km Hat.
Vali Seddar Yavuz’un 5-6 Mayıs Hıdırellez Mesajı.
Doğanşehir’de Can Pazarı: Kazada Ölü ve Yaralılar Var.
Malatya’da Feci Kaza! Yolcu Otobüsü Şarampole Devrildi.
Akçadağ’da Teşkilat Sınıfta mı Kaldı?
KESKİN: “ESNAF AYAĞA KALKMADAN MALATYA AYAĞA KALKMAZ.
MALATYA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞÜPHELİ YAKALANDI.
Malatya’da Faciadan Dönüldü: Beton Pompası Yola Devrildi, Araçla Santimlik Tehlike Yaşandı.
Battalgazi’de Hizmet Atağı: Projeler Vatandaşla Buluşuyor.
Genç Zihinlerden Büyük Başarı: Malatya Türkiye Finalinde.
Malatya’da ‘Torbacı’ Operasyonu: 11 Kişi Yakalandı.
Malatya, UEFA Standartlarında Kaleci Antrenör Eğitimiyle Tanıştı.
Vali Seddar Yavuz’dan Emekçilere Destek Mesajı.
Ekonomik Zorluklara Karşı TSO’dan Üyelerine Kolaylık.
