Ahlak yoksa yıkım vardır’ diyoruz. Ama bundan dolayı birileri çok rahatsız oluyor”
Siyaset, 25 Şubat 2024 12:32
Size hizmet getirecek belediye başkanını, size hizmet getirecek kadroları seçeceksiniz”
- “Ahlaklı ve adil belediyecilik yönetimini hatırlatmaya devam edeceğiz”
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Yeniden Refah Partisi olarak ‘Ahlak yoksa yıkım vardır’ diyoruz. Ama bundan dolayı birileri çok rahatsız oluyor. Onlara diyoruzki, eğer Malatya’da son 20 yılda ahlaklı bir belediyecilik sergilenmiş olsaydı, depremlerde bu kadar büyük bir yıkım olur muydu, yüzbinlerce Malatyalı mağdur olur muydu?” dedi.
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelerek, seçim çalışmalarına devam etti.
Vatandaşların yoğun ilgisi ve desteği ile karşılaşan Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Üzülmeyin, umutsuzluğa teslim olmayın. Çünkü Yeniden Refah Partisi, sadece Malatya’da değil, Türkiye’nin her yerinde büyüyerek geliyor. Kendi yaptırdıkları anketlerde bile Yeniden Refah Partisi yüksele tek parti” dedi.
-“Bu bir Cumhurbaşkanlığı seçimi değil, bu bir hükümet seçimi değil”
Bilal Yıldırım, “Diyorsunuz ki, ‘Seçtiğimiz belediye başkanı gelmiyor, milletvekilleri bizi unutuyor’. Siz bunlara 20 yıldır oy veriyorsunuz. Vatandaşlarımıza şunu söylüyoruz; artık size hizmetin gelmesi için, sizi unutanları, bu seçimde sizde unutun. Siz onları unutunki bu seçimde bir ders çıkarsınlar. Hükümete bir sarı kart gösterin. Bu gidişattan memnun değilseniz, onlara oy vermeyin. Bu bir Cumhurbaşkanlığı seçimi değil, bu bir hükümet seçimi değil, bu bir milletvekilliği seçimi de değil. Bu seçim ülkenin bekasını ilgilendiren bir seçim değil, size hizmet getirecek belediye başkanını, size hizmet getirecek kadroları seçeceksiniz. Bu kadroda Yeniden Refah Partisinde var. Yeşilyurt bölgesinde özellikle aranan ve istenen bir belediye başkanı profili olarak Şehir Plancısı Murat Aslan’ı aday gösterdik. Vatandaşımız Yeşilyurt bölgesinde mimar, mühendis veya şehir plancısı olan bir aday istiyordu. Yeniden Refah Partisi olarak vatandaşımızın bu talebini yerine getirdik, şimdi sıra vatandaşımızın sandıkta Yeniden Refah Partisi’ne oy vermesinde.” diye konuştu.
-“Biz Ahlaklı ve adil belediyecilik yönetimini hatırlatmaya devam edeceğiz”
Ahlaklı belediyeciliği temel esas aldıklarını belirten Bilal Yıldırım şunları söyledi, “Yeniden Refah Partisi olarak ‘Ahlak yoksa yıkım vardır’ diyoruz. Ama bundan dolayı birileri çok rahatsız oluyor. Onlara diyoruzki, eğer Malatya’da son 20 yılda ahlaklı bir belediyecilik sergilenmiş olsaydı, depremlerde bu kadar büyük bir yıkım olur muydu, yüzbinlerce Malatyalı mağdur olur muydu? Binaları kontrol ve denetlemekle yükümlü ve sorumlu olan Yeşilyurt Belediyesi’nin yaptığı daha 6 aylık binalar ağır hasar görmedi mi, Yeşilyurt Belediyesinin yaparak vatandaş sattığı binalar ağır hasarlı olduğu için yıkılmadı mı? Vatandaşa satılacak binalar için çürük zeminde sınırsız kat izni verilirken, zenginlere yapılan villalar için en sağlam zemin seçilmedi mi? Biz Ahlaklı ve adil belediyecilik yönetimini hatırlatmaya devam edeceğiz. Çünkü ahlakın olmadığı yerde sadece binalar değil, toplumlarda çöker. Ahlaklı belediyecilik ile sağlam Malatya’yı inşa edeceğiz, sağlam nesiller yetiştireceğiz. Şunu hatırlatıyoruz; Ahlaklı ve adil belediyeciliği ancak Milli Görüş çizgisinde olanlar yapabilir.”
Siyaset, 25 Şubat 2024 12:32
Yorumlar (0)
Uluslararası Başarıya İmza Atan İran Yapımı Film Türk İzleyicisiyle Buluşacak.
Yeniden Refah Heyetinden Yerel Basına Destek Ziyareti.
Kalça ve Diz Protezinde Robotik Cerrahi Yaygınlaşıyor.
Battalgazi’de Türküler Yarıştı, Şampiyonlar Ödüllerine Kavuştu.
Malatya’nın Geleceğine Yön Verecek Kararlar İçin Meclis Toplandı.
Büyükler Pazar Görsün Etkinliğinin Geliri Yetimler Kervanı’na Aktarıldı.
Türk Kanser Derneği’nden Yaz Aylarında Beslenme Uyarısı.
Muhtarlarla Bir Araya Gelen Başkan Er: Çözüm Odaklı Yönetim.
Malatya’da Feci Motosiklet Kazası: Genç Sürücü Hayatını Kaybetti.
Üniversite Açıldı Ama Öğrenci Barınacak Yer Bulamadı.
Başkan Geçit’ten Hizmet Mesajı: “Yeşilyurt İçin Durmadan Çalışıyoruz.
Türk Halk Müziğinin En Güçlü Sesleri Battalgazi’de Sahne Alıyor.
MALATYA’DA TEK YÜREK OLUNACAK: DEV EKRAN KURULUYOR.
Farklı Kültürler Aynı Sergide Buluştu.
MALATYA’DA KİLİTLENEN TRAFİĞE RADİKAL ÇÖZÜM.
MALATYA’DA KORKUTAN DEPREM: AKÇADAĞ’DA GECE YARISI SARSINTISI.
AKÇADAĞ HALKI: “EMEĞİ OLAN İŞÇİ, POZU VEREN SİYASETÇİ.
Gençler İçin Dijital Eğitim ve Kariyer Fırsatı.
KURŞUNLU’DA MODERN ALTYAPI HAMLESİ.
TARIM İŞÇİLERİNE KONFORLU YAŞAM: MALATYA’DA YENİ PROJE.
PANKREAS KANSERİNDE UMUT VEREN GELİŞME.
Yeşilyurt’ta Geleceğe Nefes Olanlara Ödül Verildi.
Halk Sağlığını Tehdit Eden Ürünlere Geçit Yok: Battalgazi’de Denetim Operasyonu.
MALATYA GÜCÜ FK’DAN PLAY-OFF’A FIRTINA GİBİ BAŞLANGIÇ.
Malatya-Elazığ Karayolunda Korkutan Kaza.
BATTALGAZİ’DE “KONFERANS” DEĞİL “KONFERANAS” SKANDALI.
AKÇADAĞ’DA FABRİKA KRİZİ: YILLARCA NEDEN SESSİZ KALINDI?
Kuyuönü’nde Yağmur Çilesi: Vatandaşlar İsyanda.
Tarih, Spor ve Kültür Aynı Parkurda Buluşuyor.
SELÇUKLU MAHALLESİ’NDE EV YANGINI: MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ.
BAŞKAN HASAN ULUTAŞ: ‘ÜRETİCİNİN EMEĞİNE SAHİP ÇIKIYORUZ.
BATTALGAZİ’DE OTOMOBİL İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 YARALI.
Battalgazi Belediyespor’dan Taraftarını Sevindiren Yarı Final Zaferi.
Emre Gönültaş Talihsiz Kaza Sonrası Hastaneye Kaldırıldı.
İş Yaşamının Başarılı Kadınları Bu Kez Sanat İçin Sahnedeydi.
Vücut Yağı Düşman Değil: Sağlıklı Bir Yaşam İçin Hayati Görevler Üstleniyor.
MAŞTİ’de Zehir Operasyonu: 28 Bin 630 Sentetik Hap Ele Geçirildi.
ARSLANTEPE YARI MARATONU İÇİN MALATYA’DA GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ.
5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Doğa İçin Ortak Çağrı.
