Ahlak yoksa yıkım vardır’ diyoruz. Ama bundan dolayı birileri çok rahatsız oluyor”
Siyaset, 25 Şubat 2024 06:41
Size hizmet getirecek belediye başkanını, size hizmet getirecek kadroları seçeceksiniz”
- “Ahlaklı ve adil belediyecilik yönetimini hatırlatmaya devam edeceğiz”
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Yeniden Refah Partisi olarak ‘Ahlak yoksa yıkım vardır’ diyoruz. Ama bundan dolayı birileri çok rahatsız oluyor. Onlara diyoruzki, eğer Malatya’da son 20 yılda ahlaklı bir belediyecilik sergilenmiş olsaydı, depremlerde bu kadar büyük bir yıkım olur muydu, yüzbinlerce Malatyalı mağdur olur muydu?” dedi.
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelerek, seçim çalışmalarına devam etti.
Vatandaşların yoğun ilgisi ve desteği ile karşılaşan Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Üzülmeyin, umutsuzluğa teslim olmayın. Çünkü Yeniden Refah Partisi, sadece Malatya’da değil, Türkiye’nin her yerinde büyüyerek geliyor. Kendi yaptırdıkları anketlerde bile Yeniden Refah Partisi yüksele tek parti” dedi.
-“Bu bir Cumhurbaşkanlığı seçimi değil, bu bir hükümet seçimi değil”
Bilal Yıldırım, “Diyorsunuz ki, ‘Seçtiğimiz belediye başkanı gelmiyor, milletvekilleri bizi unutuyor’. Siz bunlara 20 yıldır oy veriyorsunuz. Vatandaşlarımıza şunu söylüyoruz; artık size hizmetin gelmesi için, sizi unutanları, bu seçimde sizde unutun. Siz onları unutunki bu seçimde bir ders çıkarsınlar. Hükümete bir sarı kart gösterin. Bu gidişattan memnun değilseniz, onlara oy vermeyin. Bu bir Cumhurbaşkanlığı seçimi değil, bu bir hükümet seçimi değil, bu bir milletvekilliği seçimi de değil. Bu seçim ülkenin bekasını ilgilendiren bir seçim değil, size hizmet getirecek belediye başkanını, size hizmet getirecek kadroları seçeceksiniz. Bu kadroda Yeniden Refah Partisinde var. Yeşilyurt bölgesinde özellikle aranan ve istenen bir belediye başkanı profili olarak Şehir Plancısı Murat Aslan’ı aday gösterdik. Vatandaşımız Yeşilyurt bölgesinde mimar, mühendis veya şehir plancısı olan bir aday istiyordu. Yeniden Refah Partisi olarak vatandaşımızın bu talebini yerine getirdik, şimdi sıra vatandaşımızın sandıkta Yeniden Refah Partisi’ne oy vermesinde.” diye konuştu.
-“Biz Ahlaklı ve adil belediyecilik yönetimini hatırlatmaya devam edeceğiz”
Ahlaklı belediyeciliği temel esas aldıklarını belirten Bilal Yıldırım şunları söyledi, “Yeniden Refah Partisi olarak ‘Ahlak yoksa yıkım vardır’ diyoruz. Ama bundan dolayı birileri çok rahatsız oluyor. Onlara diyoruzki, eğer Malatya’da son 20 yılda ahlaklı bir belediyecilik sergilenmiş olsaydı, depremlerde bu kadar büyük bir yıkım olur muydu, yüzbinlerce Malatyalı mağdur olur muydu? Binaları kontrol ve denetlemekle yükümlü ve sorumlu olan Yeşilyurt Belediyesi’nin yaptığı daha 6 aylık binalar ağır hasar görmedi mi, Yeşilyurt Belediyesinin yaparak vatandaş sattığı binalar ağır hasarlı olduğu için yıkılmadı mı? Vatandaşa satılacak binalar için çürük zeminde sınırsız kat izni verilirken, zenginlere yapılan villalar için en sağlam zemin seçilmedi mi? Biz Ahlaklı ve adil belediyecilik yönetimini hatırlatmaya devam edeceğiz. Çünkü ahlakın olmadığı yerde sadece binalar değil, toplumlarda çöker. Ahlaklı belediyecilik ile sağlam Malatya’yı inşa edeceğiz, sağlam nesiller yetiştireceğiz. Şunu hatırlatıyoruz; Ahlaklı ve adil belediyeciliği ancak Milli Görüş çizgisinde olanlar yapabilir.”
Siyaset, 25 Şubat 2024 06:41
Yorumlar (0)
Akçadağ’da Herkes Yönetiyor, Ama Kimse Bir Şey Yapmıyor
HEPİMİZİN EMANETİ OLAN ÇOCUKLARI KORUMAK ORTAK SORUMLULUĞUMUZ”
İş Dünyasında 'Enflasyon Düzeltmesi' Tartışması Sürüyor
MHP İl Başkanı Gök: “Türkiye’nin Huzuru Bizim Önceliğimiz”
Battalgazi’de Korkutan Yangın: Konteyner İş Yeri Alevlere Teslim Oldu
Yeşilyurt Belediyesi, Son Kullanım Tarihi Geçmiş Ürünlere Karşı Denetimleri Sıklaştırdı
MAGİNDER İnönü Üniversitesi TTO, Türkiye’ye Model Olacak İş Birliğine Başlıyor
Deprem Sonrası İnşa Edilen 714 İş Yeri İçin Kritik Süreç: Hak Sahiplerine Önemli Duyuru
Hazır Beton Endeksi Ekim Ayı Raporu Açıklandı!
BAŞKAN TAŞKIN, TAMAMLANAN PROJELERİ TEŞKİLATLA İNCELEDİ
Unutulmaz Bir Gece: Havlucu Memed Anlatacak, Lütfü Acıbucu Söyleyecek!”
Evde Sağlık Bir Lüks Değil, İhtiyaç!
BAŞKAN GEÇİT: “RESTORASYON PROJELERİ ÇIRMIHTI’YA YENİ BİR ÇEHRE KAZANDIRIYOR
Uygulama Noktasında Narkotik Darbesi: Şahıs ve Araçtan Uyuşturucu Çıktı
Deprem Bölgesinde Başlayan Umut Yolculuğu" -
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTILARININ II. BERLEŞİMİ YAPILDI
Yıldız’dan Sert Uyarı: “Bu Yanlıştan Geri Dönülmezse Sorun Büyür”
Tüvtürk Kavşağında Meydana Gelen Kaza Panik Yarattı
Beylerderesi Viyadüğü Üzerinde Zincirleme Trafik Kazası
Duygusal Manipülasyonlar Öz Saygıyı Yok Ediyor
BATTALGAZİ’DE ARA TATİL ÇOCUK ŞENLİKLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
AĞBABA; “MALATYA’DA AFAD’IN KENDİ BİNASI YOK”
İstanbul’da Kuluncak Rüzgarı: MAKULDER Kongresi Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi
Fırat EDAŞ, Zorlu Kış Şartlarına Karşı Sahada Önlemlerini Aldı
Malatya TSO ile Osmaniye TSO kardeş oda oldu
Kandilli Rasathanesi Deprem Erken Uyarı Sisteminde Önemli Test Başarısı
Binalarda Baca Güvenliğini Göz Ardı Etmeyin!
Burhan Kılıç: “Malatya, Yeniden Refah’ın güçlü bir kalesi olmaya devam edecek”
Yeşilyurt Belediyesi’nden Öğrencilere Ücretsiz Kurs Desteği!
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin İlimizde Bir Dizi Programlara Katıldı
YEŞİLYURT’TA GEÇMİŞE VEFA, GELECEĞE İLHAM: “BİR DEĞER, BİR ÖMÜR” PROJESİ BAŞLADI
MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAMİ ER’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
MALATYA'DA KIŞ KAPIYA DAYANDI: DEPREM BÖLGESİNDE BÜYÜK SINAV
Birlik Çağrısı: Başkan Geçit STK’ları Masada Buluşturdu
Endüstriyel Hayvancılık, Küresel İklim Hedeflerini Tehdit Ediyor
Yapay Zeka Çözümü Çin Beyaz Yunuslarının Korunmasında Erken Başarı Gösterdi
Miyop ve Astigmat Tedavisinde Smile Pro Lazer Avantaj Sunuyor
BAŞKAN GEÇİT, ESNAFIN GÖRÜŞ VE TALEPLERİNİ YERİNDE DEĞERLENDİRDİ
ARGUVAN BELEDİYESİ SOSYAL KONUT PROJESİ SATIŞA ÇIKIYOR
