AK Parti Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Sami Er, Melekbaba Gençlik Merkezinde Gençlerle Bir Araya Geldi
Siyaset, 06 Mart 2024 22:08
-AK Parti Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Sami Er, Melekbaba Gençlik Merkezinde Gençlerle Bir Araya Geldi
-Sami Er: “Göreve geldiğimizde gençliğe büyük önem vereceğiz”
AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Melekbaba Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek burada çeşitli kurslarda eğitim gören gençlerle ve çocuklarla buluştu. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette Sami Er, türkü söyledi, ok fırlattı, güreş tuttu, tekvando yaptı.
AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Melekbaba Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. Beraberinde AK Parti İl Başkanı Namık Gören ile merkezde çeşitli spor ve kültürel branşlarda eğitim alan genç ve çocuklarla buluşan Er, geleceğimizin teminatı olan gençler için birçok projelerinin olduğunu söyledi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde Büyükşehir Başkan Adayı Sami Er, burada genç sporcularla birlikte spor yaptı. Masa tenisi ve badminton oynayan Er, daha sonra müzik kursundaki gençlere eşlik etti. Burada da ‘Malatya Malatya Bulunmaz Eşin’ türküsünü söyleyen Sami Er, “Malatya’mız enkaz altından kalkacak ve bu türküyü yine hep birlikte coşkuyla söyleyeceğiz” dedi.
Güreş ve tekvando kurslarında da öğrenciler ile spor yapan Başkan Adayı Sami Er, sonrasında ok fırlattı. Sami Er, kurs ziyaretlerinin ardından gençlerle bir araya gelerek göreve geldiklerinde belediye olarak spora ve gençliğe önem vereceklerini söyledi.
Gençlerin aydınlık Türkiye’nin geleceği olduğunu ifade eden Sami Er, “Sayın Cumhurbaşkanımız gençleri asla bir siyasi arka bahçesi olarak görmemiştir. Her zaman gençlerimizi bir özne olarak görmüştür” dedi.
“Gençlere Yönelik Birçok Projemiz Var”
Parti olarak gençlere önem verdiklerini ve belediye meclis üyeleri arasında da gençlerin bulunduğunu belirten Er, göreve geldiklerinde gençlere ayrı bir önem vereceklerini dile getirdi. Büyükşehir bünyesinde Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı kurma projelerinin olduğunu ve bu şekilde gençlere yönelik birçok etkinliklerinin olacağını ifade eden Er, “Malatya’nın birçok bölgesinde kütüphaneler kuracağız. Yine çocuk kütüphaneleri oluşturacağız. Gençlerimizi çok rahat ulaşabilecekleri spor tesisleri kuracağız. Her mahallelinin çok rahat ulaşabileceği spor tesisleri kuracağız. Yine gençlerimizin her bölgede rahatlıkla ulaşabileceği ücretsiz internet alanları kuracağız” dedi.
Gençlere yönelik birçok alanda projelerinin olduğunu ve bunları önümüzdeki günlerde proje tanıtım töreninde açıklayacaklarını ifade eden Sami Er, Karakaya Baraj Gölü üzerinde su sporlarının geliştirilmesi adına çalışmalarının olduğunu kaydetti.
AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her manada gençliğe büyük önem verdiğini belirterek, “İçerisinde bulunduğumuz Melekbaba Gençlik Merkezi de bunun bir örneği” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 6 Mart Çarşamba günü Malatya’da ağırlayacaklarını ifade eden Gören, tüm Malatyalıları saat 12.30’da Büyükşehir Belediye yanı miting alanına davet etti.
Siyaset, 06 Mart 2024 22:08
Yorumlar (0)
Erdoğan Zelyurt Sahada, Peki İlçe Başkanları Nerede? Anahtar Parti’de Gözler Teşkilatlara Çevrildi.
Malatya’da Gururlandıran Tablo: Başarı ve Birlik Mesajı.
Başkan Taşkın: “Şehitlerimizin Emaneti, Gazilerimizin Onuru Baş Tacımızdır.
Ağbaba Ateş Püskürdü: “Ortaya Atılan İddiaları Kanıtlasınlar.
Malatya’da Siyasi Bir Dönem Sona Erdi: Millet Partisi Teşkilatı Kapatıldı.
Binlerce Öğrenciye Çevre Eğitimi: Yeşilyurt Belediyesi’nden Örnek Proje.
Ne Yapsanız Geçmeyen O Yorgunluğun Sebebi Bulundu: Evdeki "Gizli" Pandemi!.
Fahri Nalbant Karakucak Güreşleri, Sporseverleri Yeşilyurt’ta Buluşturacak.
Aileye Yönelik Karalama Kampanyasına Tepki.
Başkan Er Çarşı Merkezinde Devam Eden Çalışmaları Denetledi.
Başkan Er, Malatya’daki Değişimi Anlattı: “Yeni Bir Şehir İnşa Ettik.
Battalgazi’de Halkla Birebir İletişim: “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor.
Başkan Taşkın’dan Prof. Dr. Sezai Yılmaz’a Vefa ve İstişare Ziyareti.
MASKİ’den Ören Mahallesi’nde İçme Suyu Hattına Güçlü Dokunuş.
Yaz Akşamları Yeşilyurt’ta Müzik, Eğlence ve Coşkuyla Başladı.
Üreticinin Alın Teri Yarışmayla Taçlanacak: Yeşilyurt’ta Kiraz Heyecanı.
Anabilim’de Kültür ve Sanatla Taçlanan Muhteşem Final.
Akpınar Çarşısı’nda Temizlik ve Düzenleme Çalışmaları Sürüyor.
Turgut Özal Gençlik Merkezi Yıl Sonu Finaline Hazır.
Malatya 2. Amatör’de Büyük Sevinç: Üst Lige Çıkan Takımlar Netleşti
Zehir Tacirlerine Darbe: 7 Sokak Satıcısı Tutuklandı.
Malatya Büyükşehir Belediye Ampute Futbol Takımı, Türkiye Kupası’nda Tarih Yazdı: 3’üncü Oldu.
Mahmut Edebali: “Birlikte Güçlüyüz, Dayanışmayla Başaracağız.
Milletvekili Ölmeztoprak: “Babalık, Sevgi ve Sorumluluğun En Güçlü Temsilidir.
Gençler Üretti, Projeler Tamamlandı.
Vali Yavuz, Babalar Günü Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Çarmuzuluların Taleplerini Dinledi.
İbrahim Gök: “Muharrem Ayı, Kardeşlik Ruhunu Güçlendiren Mübarek Bir Dönemdir.
Bel Ağrısında Erken Tanı, Tedavi Başarısını Artırıyor...
Yeşilyurt Belediyesi’nden Babalar Günü’nde Gönüllere Dokunan Jest.
İzmir Diş Hekimleri Odası'ndan "DUS puanı" Tepkisi.
Kuralsız Çalışmaya Geçit Yok: İnşaat Firmasına Ceza Kesildi.
Battalgazi Belediyesi Yaz Okuluyla Gençleri Geleceğe Hazırlıyor.
Battalgazi Belediyesi Camii Projesini Tamamladı.
Malatya’da Huzur 44 Denetimi: 13 İlçede Eş Zamanlı Uygulama.
Başkan Er: “Gençlerimiz İçin Modern ve Konforlu Bir Kütüphane Oluşturduk.
Vatandaşların Hizmetine Sunulan Hacı Mehmet Turgut Camii İbadete Açıldı.
Malatya’dan Vicdanlara Seslenen Çağrı: Halil İbrahim'e Umut Olalım.
Esnaf Odası Kimin Yanında? Akçadağ’da Cevap Bekleyen Sorular...
