Murat Aslan Tüm Oda Başkanlarımızla Bu Şehri Yönetip Ayağa Kaldıracağız.
Siyaset, 08 Mart 2024 19:46
Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, Sırasıyla Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan , Malatya Ziraat Odası Başkanı Fevzi Çiçek, Türkiye Harp Malülü Gaziler - Şehit Dul Yetimler Derneği, Kızılay Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül, Malatya TSO Başkanı Oğuz Ata Sadıkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini , Sıtma Pınarı Perşembe Pazarı ve son olarak Yeşilyurt İlçesine bağlı Tepeköy Mahallesini ziyaret etti.
Ziyarette Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan , Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayettulah Geçen , Parti Meclis Üyesi Adayları Kadın Kolları Başkan ve Yönetimi ile birlikte Teşkilat yöneticileri de hazır bulundu.
Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Kayısının Malatya'nın en önemli geçim kaynağının en başında gelen stratejik bir üründür. Dünya piyasasının Kayısı üretiminde baş aktörü olan kayısı Malatya ekonomisine çok önemli bir girdi sağlamaktadır. Son 3 yıl içerisinde Pandemi , Elazığ Depremi ve son olarak 6 Şubat depremi gibi olumsuzluklara rağmen ihracatımız artarak devam etmiştir. Önümüzde bir yerel seçimler var Yeniden Refah Partisinin hızlı bir şekilde büyüdüğünü görüyoruz. Görünen o ki Milli Görüş geleneğinden gelen Yeniden Refah Partisi kısa bir zamanda Türkiye'nin en önemli aktör partisi haline gelecektir. Özellikle depremin ağır yaşandığı bölge olan Yeşilyurt'ta Şehir Planlamacısı Murat Aslan başkanımızın adaylığı Yeşilyurt ve Malatya için bir şanstır. Murat Aslan Başkanım ekibiyle sizlerde diğer Malatya Merkez Büyükşehir Belediyesi , Battalgazi ve diğer ilçelerde başarılı olurda kazanırsanız inşallah Malatya ve ilçeleri bir an önce hep birlikte ayağa kaldırırsınız dedi.
Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, Kayısının Malatya ve Türkiye için katma değeri yüksek stratejik bir ürün olduğunu söyleyerek Malatya'nın gelişen dünyada sadece alternatifsiz bir ürün olmaması gerektiğini vurguladı. Başkan Adayı Murat Aslan Malatya'nın sadece kayısıya bağımlı kalmadan alternatif ürünlere ve farklı üretime dayalı alanlara yönelmesi gerektiğinin altını çizdi. İnşallah burada hazır bulunan Milli Görüş kadroları 31 Mart Seçimlerinde ipi göğüslersek sizlerle seçimden seçime değil Kent yönetimine ortak akıl ve istişare ile katkı sunmak adına sürekli bir araya gelerek ortak akılla Yeşilyurt'u , Battalgazi'yi , Malatya Büyükşehir Belediyesini ve diğer ilçeleri yöneteceğiz dedi.
Başkan Sadıkoğlu,Bu Şehrin Acilen İşin Ehli ve Liyakatli Yöneticilere İhtiyacı Var.
Malatya TSO Başkanı Oğuz Ata Sadıkoğlu, Malatya'nın son yıllarda yerel siyasilerin anlamsız gergin yönetimleri ve tutumları yüzünden Malatya enerjisini yitirmiş adete kaderine terk edilmiştir. Makamlar kimsenin babasının mülkü değildir. Bu makamlar Her bir Malatya'lının temsil edildiği hizmet makamlarıdır. Bu makamlarda şahsi menfaat ve kavga olmaz. Ama ne hikmetse Son yıllarda beceriksiz siyasiler yüzünden Malatya hızlı bir şekilde geriye gitmiş bölge illerinin arasında en problemli il haline gelmiştir. İnşallah Murat Aslan Başkanım gibi işin ehli insanlar iş başına gelerek bizlerle birlikte el birliği ile Malatya'yı en kısa zamanda hak ettiği yere taşırız. Nasıl tıpta her hastalığın bir doktoru hekimi varsa Murat Aslan Abimizde Şehrin Doktorudur Kentin Doktorudur. Başkan Sadıkoğlu inşallah sizler seçimlerde başarılı çıkarsınız hep birlikte el birliği ile huzur içerisinde bu şehrin kaderini değiştiririz dedi.
Murat Aslan Tüm Oda Başkanlarımızla Bu Şehri Yönetip Ayağa Kaldıracağız.
Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan,Sayın Başkanım Sadıkoğlu'na bu güzel temennilerinden dolayı şahsım ve partim adına teşekkür ederim. Allah nasip ederde 31 Mart Akşamı ben ve milli görüş kadroları başkan ve meclis üyeleri seçilirse hiç zaman kaybetmeden makamlarda değil sahada olacağız. Milletimiz bizleri makamlara oturalım kendilerine efendi olsunlar diye değil şehre hizmet etsinler diye seçiyor.
Başkan Adayı Murat Aslan, Bu makamlar vebali büyük kutsal makamlardır. Milletin makamlarıdır. İnşallah bizde buralara layık olmak için sizlerin ve en önemlisi Allah'ın rızasını alabilmek için hep birlikte sizlerle sürekli istişare ederek bu kenti yöneteceğiz. Bu kentin hiç zaman kaybetmeden ayağa kalkması lazım milletimize hizmet ve umut lazım. Malatya'nın ve Yeşilyurt'un hiç kaybedecek zamanı yok .Allah'ın izni ile Malatya'da ki tüm oda başkanlarımızla sürekli temas halinde olarak onların bilgi birikim ve tecrübesinden faydalanarak laf olsun diye değil , gerçekten birlikte düşünerek fikir üreterek ekip ruhuyla bu şehri yönetip ayağa kaldıracağız dedi.
Siyaset, 08 Mart 2024 19:46
Yorumlar (0)
Kayısı Tartışmasında Sessizlik Krizi: Açıklama Var, Yanıt Yok.
Seyran Mahallesi’nde Trafik Kazası: 1 Yaralı
Üniversite Mahallesi’nde Trafik Kazası: 2 Yaralı.
Miniklerden Büyük Keşif: Yeşilyurt’ta Kültür ve Sanat Etkinliği.
Gençlere Yol Gösteren Tavsiyeler: Bonus Hoca Konuştu.
Büyükşehir’den Öğrencilere Sanat Desteği: Resim Yarışması Düzenlendi.
Başkan Er: “Şehrimiz Gastronomi ve Turizmde Yükselişe Hazır.
Başkan Er’den İmam Hatipli Öğrencilere İlham Veren Buluşma.
Türk Polis Teşkilatı 181. Yılında Aziz Şehitlerini Andı
Başkan Ulutaş’tan Polis Teşkilatına 181. Yıl Ziyareti: “Güvenliğimizin Teminatı Sizlersiniz.
Akçadağ Belediyesi Personellerini Taşıyan Araç Şarampole Savruldu
Uyuşturucuyla Mücadelede En Büyük Güç: Anneler.
GÜZELLİK SEKTÖRÜNDE YENİ DÖNEM: CANSU DURKUN DEĞERLENDİRDİ
AKPINAR ÇARŞISI’NDA YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
MALATYA GALATA SPOR KULÜBÜ’NDEN POLİS HAFTASI TURNUVASINA DAMGA.
Yeşilyurt’ta Silahlı Kavga: 1 Kişi Ağır Yaralandı, 1 Şüpheli Gözaltında.
Battalgazi’de Kritik Buluşma: Alper Gürsoy Muhtarları Aynı Masada Topladı.
Yöneticilere Özel Eğitim Programı Başarıyla Gerçekleştirildi.
Başkan Geçit: “Polisimizle Her Zaman Gurur Duyduk, Duyacağız.
Yeşilyurt Belediyesi’nden Spora Büyük Destek: İkizce’ye Yeni Salon
AK Parti Malatya, Asrın İnşasında Genel Merkez’in Takdirini Kazandı
Battalgazi’de Kadın Kolları Projeleri Yerinde Dinledi
Yazıhan’da Büyük Adım: Tesis ve Taziye Evi İçin Anlaşma Sağlandı
İhracatta Gerileme: Malatya 2026’ya Kötü Başladı.
Yavuz: “Polisimiz, Huzur ve Güvenliğin Teminatıdır.
MALATYA MERKEZLİ FETÖ OPERASYONU: 23 ŞÜPHELİ YAKALANDI, 10’U TUTUKLANDI
Büyükşehir’de Kritik Toplantı: Encümen ve Komisyon Üyeleri Açıklandı.
Battalgazi’de Aileler Yarışıyor: Sofralar Şölene Dönüştü.
Yeşilyurt Belediyesi’nden Dilek’e Dev Hizmet: Yol Kalitesi Yükseliyor.
Başkan Sami Er: “Malatya İçin Şantiye Şefi Gibi Mücadele Verdik.
ODUNLUK YANGINI KORKUTTU: İTFAİYE EKİPLERİNDEN HIZLI MÜDAHALE
Ulaşımda Rahat Nefes: Yan Yollarda Asfalt Çalışması Start Aldı
Akçadağ’da Sular Neden Durulmuyor? Gözaltı İddiaları Gündemde.
YEŞİLYURT’TA SİLAHLI KAVGA: 2 KİŞİ YARALANDI, ŞÜPHELİ GÖZALTINDA
Selahattin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Satrançta Büyük Başarı
Başkan Er: Eğitimde ve Şehircilikte Büyük Dönüşüm Başlattık.
Battalgazi’de Gıda Güvenliği İçin Denetimler Artırıldı
AKÇADAĞ’IN BİRLİK RUHU GAZİANTEP’TE TAÇLANDI
Yeşilyurt’ta Rekabet ve Eğlence Bir Arada: 3. Ayak Tenisi Turnuvası.
